Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE (ingridele @ 2004 05 27, 10:46)
QUOTE (hereja @ 2004 05 26, 22:35)

Kaip tai pavelavot uzsirezervuoti? Vilniuj gi daugiau ju yra? O jei noras laaabai didelis, tada is Kauno bandykit imti smile.gif

tai mes kur tik skambinome visur jau isnomuota! Tai gal galite pasakyti telefoniuku, kur galima butu paskambinti! Mums reikia 3 valandoms, o dauguma nuomuoja 5 val. MEs neturesime ka veikti......Gal zinote kiek kainuoja kaune issinuomuoti limuzina 1 valandai? Prasau padekit!

"Kauno limuzinuose" yra senesni limuzinai (vidutinio dydzio) net po 150Lt/val; naujesni - brangesni. 10-viecio kainos iki 200Lt/val.
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 26, 18:15)
Rusnyte, man tai nenuvalkiotas, bet ne mano skonio, tai mes ir nesinuomojam, vaziuosim retro stiliaus tokia 1940m. masinuke thumbup.gif
hereja, gerai darai, tegul nuomojas patys, jei nori, arba duok pasivazinet po 30min, kai gamtoj busit ir po 100 vairuotojas tegul parenka, limo uz puse kainos jum iseis laugh.gif Juokauju aisku, bet mane tai labai nervintu visokie sveciu norai ar teveliu ar seneliu, taigi JAUNUJU svente, o kazkodel visi nusprendzia i jaunuosius tik pasiziuret, kaip grazia nuotrauka, o svente sau pasidaryt g.gif

Smiling girl, o kiek jei ne paslaptis kainuoja toki masiniuka issinuomuoti. As irgi tokios labai noreciau rolleyes.gif , bet kiek ziurejau - labai brangu. o kur tu ja atradai?
Atsakyti
Sypsenaaa, siaip tai daug pigiau nei limuzinas biggrin.gif mes mokesim 300 uz visa diena, jei noresi, galesiu telefona imest. tas zmogus 2 tokias masinas turi viena tamsia ir viena raudona ryskia tokia
Atsakyti
QUOTE (ingridele @ 2004 05 26, 22:16)
MEs irgi labai noretume limuzino per musu vestuves, deja pavelavome uzsirezervuoti, ju nebeliko....... mad.gif

Zinau Marijampoleje, ima po 100 lt uz val, plius uz kura paims kur jam reiks atvykt. bet neypatingas...
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 27, 12:19)
Sypsenaaa, siaip tai daug pigiau nei limuzinas biggrin.gif mes mokesim 300 uz visa diena, jei noresi, galesiu telefona imest. tas zmogus 2 tokias masinas turi viena tamsia ir viena raudona ryskia tokia

Gal gali telefona įmesti? biggrin.gif
Labai noriu važiuoti su ta mašinyte.
O gal ir nuotraukas kokias turi ar internete radai kaip jos trodo?
Iš kokio miesto tos mašinos?
Atsakyti
o ka manote apie retro masinas? g.gif
Atsakyti
QUOTE (ingridele @ 2004 05 27, 11:40)

Mano vyrija uzsimane retro ir rado 1936 m. Mercedes Benz. Nuomosim is privataus asmens, nes firmose uz grazesnius auto prašo apie 300 Lt. uz valanda doh.gif
Atsakyti
QUOTE (ingridele @ 2004 05 27, 13:40)

Po 20 metu ir limuzinas gi bus retro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (kasiopeja @ 2004 05 27, 13:51)
Mano vyrija uzsimane retro ir rado 1936 m. Mercedes Benz. Nuomosim is privataus asmens, nes firmose uz grazesnius auto prašo apie 300 Lt. uz valanda doh.gif

O kiek jums kainuos? Gal galėtum telefona parašyti, jei ten visiems nuomoja? wink.gif
Atsakyti
Siaip mes nuomojam is kauno, telefonas 8-698 10678, tas vyras vazineja kaune ir iki Rumsiskiu uz 300 uz diena, jei kur toliau vaziuot, aisku uz benza paskaiciuos
O del nuotraukyciu tai paziuresiu, kazkur turejau viena maza tos masinukes foto g.gif
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 27, 14:04)
Siaip mes nuomojam is kauno, telefonas 8-698 10678, tas vyras vazineja kaune ir iki Rumsiskiu uz 300 uz diena, jei kur toliau vaziuot, aisku uz benza paskaiciuos
O del nuotraukyciu tai paziuresiu, kazkur turejau viena maza tos masinukes foto g.gif

labai labai laukiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Dewa @ 2004 05 27, 11:56)
O kiek jums kainuos? Gal galėtum telefona parašyti, jei ten visiems nuomoja? wink.gif

Mes imsim uz 120 Lt/val. O telefonas yra www.vicplius.info. Tik foto neturiu. Gali per paiešką pasileisti Mercedes Benz 1936 metu.
Atsakyti