Įkraunama...
Įkraunama...

Ar puošiame jaunųjų taures?

Tikrai grazios taures, tokios originalios, jau as pamisus del visokiu indu o tokiu tikrai dar nemaciau is kart supratau, kad ne Lietuvoj pirkta, super thumbup.gif Isivaizduoju kaip jos atrodys papuostos, tikrai dekingos taures tokiai progai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 21, 12:05)
[attachmentid=52525]cia nufotkinau prie vyno butelio, kad matytus jus aukstis...[attachmentid=52524]stai ir mano taures....jois bus graviruotos musu vardais ir vestuviu data...manau kad paprasysiu floristes jas papuost siek tiek...gal ta ilga koteli apvynioti kuo nors..

Taurės tikrai gražios , jos atrodys puošnios ,jei dar pagraviruosi iš vis gražu bus

beje tokių mačiau ir Lietuvoje , į jas buvau atkreipus dėmesį nes nestandartinės tokios ,retai sutinkamos
bet mes norėsim kad jaunieji iš jų gertu pirmą kartą vos susituokę ,prie santuokos rumų ir visur kur busim tą dieną smile.gif ,baisu buvo kad nedužtu wub.gif

vakar nunešiau taures graviruot ,šiandien atsiimsiu ,25 cnt raidė
jei nuotraukose matysis tai ir jums parodysiu kaip padarė
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2006 03 29, 07:46)
Taurės tikrai gražios , jos atrodys puošnios ,jei dar pagraviruosi iš vis gražu bus

beje tokių mačiau ir Lietuvoje  , į jas buvau atkreipus dėmesį nes nestandartinės tokios ,retai sutinkamos
bet mes norėsim kad jaunieji  iš jų gertu pirmą kartą vos susituokę ,prie santuokos rumų ir visur kur busim tą dieną smile.gif ,baisu buvo kad nedužtu  wub.gif

o kokia kaina lietuvoje?

labai idomu, kaip isgraviruotos atrodo, ikelk butinai!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 03 29, 14:47)
o kokia kaina lietuvoje?

labai idomu, kaip isgraviruotos atrodo, ikelk butinai!

nepamenu ,bet kazkas nelabai brangiai, jei busiu bazej pažiūrėsiu ,nes lyg ten mačiau

astsiėmiau graviruotas taures ,darbas man nepatiko schmoll.gif
sumokėjau 8 lt ,mažai g.gif ,matyt pagal darbą
gaila geriau bučiau dvigubai sumokėjus verysad.gif

bandžiau nufotografuot ,nekas gavos , šioje nuotraukoje geriausiai matos ,nes atspindi visur šviesą
user posted image
na nuotraukoj dar daug blogiau atrodo doh.gif
Atsakyti
musu buvo rutom ir juostelem apristos taures ir tiek.ir visai kitokio tipo nei visu sveciu
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2006 03 29, 17:34)
nepamenu ,bet kazkas nelabai brangiai, jei busiu bazej pažiūrėsiu ,nes lyg ten mačiau

astsiėmiau graviruotas taures ,darbas man nepatiko  schmoll.gif
sumokėjau 8 lt ,mažai g.gif  ,matyt pagal darbą
gaila geriau bučiau dvigubai sumokėjus  verysad.gif

bandžiau nufotografuot ,nekas gavos , šioje nuotraukoje geriausiai matos ,nes atspindi visur šviesą
user posted image
na nuotraukoj dar daug blogiau atrodo  doh.gif

nu ner taip blogai.. nepergyvenk 4u.gif

as tik noriu kad buta rasyta vienoj eilutes tipo
"ona ir petras" ir po apacia tada
Birzelis 02 2006, na kazka tokio
Atsakyti
labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2006 03 29, 09:46)

sauksmas i tyrus - kur kaune graviruoja taures? klausimas uzduotas forume kokius 4-5 kartus bet be atsako... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2006 04 21, 12:50)
sauksmas i tyrus - kur kaune graviruoja taures? klausimas uzduotas forume kokius 4-5 kartus bet be atsako... ax.gif

ar nebande niekas nueiti i juvelyrine prie pat tilto i nemuno sala? einant nuo fontano link tilto, reikia pereiti per pesciuju pereja, ir prie pat tilto po desine puse yra juvelyro dirbtuves. ten graviravau kelis ziedus viduje, kai kiti juvelyrai sake, kad jie negraviruoja, ir nusiunte mane ten. tai gal tas juvelyras ir taures graviruotu?
Atsakyti

va čia kažkur , Gertrudos gatvės pabaigoje ,nretoli sankryžos , priešais yra drabužių nuoma
Atsakyti
o tai aciu, reiks bandyti! thumbup.gif Siandien matem daug neblogu tauriu, tik neapsisprendziam kurias cia jas imt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aiskauda @ 2006 04 21, 19:06)
o tai aciu, reiks bandyti! thumbup.gif  Siandien matem daug neblogu tauriu, tik neapsisprendziam kurias cia jas imt ax.gif

cia kaune daug radot?
Atsakyti