Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralus šeimos planavimas (IV tema)

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 05 22, 11:56)
Oi kokia šauni trijulė, Žiogeli. bigsmile.gif

6 DPO gali jau ta temperatūra ir gerokai pakristi, tai nebeturi reikšmės (pavartyk Kippley manualą, jei labai neramu - ne vienas toks pavyzdys yra mirksiukas.gif ).
Papildyta:
suri kata, tai ar gavai termometrą Kalvarijų turguje? Jei taip, kur ten tiksliau jų ieškoti reikia? ax.gif

Suprantu, kad gali pakristi, tik man taip nebūdavo. Kai jau pakildavo, tai ir laikydavosi virš 37 (o šiandien, atmetus 0,1, yra 36,88). Na ir reikėjo gi man apsirgti per pačią ovuliaciją doh.gif Iš kitos pusės, gi toji mano patirtis dar visai nedidelė, negalima daryti išvados, kad taip man nebūna. Na, šiaip ar taip vyras trankosi kažkur po Baltarusiją, galima ramiai pastebėti save dar dienelę kitą smile.gif

Beje, norėjau pasakyti tokį pastebėjimą. Aš labai abejojau dėl to NŠP todėl, kad mūsų santykiai būdavo laaaabai reti. Galvojau, kad jei per tas vaisingas dienas ni-ni-ni, tai jų iš viso gali nebelikti. Bet buvau nustebinta, kad kaip tik viskas pradėjo keistis į kitą pusę smile.gif Aišku, nebūna labai dažnai, bet dažniau, nei buvo. Tai čia žinutė toms, kurios skaitys ir turės tokių pat baimių, kaip ir aš smile.gif

Horo, kai mes dar saugojomės prezervatyvais, mums irgi buvo taip nutikę kelis kartus. Nieko neatsitiko. Žinoma, tada aš dienų neskaičiavau, ir nežinau, ar jos buvo vaisingos ar ne. O dėl finansų... Tai dabar jūsų situacija tokia, o ryt jau gali būti kitokia. Kaip kažkas čia sakė, kiekvienas vaikas atsineša ir savo šaukštą wink.gif Man tai dabar net baisu pagalvoti, kas būtų, jei to trečio nebūtų. Kaip tik jis ir yra balzamas mano širdžiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 05 22, 16:14)
Suprantu, kad gali pakristi, tik man taip nebūdavo. Kai jau pakildavo, tai ir laikydavosi virš 37 (o šiandien, atmetus 0,1, yra 36,88). Na ir reikėjo gi man apsirgti per pačią ovuliaciją  doh.gif Iš kitos pusės, gi toji mano patirtis dar visai nedidelė, negalima daryti išvados, kad taip man nebūna. Na, šiaip ar taip vyras trankosi kažkur po Baltarusiją, galima ramiai pastebėti save dar dienelę kitą smile.gif

Beje, norėjau pasakyti tokį pastebėjimą. Aš labai abejojau dėl to NŠP todėl, kad mūsų santykiai būdavo laaaabai reti. Galvojau, kad jei per tas vaisingas dienas ni-ni-ni, tai jų iš viso gali nebelikti. Bet buvau nustebinta, kad kaip tik viskas pradėjo keistis į kitą pusę smile.gif Aišku, nebūna labai dažnai, bet dažniau, nei buvo. Tai čia žinutė toms, kurios skaitys ir turės tokių pat baimių, kaip ir aš smile.gif

Horo, kai mes dar saugojomės prezervatyvais, mums irgi buvo taip nutikę kelis kartus. Nieko neatsitiko. Žinoma, tada aš dienų neskaičiavau, ir nežinau, ar jos buvo vaisingos ar ne. O dėl finansų... Tai dabar jūsų situacija tokia, o ryt jau gali būti kitokia. Kaip kažkas čia sakė, kiekvienas vaikas atsineša ir savo šaukštą wink.gif Man tai dabar net baisu pagalvoti, kas būtų, jei to trečio nebūtų. Kaip tik jis ir yra balzamas mano širdžiai smile.gif

Aš tikiuosi, kad nieko nenutiko ax.gif nes aš nelabai ką galiu pasirinkti daugiau, kaip tik NŠP 4u.gif
Atsakyti
Ziogeli, grozis wub.gif wub.gif wub.gif as pries keleta dienu sugalvojau, kad noriu,kad mano vaikai turetu didele seima, bandysiu vyra dar dviem ikalbet blush2.gif biggrin.gif

Horo, 4u.gif viskas bus gerai, pakentek truputi ir jei darysi testa tai jau daryk tada,kai zinai,kad tikrai turetu parodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(werde @ 2010 05 22, 21:14)
Ziogeli, grozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif as pries keleta dienu sugalvojau, kad noriu,kad mano vaikai turetu didele seima, bandysiu vyra dar dviem ikalbet  blush2.gif  biggrin.gif

Horo,  4u.gif viskas bus gerai, pakentek truputi ir jei darysi testa tai jau daryk tada,kai zinai,kad tikrai turetu parodyt smile.gif

Mes su vyru nusprendėm laukti mano mmm biggrin.gif žiūrėsim ar ištversiu blush2.gif
Atsakyti
Aš tai neištverčiau blush2.gif

Mano temperatūra vėl šoktelėjo į viršų. Tai manau, kad ovuliacija tikrai buvo, nes visos 7 temperatūros yra virš linijos, gleivių nebėra jokių.

Werde, 4 vaikiukai - grynas smagumas. Aš irgi norėčiau toje nuotraukoje dar vieną pasodinti, bet kai pagalvoju apie gimdymą ir nėštumą, tie norai kažkur nugaruoja. Smagu būtų netyčiuką pasigauti - tada jau niekur nebesidėčiau smile.gif
Atsakyti
Mano 5 ciklas su NŠP biggrin.gif Šį kartą kaip iš vadovėlio, nekilo jokių abejonių dėl O.
user posted image
Prieš tai buvęs buvo nesuprantamas, tai galvojau, kad tik šis nebūtų toks doh.gif Aš irgi taip pat kaip Fertility nustačiau O.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2010 05 22, 18:12)
Aš tikiuosi, kad nieko nenutiko ax.gif nes aš nelabai ką galiu pasirinkti daugiau, kaip tik NŠP 4u.gif

Viskas bus gerai. 4u.gif O kodėl gali rinktis tik NŠP?Įsitikinimai? Sveikata?
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2010 05 23, 14:57)
Mano 5 ciklas su NŠP  biggrin.gif Šį kartą kaip iš vadovėlio, nekilo jokių abejonių dėl O.

Tikrai kaip iš vadovėlio. smile.gif (Nors vadovėlyje kažkodėl rašo, kad nelabai realu, jog taip net 6 dienas iš eilės būtų visiškai vienoda temperatūra g.gif ).

O aš panagrinėjau savo senus NŠP užrašus ir pastebėjau štai ką - trūko man visgi tada žinių... blush2.gif Na nebuvo tai labai vadovėliniai atvejai, bet vis dėlto O galima buvo nustatyti ganėtinai tiksliai. Viena vertus gaila, kad be reikalo nervinausi, bet kartu ir ramiau pasidarė, jog ateityje gal mažiau darysiu tokių klaidų.
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2010 05 22, 16:14)

Vertingas pastebėjimas. smile.gif Šiaip aš vis dar esu tvirtai įsitikinusi, kad NŠP padeda auginti tarpusavio santykius. Man labai taikli atrodo psichologo G.Vaitoškos mintis (tiesa dabar suabejojau ar jo paties sugalvota mastau.gif ), kad NŠP "verčia" porą gyventi mažųjų sužadėtuvių ir mažųjų medaus mėnesių ritmu - gražu. Saugantis kitokiais būdais manau pilnai neišgyvenama nei viena, nei kita. g.gif
Atsakyti
Grazi tavo seimynele, Ziogeli 4u.gif wub.gif . Augti didelej seimoj smagu tikrai cool.gif
Sudauze MB man termometra gyvsidabrini doh.gif . Gerai tik tiek, kad dar ciklo pradzia ir pora temperaturu pasimatavau. Tai prasikaltelis sestadieni pats mane issitempe naujo po vaistines rinktis. Pasiseke gal tik tiek, kad pacioj pirmoj vaistinej radau termometra su gyvsidabrio pakaitalu (berods galistanu ar pan... uzmirsau blush2.gif ). Ziuresiu kaip su juom seksis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 23 gegužės 2010 - 21:00
Big trouble, dėl sveikatos ir ekonominių priežasčių biggrin.gif Esu bandžius gerti KT, tai teko po 5 tablečių staigiai mesti, nes vos nenutiko man nelaimė: turiu pasiplėtusias kojų venas + sportuoju, o KT tirština kraują ir taip gali susidaryti kraujo krešuliai unsure.gif man buvo pradėję skaudėti vienos kojos veną. Ir dar man labai patinka būti tokiai "natūraliai": su natūraliu libido, natūraliu ciklu, natūraliom mmm thumbup.gif va šiandien net nusprendžiau atsisakyti priaugintų nagelių, nors maniškiai natūralūs labai prasti. Bet kažkaip mano jie wub.gif
Atsakyti
Horo, cia biski offtopic del nagu, bet as pati per kelis menesius dabar pries vestuves atsistaciau smile.gif Sugeriau "Bambuko Silika" vitaminu bonkute ir vis lakuoju NailTek II, tai ilgi, stiprus, balti ir grazus mano pacios nagai thumbup.gif
Atsakyti