Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE(callipo @ 2008 03 26, 22:08)
. O isskirtinis ir skoningas papuosimas pritrauktu aki prie tokio eskorto, tad galima butu ir aikscioti praeivius priversti. 4u.gif

O ar automobilis turi buti tam,kad priverstu aikscioti visus aplinkinius......,man svarbu,kad butu mielas man,o ka pagalvos kiti aplinkiniai,man kazkaip visiskai neimponuoja,atvirksciai norisi uzdaros sventes,o ne atrakcijos aplinkiniams 4u.gif
Siais laikais nieko niekuom nenustebinsi,tad geriau darytis svente sau,o ne aplinkiniams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 28 kovo 2008 - 15:51
gal zinote kur rasti senovini limuzina? maciau kazkada internete toki balta, bet dbr neberandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 28, 13:48)
Visu pirma tai nereikia uz mane kalbeti ir del pateiktu pastabu kaip vaiku darzelyj melodramu daryti  mirksiukas.gif Paprasciausiai butu malonu atsidarius foruma tam tikra tema ir rasti pasisakymus i tema, o ne su ziburiu ieskoti naudingos informocijos tarp saves ir savo nuomones susireiksminusiu zmoniu postu. Prasymas vienas, kad jeigu tema skirta informacijai apie limuzinus tai ir prasau teikti ja apie limuzinus. Aciu uz supratinguma (kurio kaip supratau jus neturite)  mirksiukas.gif
Papildyta:

Kai jau pradesiu nervuotis pranesiu  lotuliukas.gif preliude ar tik ne asmeniskumai uz tave kalba? Zinau, kad tau dar skauda del kai kuriu dalyku  cool.gif Tikiuosi mergvakariui limuzina radai  mirksiukas.gif

kokie asmeniskumai?del ko skauda?sakai zinai,tai pasakyk ir man bigsmile.gif bet jau nuo temos nusisokai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alborada @ 2008 03 28, 18:37)
gal zinote kur rasti senovini limuzina? maciau kazkada internete toki balta, bet dbr neberandu sad.gif

apie sita gal kalbi...? smile.gif mano drauge si samdesi, tai labai graziai atrode...bet jis tik jauniesiems mirksiukas.gif
http://www.neoklasika.lt/
Atsakyti
QUOTE(Alborada @ 2008 03 28, 15:37)

Pabandyk cia ieskoti http://www.limai.lt/ 4u.gif
Atsakyti
labai dekuj paneles! tokio ir ieskojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 28, 11:26)
Vienu zodziu, bet buku zmoniu ziuriu netruksta.
[...]
Nu zodziu nesuprantu ar zmones skaityt nebemoka ar smegenu neturi  doh.gif

o tu tai ziuriu jau ne vienoj temoj zmones bukais vadini, o paciai smegeneles nesutirpo nuo peroksido? Ir is vis kokia tu teise turi kitus izeidineti? Man asmeniskai irgi limuzinas vestuvems atrodo banaliai, ir ka? turiu tau dar asmeniskai pasiaiskinti kodel?? doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(DKNight @ 2008 03 28, 16:26)
pfff... Ou Yes! Suzinojau, kad Audi A8, va cia tai yra vestuviu masina  doh.gif  lotuliukas.gif  tik paziurejau i prieki masinos, ir supratau, kad geresniu siai progai nebuna... lotuliukas.gif  Prie ko cia priekis masinos, ir vestuves...arba patogumas su tuo kuom susijes...ir isvis, nuo kada Audi a8 aukstos klases masina pasidare? (dar lyginant siu Limo klase???)

o kuom tau audi blogai, staigiai pasiaiskini. nes juk cia argumentacija svarbiausia.
kaip iki siol nesupranta zmones, kad kiek zmoniu, tiek nuomoniu... doh.gif
Atsakyti
Niu bet tikras vaiku darzelis doh.gif buvo nurimusi audra ir vel pradedat? Eikit ir susikurkit atskira temele pavadinimu "ISSILIEKIM"
Atsakyti
''GYVENKIME DRAUGISKAI" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 03 30, 12:52)
o tu tai ziuriu jau ne vienoj temoj zmones bukais vadini, o paciai smegeneles nesutirpo nuo peroksido? Ir is vis kokia tu teise turi kitus izeidineti? Man asmeniskai irgi limuzinas vestuvems atrodo banaliai, ir ka? turiu tau dar asmeniskai pasiaiskinti kodel??    doh.gif  doh.gif

Save atpazinai ir isizeidei? lotuliukas.gif Ir visgi temos neperskaitei, nesupratai? O paskui dar pyksta kad bukais pavadini, o tai kaip kitaip pavadinti jeigu net i tema nesugeba atsakyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 30, 19:38)
Save atpazinai ir isizeidei?  lotuliukas.gif Ir visgi temos neperskaitei, nesupratai? O paskui dar pyksta kad bukais pavadini, o tai kaip kitaip pavadinti jeigu net i tema nesugeba atsakyti  doh.gif

puki,tema yra "Viskas apie limuzinus" ,tai iir snekam VISKA. nesipykim 4u.gif
Atsakyti
Jeigu kuri ieskoti vestuvems Chryslerio pagelbes sitas puslapiukas. Nuostabus masiniukai wub.gif
http://www.biglimo.lt/index.php?id=14
Papildyta:
Siaip daug informacijos galima rasti siame puslapyje http://www.didysisve...aivestuvems.htm
Butu gerai jeigu mergaites kurios jau nuomavosi vestuvems ar kitoms progoms pasidalintu informacija apie firmas, kurios nuomoja, ar patikimos, ar tvarkingas transportas buvo ir t.t... 4u.gif
Atsakyti