Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

gal kas nuomavote kaune Comriva limuzinus? butu gerai isgirsti nuomone apie ta firma.rasykit i asmenines zinutes smile.gif aciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutej @ 2008 02 18, 18:41)
Labas vakaras,
gal kas žinote, kur Šiauliuose išsinuomoti limuziną ? smile.gif  Aciu...

Hummer iki 22 vietu,Lincoln iki 14 vietu Tel.:868563960,865222087. thumbup.gif
Lincoln limuzinai.Tel.:861021007 thumbup.gif thumbup.gif Mes cia uzsisakeme.
Ir dar:868563960.
Tikiuosi ka nors atrasi smile.gif
Atsakyti
Gal kas zinot Humer kaune kur isinuomuot ir kokios kainos?
Atsakyti
'prabangus limuzinai' net kelis turi.

QUOTE(gintreja @ 2008 02 20, 14:15)
Gal kas zinot Humer kaune kur isinuomuot ir kokios kainos?

Atsakyti
o jus turbut brangiausius pasiulymus renkates, nes as tai 12 vietu limuzina uz 120 lt valadai uzsisakiau su sampaniuku, papuosimais viduje, tauremis stiklinemis lotuliukas.gif (kas man labai svarbu) ir dar kazkokiais reikaliukais
Atsakyti
na tai limuzinas limuzinui ne lygu blink.gif as pvz. i tuos baltus moraliskai pasenusius Lincolnus ziuret negaliu doh.gif mes emem is BIGLIMO,tai uz 4 val. 1100 lt. mokesim,ir tai 200 lt. nusiderejau,nes prase apie 350 lt. uz valanda...brangu,bet grazu ax.gif
Atsakyti
siap labai naujieniskai atrodo limobusas (ar kaip ten) ir retro automobiliai (jei jau kalbant apie "moraliskai pasenusius" ), o visi kiti skiriasi tik dydziu (mintis ta pati- LIMUZINAS ir nematau jokio skirtumo tarp moralinio pasenimo laipsnio). Plius hameriai limuzinai man atrodo per grubus vestuvems (ypac papuosti ramunelemis su lipnia juostele lotuliukas.gif )nebent vestuviu tematika panasi (nors tada geriau butu atviri keli dzipai nei vienas ilgas griozdas). Man asmeniskai ner graziau uz juodus BMW, bet kaina 10 zmoniu susidaro, o plius norisi kad visiems butu linksma kartu, o ne atskirai kievienas savo masinoje.
Atsakyti
sveikutes,gal kam teko girdeti apie rainbowlimo limuzinus kaune ?? g.gif nes zadu is ten nuomotis idomu suzinoti nuomone kam teko nuomotis,ar girdeti ka nors?? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(armyteee @ 2008 02 25, 07:46)
prasau paskykit savo nuomone,nes as ziauriai pasimetus esu ir nzn ka reikia daryti 4u.gif

Sveikos merginos 4u.gif

Ar kas nuomavotes Limobus smile.gif Gal turit kokiu atsiliepimu apie ji, buciau dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2008 02 25, 18:59)
Sveikos merginos 4u.gif

Ar kas nuomavotes Limobus  smile.gif  Gal turit kokiu atsiliepimu apie ji, buciau dekinga  mirksiukas.gif

As uzsisakiau vasarai. Patiko labai. Buvau nuvaziaves paziureti pries uzsisakant, tai geriau nei nuotraukose atrodo. Viduje diena tokia jauki prieblanda, raudonas apsvietimas viduje. Siaip stoveti ir sokti drasiai galima. Draugas buvo issinuomaves bernvakariui, tai striptizo stulpas praverte tongue.gif Sake puikiai pasvente
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saras77: 02 kovo 2008 - 23:50
QUOTE(saras77 @ 2008 03 02, 21:49)
As uzsisakiau vasarai. Patiko labai. Buvau nuvaziaves paziureti pries uzsisakant, tai geriau nei nuotraukose atrodo. Viduje diena tokia jauki prieblanda, raudonas apsvietimas viduje. Siaip stoveti ir sokti drasiai galima. Draugas buvo issinuomaves bernvakariui, tai striptizo stulpas praverte  tongue.gif Sake puikiai pasvente

Mes ji irgi uzsisake, tik kai vaziavom apziureti buvo tamsu jau ir nelabai matesi jo isore, del ko biskeli nerimauju ir todel klausineju g.gif Na bet tikiuosi viskas bus gerai ax.gif
Atsakyti
http://www.algiolimuzinai.lt/ thumbup.gif
Atsakyti