Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

Masinos

na va, Dewa, bandyk paziuret, siaip as ten tik nuo kalendoriuko nufotkinau, tai del kokybes nesistebek rolleyes.gif Bet bent jau matysi, ar stilius patiks
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 27, 17:35)
Masinos

na va, Dewa, bandyk paziuret, siaip as ten tik nuo kalendoriuko nufotkinau, tai del kokybes nesistebek rolleyes.gif Bet bent jau matysi, ar stilius patiks

labai labai ačiū biggrin.gif
Tokias ir įsivaizdavau thumbup.gif
Atsakyti
Nera uz ka biggrin.gif kad tik padetu
Atsakyti
Smiling_girl, tai kuria jus issinuomavot? Ta raudona ar ta juoda (ar melyna tenais)? smile.gif
Atsakyti
Mes ta tamsiai melyna, nes ji labiau tinka su mano brolio tamsia masina, kuri vaziuos paskui, o be to, nusprendem, kad baltos gelytes ant jos daug labiau tiks nei ant raudonos, nes ant raudonos tai jau man kazkaip ten jokiu papuosimu nereik, nes ir taip ryski tokia
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 27, 19:01)
Mes ta tamsiai melyna, nes ji labiau tinka su mano brolio tamsia masina, kuri vaziuos paskui, o be to, nusprendem, kad baltos gelytes ant jos daug labiau tiks nei ant raudonos, nes ant raudonos tai jau man kazkaip ten jokiu papuosimu nereik, nes ir taip ryski tokia

Man giminaitis vestuvem padarys dovana, limuzina isnomuos,nors pats ne dalyvaus!!!
Taip netiketai!!!visai ne planavau thumbup.gif thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
clap_1.gif puiki dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (dzudi @ 2004 06 15, 18:42)
clap_1.gif puiki dovana thumbup.gif

ir netiketa
Atsakyti
O mums nereikės nuomuoti limuzino . Mūsų mašina balta ir graži,- beveik naujas FORDAS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (veikejas @ 2004 05 24, 20:01)
Sveiki,

O kaip dėl limuzino? Mačiau keletą internetinių puslapių su kainomis ir kita info. Tačiau, gal kas iš praktikos galite papasakoti kiek laiko ėmėte limo, iš kokios įmonės ir kiek mokėjot?

Planuoju, kad su jaunąja ir keliomis poromis pasivažinėsim fotkintis ir po visas įstagas (bažnyčia, zagsas) limuzinu.

Preliminariai reikės 3-4val. Kokią sumą reikia pasiruošti pakloti už limo? Kaune.

sveikutes,
mes tai buvom nusiziureje limuzina-dzipa 25 vietu, tikrai ispudingai atrodo, bet musu dienai jau nebegavom, buvo isnuomotas sad.gif , na bet paemem du 10 vietu, kad mes, jaunieji, ir pulkas sutilptu, visiems kitiems bus isnuomotas autobusiukas
Atsakyti
Bentski, limuzinas idžipas, OHOHO
Ir kaip jis atrodo, labai įdomu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Alonda @ 2004 06 24, 20:06)
Bentski, limuzinas idžipas, OHOHO
Ir kaip jis atrodo, labai įdomu tongue.gif

Nueik cia: http://www.limuzinas..._navigator.html
Cia tas ir yra limuzinas - dzipas. 1 val - 350Lt smile.gif
Atsakyti