Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE(zhirnius @ 2008 03 26, 13:43)
aš ir taip manau... wink.gif galima naujiems, šiaip.. bet vestuvėm?... aij...  doh.gif

O as manau kad vestuviu transportas turi buti patogus, talpus ir zinoma pagal kisene. Limuzinas yra klasika, o klasika negali buti banali. Aisku kita kalba jeigu jus is savo vestuviu darot cirka ar parada kuriuo siekiate kazka nustebinti ir ale tai nebuti banaliomis. Man svarbiausi kriterijai yra komfortas, talpumas, padori isvaizda ir tiek. O samdytis masina tik del to kad kazkas aikciotu, tai manau tustybe ne daugiau schmoll.gif Taciau kokiomis orginaliomis besistegsite buti nemanau kad jau atsiras tokiu naivuoliu, nes kai tokia pasiula joks transpotas nebestebina....na nebent su kupranugariais atjotumet iki Rotuses lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pritariu thumbup.gif Nors irgi noreciau kazko originaliau, bet talpumas, patogumas, klasika... ir kai viskas susideda, pamastai.
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 26, 14:55)
O as manau kad vestuviu transportas turi buti patogus, talpus ir zinoma pagal kisene. Limuzinas yra klasika, o klasika negali buti banali. Aisku kita kalba jeigu jus is savo vestuviu darot cirka ar parada kuriuo siekiate kazka nustebinti ir ale tai nebuti banaliomis. Man svarbiausi kriterijai yra komfortas, talpumas, padori isvaizda ir tiek. O samdytis masina tik del to kad kazkas aikciotu, tai manau tustybe ne daugiau  schmoll.gif Taciau kokiomis orginaliomis besistegsite buti nemanau kad jau atsiras tokiu naivuoliu, nes kai tokia pasiula joks transpotas nebestebina....na nebent su kupranugariais atjotumet iki Rotuses  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Savaime suprantama, kad kiekvienam savo, man asmeniskai limuzinai nera jokia klasika. Kalbant apie klasika, tada jau rinkciausi karieta. O siaip manau, kad keletas vienodu, kad ir iprastu, bet isskirtinai papuostu, automobiliu bus tikrai patogesne priemone nei limuzinas. O isskirtinis ir skoningas papuosimas pritrauktu aki prie tokio eskorto, tad galima butu ir aikscioti praeivius priversti. 4u.gif Bet kaip ir sakiau, kiek zmoniu, tiek nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(callipo @ 2008 03 26, 23:08)
Savaime suprantama, kad kiekvienam savo, man asmeniskai limuzinai nera jokia klasika. Kalbant apie klasika, tada jau rinkciausi karieta. O siaip manau, kad keletas vienodu, kad ir iprastu, bet isskirtinai papuostu, automobiliu bus tikrai patogesne priemone nei limuzinas. O isskirtinis ir skoningas papuosimas pritrauktu aki prie tokio eskorto, tad galima butu ir aikscioti praeivius priversti. 4u.gif  Bet kaip ir sakiau, kiek zmoniu, tiek nuomoniu.

pritariu thumbup.gif man limuzinas irgi ne klasika - o banalybe. del patogumo ir talpumo irgi pasigincyciau - jau tada autobusas nelyginamai geriau (ir originaliau) doh.gif bet kiekvienam savo ax.gif 4u.gif
Atsakyti
ne nu kad limuzina su autobusu lygina, tai didesnio nusisnekejimo dar nesu skaicius bigsmile.gif Cia tikslas toks, kad svarbiausia, papriestarauti, ar imanoma savo teiginius ir argumentuoti?? Toks jausmas, kad lietuvaites tiek ispindejo, kad matai jau ir limuzinas banalybe, ir nelygis vazineti lotuliukas.gif Jau issivaizduoju kokia J.Lo atvaziuojant su Ikarusu ar Mikrushke i Grammy apdovanojimus doh.gif lotuliukas.gif juokingos jus panos kartais tikrai...
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 03 27, 10:16)
ne nu kad limuzina su autobusu lygina, tai didesnio nusisnekejimo dar nesu skaicius bigsmile.gif Cia tikslas toks, kad svarbiausia, papriestarauti, ar imanoma savo teiginius ir argumentuoti?? Toks jausmas, kad lietuvaites tiek ispindejo, kad matai jau ir limuzinas banalybe, ir nelygis vazineti  lotuliukas.gif  Jau issivaizduoju kokia J.Lo atvaziuojant su Ikarusu ar Mikrushke i Grammy apdovanojimus  doh.gif  lotuliukas.gif  juokingos jus panos kartais tikrai...

manau kiekvienam savo,ir nuomone reikia priimti visu,jei kazkam tai banalyne,o kazkam ne-tai puiku-kiekvienas renkasi pagal save ax.gif
Atsakyti
[quote=pukita999,2008 03 27, 10:32]
Nelyginimai geriau g.gif Tada noreciau isgirsti rimtu argumentuo kuo 12-kos zmoniu grupei autobusas butu patogesnis ir geresnis uz 22 vietu Hummer2 limuzina? ax.gif
Papildyta:

galeciau Jums atsakyti tik tiek, kad autobuse nereikes sedeti kojas ant ausu sukelus, o patogiai sau keliauti. Be to, jauniesiems, mano nuomone, turi buti skiriamas ypatingas demesys, o limuzine visi kruvoj. Bet cia priklauso nuo to, kas ko nori. smile.gif
Atsakyti
Tai nereikia i ta limuzina bandyt sukist jaunuju, pirsliu ir dar kokiu 5 poru doh.gif doh.gif as pvz. is pradziu tikrai galvojau, kad pas mus limuzino nebus...bet apsvarscius visus uz ir pries, nutarem, kad cia geriausias variantas.as nekalbu apie tuos nuvalkiotus, moraliskai pasenusius, isblukusius Lincolnus, tokiu ir po 100 lt. uz valanda galima surast ir joks cia stebuklas... schmoll.gif mes imam sidabrini Chrysleri is Biglimo thumbup.gif ir man jis tikrai ne banaliai atrodo...zymiai banaliau ir "kaimietiskia" man atrodo procesija tipo 'susirinkom is draugu ir giminiu sustresnes masinas",ir nesvarbu,kad tie BMW,AUDI ir kt. skirtingu modeliu ir spalvu doh.gif vat cia tai man ziauri neskonybe...o imt kokius 4 naujus 7 klases BMW man pvz. per brangu ir bereikalingos islaidos,gaila uz transporta kokius 3000-4000 paklot keliom valandelem...bum buvo priimtiniausias variantas butent grazus, nenuvalkiotas limuzinas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 27 kovo 2008 - 14:09
QUOTE(callipo @ 2008 03 27, 12:04)
galeciau Jums atsakyti tik tiek, kad autobuse nereikes sedeti kojas ant ausu sukelus, o patogiai sau keliauti. Be to, jauniesiems, mano nuomone, turi buti skiriamas ypatingas demesys, o limuzine visi kruvoj. Bet cia priklauso nuo to, kas ko nori. smile.gif

Teko sedet ne karta limuzine, ir kazkaip nei karto neprireike koju ant ausu kabinti schmoll.gif O jus cia kur toki idomu limuzina bandete kad taip mandrai kojas reikia susikelti? g.gif Labai jau skysti tavo tie argumentai, jeigu tai dar galima pavadinti argumentais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 27, 14:23)
Teko sedet ne karta limuzine, ir kazkaip nei karto neprireike koju ant ausu kabinti  schmoll.gif  O jus cia kur toki idomu limuzina bandete kad taip mandrai kojas reikia susikelti?  g.gif  Labai jau skysti tavo tie argumentai, jeigu tai dar galima pavadinti argumentais  lotuliukas.gif

Pirmiausia,tai nera argumentai, o pamastymai, kas is esmes skiriasi. mirksiukas.gif O kas del limuzino, tai man ne tik sedeti bet ir vazineti ivairiu rusiu limuzinais teko, tad vat Hummeris ir yra vienas is tu, kuri priskyriau prie nepatogiu. aciuks.gif
Atsakyti
as kiek skambinau i limuzinu nuomos firmas, man visur sake kad nuomoja maziausiai 8h blink.gif man cia kazkaip nesamoningai atrodo, na negi taip jau visi jaunieji ir vazinejasi tas 8h???? mums siaip tik kokioms 3h reiketu.

Gal galetumete duoti kontaktus tu firmu kur isnuomotu 3h ar 4h valandoms, bet ne 8h, nes mums tada perbrangiai iseina.

labai aciu
Atsakyti
QUOTE(callipo @ 2008 03 27, 13:57)
Pirmiausia,tai nera argumentai, o pamastymai, kas is esmes skiriasi.  mirksiukas.gif  O kas del limuzino, tai man ne tik sedeti bet ir vazineti ivairiu rusiu limuzinais teko, tad vat Hummeris ir yra vienas is tu, kuri priskyriau prie nepatogiu. aciuks.gif

Cia daugiau sakyciau tavo nusistatymas ir principai uz tave kalba. Viskas ten patogu ir praktiska, bet blogam sokejui taip sakanat ir kiausiniai maiso.... cool.gif
Atsakyti