Dažniausiai taures puošia taip: taurės viršų įmerkia į citrinos sultis (kokį 0,5cm.), paskui į cukrų (gali būti spalvotas), tada krašteliai labai gražiai aplimpa. O kojelės puošimas priklauso nuo išmonės- tai gali būti rūtos šakelės, gali būti kaspinėlis, taip pat yra pirkti įvairiausių jau gatavų specialių papuošimų. Bet man gražiausia- mažos kuklios kompozicijos iš gyvų gėlių
QUOTE(xaiva @ 2005 12 29, 12:50)
Mūsų taurės papuoštos buvo rūtelėmis, o aš tai alergiška rūtoms, bet nieko nenubėrė
Mes taip pat puoseme rutelemis, nors ir alergiska as joms, bet nieko nenutiko. O atrode gana graziai, net sakyciau labai lietuviskai Visgi reiketu papuosti, nes sios taures issiskiria is kitu
Puošėm rūtom ir dar karoliukais apvyniojom
O 12 val liudininkai padovanojo 2 taures, su išlenktom kojelem, kai taures suglaudi, gaunasi širdelė
O 12 val liudininkai padovanojo 2 taures, su išlenktom kojelem, kai taures suglaudi, gaunasi širdelė
O man tai graziausios naturalios stiklines taures, kad ir gyvenimas būtų toks paprastas ir grazus savo naturalumu, ar ne?
radau labai fainas sampano taures jauniesiems!
reikes gal parsisiust, tik dar nezinau kurias!
jei kam idomu jas galima rasti per www.bloomingdale.com
QUOTE(katyteee @ 2006 01 19, 21:04)
radau labai fainas sampano taures jauniesiems!
Man tos antrosios
As visada uz tokias paprastas, grakscias, be jokiu priedu.
Mes sau jau nusipirkom ir as jau papuosiau, reikes gal pabandyt nuotraukele padaryti
O gal zinote kur VLN graviruoja taures...Radau kur ziedus graviruoja ir t.t o tauru nea