Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

Taip butent tema ne gincams skirta. Kiekvienam savo vieni nori limuzinu, tai tegu juose ir vazineja per savo vestuves. Kazkam gerai ir mikroautobusas. Viskas priklauso nuo to kokios vestuves, kaip i tai ziuri patys jaunieji. Asmeniskai man Limuzinas skirtas "Hebros tusovkei" Bernvakaris artai mergvakaris smile.gif O jei rimta ceremonija tokia kaip vestuves.Tai man yra daug graziau, jeigu tai butu vienodos masinos aukstos klases.

Kitoje forumo skyltyje yra parasyta apie automobilius vestuvems. Nors ir sako dauguma, kad audi yra Tautos automobilis ir jie yra visiskai teisus. Taciau man jos labai graziai atrodo aisku as nekalbu apie "bulkas", O apie normalia aukstos klases masina tokia kaip A8. As turiu savo nuomone, kad audi yra butent Vestuviu automobilis. Jei kyla klausymu kodel? Galite paziureti i A8 prieki ir suprasit kodel butent sitas automobilis man patinka. Esu isitikinusi, kad jei jus ten pamatysit ta pati kas as ten pamaciau, padarysit teisinga pasirinkima.

Pyktis mergaites nereikia. Juk mes tik aptarinejam ir isakom kiekviena savo nuomone. Juk ji nebutinai turi sutapti smile.gif
Atsakyti
Ojojoi, merginos, perskaiciau kokius 15 psl. cia pas jus, taip tikejausi rasti atsiliepimu apie limuzinus Klaipedoje, bet beveik nieko neradau tik jusu barnius sad.gif Biski liudna, kad kol randi viena kita atsiliepima reikia kokia valanda pliurpalus skaityti.
Bukite geros klaipedietes, parasykite savo nuomone kur Klaipedoje pigiausiai, geriausiai ir patikimiausiai smile.gif issinuomoti limuzina 10-12 zmoniu?
Atsakyti
QUOTE(Nostradea @ 2008 03 28, 08:48)
Taip butent tema ne gincams skirta. Kiekvienam savo vieni nori limuzinu, tai tegu juose ir vazineja per savo vestuves. Kazkam gerai ir mikroautobusas. Viskas priklauso nuo to kokios vestuves, kaip i tai ziuri patys jaunieji. Asmeniskai man Limuzinas skirtas "Hebros tusovkei" Bernvakaris artai mergvakaris smile.gif O jei rimta ceremonija tokia kaip vestuves.Tai man yra daug graziau, jeigu tai butu vienodos masinos aukstos klases.

Kitoje forumo skyltyje yra parasyta apie automobilius vestuvems. Nors ir sako dauguma, kad audi yra Tautos automobilis ir jie yra visiskai teisus. Taciau man jos labai graziai atrodo aisku as nekalbu apie "bulkas", O apie normalia aukstos klases masina tokia kaip A8. As turiu savo nuomone, kad audi yra butent Vestuviu automobilis. Jei kyla klausymu kodel? Galite paziureti i A8 prieki ir suprasit kodel butent sitas automobilis man patinka. Esu isitikinusi, kad jei jus ten pamatysit ta pati kas as ten pamaciau, padarysit teisinga pasirinkima.
Pyktis mergaites nereikia. Juk mes tik aptarinejam ir isakom kiekviena savo nuomone. Juk ji nebutinai turi sutapti smile.gif

Vienu zodziu, bet buku zmoniu ziuriu netruksta. Ateina i limuzinu tema apie audi pasneketi. Zmogau ar moki skaityti tema yra apie limuzinus ir prasau sneketi apie juos, dalintis kontaktais, atsiliepimais, o ne atejus vaidinti susireiksminusia asmenybe ir kisti nuomone ten kur jos niekas nepraso. Nu zodziu nesuprantu ar zmones skaityt nebemoka ar smegenu neturi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 28, 10:26)
Vienu zodziu, bet buku zmoniu ziuriu netruksta. Ateina i limuzinu tema apie audi pasneketi. Zmogau ar moki skaityti tema yra apie limuzinus ir prasau sneketi apie juos, dalintis kontaktais, atsiliepimais, o ne atejus vaidinti susireiksminusia asmenybe ir kisti nuomone ten kur jos niekas nepraso. Nu zodziu nesuprantu ar zmones skaityt nebemoka ar smegenu neturi  doh.gif

Pukita 999, kas Jus veria tam nervintis? Ar Jums viskas gerai, pradedu susirupinti Jusu sveikata. Nepykit gal jau taip, zmones juk bendrauja ir nuomones reiskia. Sekmes Jums. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(callipo @ 2008 03 28, 09:55)
Pukita 999, kas Jus veria tam nervintis? Ar Jums viskas gerai, pradedu susirupinti Jusu sveikata. Nepykit gal jau taip, zmones juk bendrauja ir nuomones reiskia. Sekmes Jums. wink.gif

Sveikata cia tau reikia rupintis, nes kazkas negerai su jusu smegenu veikla. Butinai patarciau nueit pas psichologa ir dar i pirma klase, kad skaityti temos pavadinimus imoktumet ir suprastumet kaip reikia atsakyti i tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 28, 12:26)
Vienu zodziu, bet buku zmoniu ziuriu netruksta. Ateina i limuzinu tema apie audi pasneketi. Zmogau ar moki skaityti tema yra apie limuzinus ir prasau sneketi apie juos, dalintis kontaktais, atsiliepimais, o ne atejus vaidinti susireiksminusia asmenybe ir kisti nuomone ten kur jos niekas nepraso. Nu zodziu nesuprantu ar zmones skaityt nebemoka ar smegenu neturi  doh.gif

Taip tema apie limuzinus. Ir as parasiau, kad jie vestuvem netinka.

Atsakyti
QUOTE(Nostradea @ 2008 03 28, 10:06)
Taip tema apie limuzinus. Ir as parasiau, kad jie vestuvem netinka.

Tai vat jeigu jau taip parasei tai tada rask labai rimtu argumentu, realiu, patikrintu, kad pagrystum savo teigini. Pakomentuok koks konkreciai limuzino modelis nepatiko, kas blogai buvo ir t.t... Juk cia neklausiame kas jusu manymu tinka ir kas ne. Jeigu jau mes renkames limuzinus tai ir laukiame cia atsiliepimu apie juos o ne kazkieno skonio supratimo aiskinimo. JUk esam visi individualus vieniems vieni dalykai patinka, kitiems kiti, visi juk vienodai irgi nesirengiam. Tai kam dabar ateiti i sita tema ir pradeti aiskinti, kas kaip turi buti vestuvese ar tavo manymu visu vestuves turi buti vienodos ir visi vazineti vienodais automobiliais? g.gif
Atsakyti
Ir nereikia taip skaudziai reaguoti i mano pastabas, atsirado tokiu, kas net man i AZ parase...na kazkam tikrai smegeneliu veikla sutrikus, jeigu net pastabu nesugeba priimti ir pradeda vaidentis nebuti dalykai.... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Skipele @ 2008 03 28, 08:58)
Ojojoi, merginos, perskaiciau kokius 15 psl. cia pas jus, taip tikejausi rasti atsiliepimu apie limuzinus Klaipedoje, bet beveik nieko neradau tik jusu barnius sad.gif Biski liudna, kad kol randi viena kita atsiliepima reikia kokia valanda pliurpalus skaityti.
Bukite geros klaipedietes, parasykite savo nuomone kur Klaipedoje pigiausiai, geriausiai ir patikimiausiai smile.gif issinuomoti limuzina 10-12 zmoniu?

Klaipedoje limuzinu nuoma:
http://www.klaipedoslimuzinai.lt/
http://www.skelbiu.lt/3378331.html
http://www.skelbiu.lt/2084360.html
Siaip gali juk bandyti ir is kitu miestu nuomotis, nes dauguma nuomos firmu uz atvykima i kita miesta papildomo mokescio neima. Tarkim musu limuzinas i Kauna atvaziuos net is Siauliu, bet mokescio neima. Mokesim tik uz valandas ir pravazineta kilometraza uz Kauno miesto ribu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 27, 21:01)
Tai vat leiskit paklausti jeigu tie limuzinai taip banalu ir yra geresniu transporto priemoniu tai ka veikiat sitam forume ir ko cia ieskot?? Ar taip liudna kad ieskot priekabiu? O gal jauciate kad jusu nuomone tokia svarbi, kad atejus ja cia butina drebt? Man pavyzdziui retro autobobiliai yra nesamone, bet as nelendu i ta foruma, nes manes jie nedomina  cool.gif
Beja zmogus ismanantis kas yra kokybe ir prabanga zino ka reiskia zodziai Luxury, VIP ir Limuzino klase  mirksiukas.gif Bet dabar ir prabanga pasirodo pasidaro banalybe, vaziuokit tada su ziguliais busit nors ir neprabangios bet uztat nebanalios  lotuliukas.gif

ko tu cia nervuojiesi?a? g.gif ilindau nes imsiu limuzina mergvakariui,o vestuvems man per banalu,yra kitokiu automobliu ir cia mano nuomone,juk kiek zmoniu tiek nuomoniu...nemanau kad cia taip reikia tau plesytis del to,kad yrodyti jog uz limuzinus nera geresniu automobiliu doh.gif ir dar karta pasikartosu,ilindau cia nes noriu mergvakariui limuzino-tad isidemek ne be reikalo cia uzsukau doh.gif pastebejau nori visose temose buti teisi ir irodyneti savo tiesa,bet deja kiek zmoniu tiek nuomoniu ir nebutina per prievarta savo nuomones grusti kitiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 27, 22:01)
Tai vat leiskit paklausti jeigu tie limuzinai taip banalu ir yra geresniu transporto priemoniu tai ka veikiat sitam forume ir ko cia ieskot?? Ar taip liudna kad ieskot priekabiu? O gal jauciate kad jusu nuomone tokia svarbi, kad atejus ja cia butina drebt? Man pavyzdziui retro autobobiliai yra nesamone, bet as nelendu i ta foruma, nes manes jie nedomina  cool.gif
Beja zmogus ismanantis kas yra kokybe ir prabanga zino ka reiskia zodziai Luxury, VIP ir Limuzino klase  mirksiukas.gif Bet dabar ir prabanga pasirodo pasidaro banalybe, vaziuokit tada su ziguliais busit nors ir neprabangios bet uztat nebanalios  lotuliukas.gif

atsiprasau ponia busima, kad nepatiko tau kazkieno nuomone ir asmeniskai tai priemei kaip izeidima doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 03 28, 13:16)
atsiprasau ponia busima, kad nepatiko tau kazkieno nuomone ir asmeniskai tai priemei kaip izeidima  doh.gif  doh.gif

Visu pirma tai nereikia uz mane kalbeti ir del pateiktu pastabu kaip vaiku darzelyj melodramu daryti mirksiukas.gif Paprasciausiai butu malonu atsidarius foruma tam tikra tema ir rasti pasisakymus i tema, o ne su ziburiu ieskoti naudingos informocijos tarp saves ir savo nuomones susireiksminusiu zmoniu postu. Prasymas vienas, kad jeigu tema skirta informacijai apie limuzinus tai ir prasau teikti ja apie limuzinus. Aciu uz supratinguma (kurio kaip supratau jus neturite) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(prelude @ 2008 03 28, 11:38)
ko tu cia nervuojiesi?a? g.gif pastebejau nori visose temose buti teisi ir irodyneti savo tiesa,bet deja kiek zmoniu tiek nuomoniu ir nebutina per prievarta savo nuomones grusti kitiems mirksiukas.gif

Kai jau pradesiu nervuotis pranesiu lotuliukas.gif preliude ar tik ne asmeniskumai uz tave kalba? Zinau, kad tau dar skauda del kai kuriu dalyku cool.gif Tikiuosi mergvakariui limuzina radai mirksiukas.gif
Atsakyti
pfff... Ou Yes! Suzinojau, kad Audi A8, va cia tai yra vestuviu masina doh.gif lotuliukas.gif tik paziurejau i prieki masinos, ir supratau, kad geresniu siai progai nebuna... lotuliukas.gif Prie ko cia priekis masinos, ir vestuves...arba patogumas su tuo kuom susijes...ir isvis, nuo kada Audi a8 aukstos klases masina pasidare? (dar lyginant siu Limo klase???)
Atsakyti