Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 02 24, 15:03)
o jus turbut brangiausius pasiulymus renkates, nes as tai 12 vietu limuzina uz 120 lt valadai uzsisakiau su sampaniuku, papuosimais viduje, tauremis stiklinemis  lotuliukas.gif (kas man labai svarbu) ir dar kazkokiais reikaliukais

hmm.. o kur cia taip griebei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida83 @ 2008 03 11, 00:34)
Sveikutes, o gal kas zino kas klaipedoje nuomoja HUMMER H 2, labai reiketu tokio automobilio pulkui nes ji nemaza turesim, o patys galvojame vazioti kokiu klasikiniu

klaipedos viesbutis gi turi. manau reikia pasiklausti registracijoje ir pasakys i ka kreiptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(odeta28 @ 2008 02 19, 23:20)
Hummer iki 22 vietu,Lincoln iki 14 vietu Tel.:868563960,865222087. thumbup.gif
Lincoln limuzinai.Tel.:861021007 thumbup.gif  thumbup.gif Mes cia uzsisakeme.
Ir dar:868563960.
Tikiuosi ka nors atrasi smile.gif

Sveikute! mirksiukas.gif Gal galetum konkreciau apie kainas parasyti ir kokiame mieste cia yra man reikia klaipedoj. rolleyes.gif
Atsakyti
Kas del limuzinu kainu, tai limuzinas limuzinui nelygus. Jeigu imti paprasra Lincoln tai galima uz 120-180 lt valandai gauti. Jeigu imti Chrysler velgi kaina kita (kainuos apie 250-350 uz val). Jeigu Hummer2 tai kainos nuo 350 lt uz valanda. Dar ikainiai priklauso ir nuo sezono ir firmos kuri nuomoja. Uzsisakius daugiau kaip 6 valandom dauguma firmu taiko nuolaidas. Taigi tos kainos priklauso nuo noru, sezono ir firmos nuomotojos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magute @ 2008 03 19, 11:45)
klaipedos viesbutis gi turi. manau reikia pasiklausti registracijoje ir pasakys i ka kreiptis  ax.gif

siaip galiu pasakyti,kad klaipedoje hameris 22 vietu tikrai nekoks,o i ji ir nesuses 22,daugiausiai 18,nera geros ventiliacijos,todel buna labai karsta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 03 19, 17:40)
Kas del limuzinu kainu, tai limuzinas limuzinui nelygus. Jeigu imti paprasra Lincoln tai galima uz 120-180 lt valandai gauti. Jeigu imti Chrysler velgi kaina kita (kainuos apie 250-350 uz val). Jeigu Hummer2 tai kainos nuo 350 lt uz valanda. Dar ikainiai priklauso ir nuo sezono ir firmos kuri nuomoja. Uzsisakius daugiau kaip 6 valandom dauguma firmu taiko nuolaidas. Taigi tos kainos priklauso nuo noru, sezono ir firmos nuomotojos  4u.gif

o kur kaune galima rasti uz tokia kaina? turiu omeny uz 120 -180 lt, nes kiek ieskojau, keturiolikos vietu uz panasia kaina neradau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(100% @ 2008 03 09, 19:13)

Na uz tokius tai aciu!! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(L@umzirgis @ 2008 03 19, 16:17)
Sveikute!  mirksiukas.gif Gal galetum konkreciau apie kainas parasyti ir kokiame mieste cia yra man reikia klaipedoj. rolleyes.gif

Labuka, cia pasidomek limuzinais: www.limuzinai.net
Si firma klp yra.
Atsakyti
Na mes nuomavomes juoda h2 is "Prabangus limuzinai" ir viskas buvo labai tvarkinga, su papuosimais, sampanais, tauremis, ir labai fainas vairuotojas buvo, ir pats nuvaziavo papuost masina i salona ir gelytes atveze... mes buvom labai patenkinti, viskas ten veike, niekas niekur nebego. Kazkokiu nesamoniu atrodo buciau prisiskaicius...aisku, mes gan gerai pazistam firmos savininka, tai gali buti, kad viskas vyko kitaip, nei eilinems poroms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DKNight: 25 kovo 2008 - 23:52
QUOTE(mazyte_saulyte @ 2004 05 09, 23:18)
Limuzinas per vestuves, ka manot? As tai labai noreciau, netiek, kad pasipuikuoti pries visa miesta (is esmes tai juk nelabai ir brangu dienai apie 1000Lt.),o tai kad tokia diena noreciau, kad viskas butu taip kaip man patiktu, kitaip tariant idealu smile.gif  bet daug kam tai prabangos dalykas, ir netgi siejamas su puikavimusi ir finansines padeties rodymu. Tai visgi kokia kitu nuomone tai skoningas akcentas ar perdetas?

as limuzina imu tik mergvakariui,man jau per banalu butu vestuvems,nes visi vos ne juos renkasi doh.gif bet neisizeiskit cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prelude @ 2008 03 26, 14:41)
as limuzina imu tik mergvakariui,man jau per banalu butu vestuvems,nes visi vos ne juos renkasi doh.gif bet neisizeiskit cia tik mano nuomone 4u.gif

aš ir taip manau... wink.gif galima naujiems, šiaip.. bet vestuvėm?... aij... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zhirnius @ 2008 03 26, 13:43)
aš ir taip manau... wink.gif galima naujiems, šiaip.. bet vestuvėm?... aij...  doh.gif

thumbup.gif
Atsakyti