Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE(pukita999 @ 2008 03 27, 16:21)
Cia daugiau sakyciau tavo nusistatymas ir principai uz tave kalba. Viskas ten patogu ir praktiska, bet blogam sokejui taip sakanat ir kiausiniai maiso....  cool.gif

patogu gal ir taip..bet kiekviena nuotaka vestuvems turi savu svajoniu..o jei dar galimybe leidzia geriau nei limuzina pasirinkti tai kodel gi ne... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 03 27, 20:25)
patogu gal ir taip..bet kiekviena nuotaka vestuvems turi savu svajoniu..o jei dar galimybe leidzia geriau nei limuzina pasirinkti tai kodel gi ne... mirksiukas.gif

jeigu geriau, tai zinoma kodel gi ne, bet mes kalbam apie autobusa biggrin.gif galiausiai tokios "ispindejusios" su kaimynu Renault vaziuoja i baznycia ir buna labai patenkintos. Taip kad nereikia cia daryti is saves kazkokiu tai princesiu.O nuomones visu priimam, tik argumentuotas. Taciau cia buvo issakytos tik tokios, kaip limuzinas banalu, nesamone ir negrazu... doh.gif
Atsakyti
Chippie,jei tu is Vilniaus ir gali moket uz valanda 350 litu,tai kreipkis i BIGLIMO,mes emem 4 valandom ir mum tikrai nieks neliepe imt 8 blink.gif tai kur mum ta limuzina reiktu det, kai musu ceremonija 3 val.,o balius 18.30 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 03 27, 17:25)

Tai vat leiskit paklausti jeigu tie limuzinai taip banalu ir yra geresniu transporto priemoniu tai ka veikiat sitam forume ir ko cia ieskot?? Ar taip liudna kad ieskot priekabiu? O gal jauciate kad jusu nuomone tokia svarbi, kad atejus ja cia butina drebt? Man pavyzdziui retro autobobiliai yra nesamone, bet as nelendu i ta foruma, nes manes jie nedomina cool.gif
Beja zmogus ismanantis kas yra kokybe ir prabanga zino ka reiskia zodziai Luxury, VIP ir Limuzino klase mirksiukas.gif Bet dabar ir prabanga pasirodo pasidaro banalybe, vaziuokit tada su ziguliais busit nors ir neprabangios bet uztat nebanalios lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukita999: 27 kovo 2008 - 22:02
Man tai dabar ner grazesniu uz biglimo, pasaka!!! thumbup.gif gaila musu vestuviu diena jau isnuomoti... verysad.gif
Atsakyti
nors cia tik mano nuomone,bet man limuzinas doh.gif geriau linksmas autobusiukas,ai isvis priklauso nuo vestuviu tematikos,o siaip tai neblogai atrodytu ir vabaliuku virtine,va drauge teka,tai ims 7 vabaliukus,isivaizduoju,kad bus thumbup.gif o siaip tai kai nuvaziuoji prie rotuses ir stovi kokia 20 baltu limu,tai galvoju,kaip nesusimaiso ir i savo ilipa?

uzmetikit dabar mane pomidorai2.gif bet man negrazu. o siaip limai labai fainai buna viisokie tigriniai mergvakariams,bet lietuvoj kazkaip dar kitokiu apart juodu ir baltu nematau.

o kas rase del zvaigzdziu,tai jos limus renkasi kasdieniniam vazinejimui,o ne vestuvem wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 26, 15:55)
O as manau kad vestuviu transportas turi buti patogus, talpus ir zinoma pagal kisene. Limuzinas yra klasika, o klasika negali buti banali. Aisku kita kalba jeigu jus is savo vestuviu darot cirka ar parada kuriuo siekiate kazka nustebinti ir ale tai nebuti banaliomis. Man svarbiausi kriterijai yra komfortas, talpumas, padori isvaizda ir tiek. O samdytis masina tik del to kad kazkas aikciotu, tai manau tustybe ne daugiau  schmoll.gif Taciau kokiomis orginaliomis besistegsite buti nemanau kad jau atsiras tokiu naivuoliu, nes kai tokia pasiula joks transpotas nebestebina....na nebent su kupranugariais atjotumet iki Rotuses  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na sutikti kad limuzinas yra komfortas ir prabanga galima tuomet, jei tame limuzine ir tevaziuoja vieni jaunieji, gurksnoja sampaniuka ir laisvai kojas istempe zvalgosi pro langus... bet lietuvaiciai juos dazniausiai renkasi tik del to "kad telpa visos poros", o tada, patikekit, JOKIO komforto nelieka, is vieno galo i kita tenka ropoti keturpestiems smile.gif ir dzin koks ten modelis - teko vaziuoti ne su vienu, bet jei limuzine zmoniu daug - patogumo tikrai nera schmoll.gif o grazu-negrazu, prestizas ar banalybe - tegul lieka skonio reikalas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2008 03 12, 15:52)
o jūs gal žiemą nuomavot, ar kaip, kad lyg ir labai nebrangiai gaunasi už 12 valandų 3600lt  g.gif  vasarai turbūt už tokią kainą negausim...

na ne musu vestuves buvo per jonines,bet limo uzsisakem jau per kaledas ir kadangi emem 12 valandu padare didele nuolaida,nes musu kilometrazas buvo labai didelis,o uz ji irgi reikia moketi.uz tai gera nuolaida ir padare.limo is kauno vare i viliniu is vilniaus i prienu raj is ten vel i vilniu,o is vilniaus i vilniaus rajona kur vyko puota.
Atsakyti
QUOTE(uItra @ 2008 03 28, 01:42)
na sutikti kad limuzinas yra komfortas ir prabanga galima tuomet, jei tame limuzine ir tevaziuoja vieni jaunieji, gurksnoja sampaniuka ir laisvai kojas istempe zvalgosi pro langus... bet lietuvaiciai juos dazniausiai renkasi tik del to "kad telpa visos poros", o tada, patikekit, JOKIO komforto nelieka, is vieno galo i kita tenka ropoti keturpestiems smile.gif ir dzin koks ten modelis - teko vaziuoti ne su vienu, bet jei limuzine zmoniu daug - patogumo tikrai nera  schmoll.gif o grazu-negrazu, prestizas ar banalybe - tegul lieka skonio reikalas... mirksiukas.gif

butent, todel ir nereikia, limuzina prigrusti tiek, kaip I vietini autobusa piko metu. O jei jau taupomi pinigai, tada gal tikrai, jau verciau imtis ta ikarusa, ir ten kad ir sokius galima daryti. Butent, GERAS limuzinas yra prabanga, o isvaizda kam grazu kam ne - skonio reikalas. Va kazkam ir su "vabalu" gerai, ale manes i ji vestuviu diena niekas neigrustu.. doh.gif TAIP KAD, JEI NERA PINIGU GERAM LIMUZINUI, TAI IMKIT GERIAU GERA AUTOBUSA, O NE ATBEGUSIOS CIA VARYKIT, KAD VISI LIMUZINAI SUDAI IR BANALYBES.
o beje, apie linksma autobusiuka kazkas minejo, butent toks buvo naudojamas mano mergvakariui. Na tai kur vestuvems tinka LINKSMAS AUTOBOSIUKAS? Tai totalus cirkas.
o del zvaigzdziu vazinejanciu kazdien limuzinais, tai irgi is pasaku pasaulio mergina nusileido... na ne kasdien vazineja jie taiS limuzinais, ne kasdien jeigu ka, tik gal kiek dazniau nei lietuviai zvaigzdukai, sumane pasitrankyti po Vilniu, kad pasidarytu reklamos.
Ir isvis, autobusas yra skirtas turistinems kelionems, mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
O man tai is vis kazkaip nesirisa i limuzinus net ziuret negali, bet i limuzinu tema vistiek nosi kisa ir dar nusisneka savo komentaruose doh.gif
Atsakyti
Niu baikit mergaites, juk ne gincams skirta sita tema.. jau tikrai bjauru darosi skaityti is sono schmoll.gif
Atsakyti
ne be reikalo as cia kazkur skaiciau, kad "vestuviu" skyrelyje daugiausia gincu yra doh.gif nu rimtai, kokio velniu jus karalevos lendat i limuzinu tema,jei ruosiates su Bentley's vaziuot lotuliukas.gif kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti