QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 05 22, 11:56)
Oi kokia šauni trijulė, Žiogeli.
6 DPO gali jau ta temperatūra ir gerokai pakristi, tai nebeturi reikšmės (pavartyk Kippley manualą, jei labai neramu - ne vienas toks pavyzdys yra
).
Papildyta:
suri kata, tai ar gavai termometrą Kalvarijų turguje? Jei taip, kur ten tiksliau jų ieškoti reikia?

6 DPO gali jau ta temperatūra ir gerokai pakristi, tai nebeturi reikšmės (pavartyk Kippley manualą, jei labai neramu - ne vienas toks pavyzdys yra

Papildyta:
suri kata, tai ar gavai termometrą Kalvarijų turguje? Jei taip, kur ten tiksliau jų ieškoti reikia?

Suprantu, kad gali pakristi, tik man taip nebūdavo. Kai jau pakildavo, tai ir laikydavosi virš 37 (o šiandien, atmetus 0,1, yra 36,88). Na ir reikėjo gi man apsirgti per pačią ovuliaciją

Beje, norėjau pasakyti tokį pastebėjimą. Aš labai abejojau dėl to NŠP todėl, kad mūsų santykiai būdavo laaaabai reti. Galvojau, kad jei per tas vaisingas dienas ni-ni-ni, tai jų iš viso gali nebelikti. Bet buvau nustebinta, kad kaip tik viskas pradėjo keistis į kitą pusę

Horo, kai mes dar saugojomės prezervatyvais, mums irgi buvo taip nutikę kelis kartus. Nieko neatsitiko. Žinoma, tada aš dienų neskaičiavau, ir nežinau, ar jos buvo vaisingos ar ne. O dėl finansų... Tai dabar jūsų situacija tokia, o ryt jau gali būti kitokia. Kaip kažkas čia sakė, kiekvienas vaikas atsineša ir savo šaukštą