Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

Mes rezervavome limuzina is BIGLIMO...nu labai jau man jie grazus,tokie ne kasdieniski kaip tie visi linkolnai schmoll.gif ar kas nors naudojotes ju paslaugomis?
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 01 22, 11:59)
Mes rezervavome limuzina is BIGLIMO...nu labai jau man jie grazus,tokie ne kasdieniski kaip tie visi linkolnai schmoll.gif ar kas nors naudojotes ju paslaugomis?

Rytoj kaip tik ir mes juos ruosemes rezervuoti. Tad atsiliepimu irgi lauktumem. Siaip virukas kai kalbejom telefonu pasirode rimtas zmogus, beto kelis teigiamus komentarus skaicau. tikekimes viskas bus ok thumbup.gif . o koki jus rezervavot?
Atsakyti
Mes sidabrini wub.gif jis man fainiausias...
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 01 25, 10:15)

O mes juoda ir balta smile.gif
Atsakyti
o gal kas zinote apie limuzinu nuoma panevezyje?
gal kokiu telefonu ar adresu turit? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vidas&indre: 28 sausio 2008 - 18:09
smile.gif+2007 10 01, 15:13-->
QUOTE(curly smile.gif @ 2007 10 01, 15:13)
kokia kaina valandai?

o kdl tu nesiieskai pas mus mrj? mes tai imam is vilkaviskio 20 vietu mokesim 300 uz valanda, ten ilgiausia lietuvoj limuzina turi...vaziavom su tikslu imti 16 vietu,bet tas 16 vietu vasara bus visiskai baltas o tas 20 juodas tai kai pamateme i ta balta 16 vietu net neziurejome,nublanksta pries ta 20 blush2.gif
Papildyta:
va toks tik fotkej tai nera vaizdo o realiai tai super...ir mano nuomone jei jaunieji rengiasi baltai abu tai limuzinas juodas graziau bet cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Mes sakemes tris limuzinus,uz dvieju dideliu kaina. Taj visi trys bus balti thumbup.gif Jei klaipiediets domina,galesiu parasyt kontaktus. Labai fainas vyrukas tuom uzsiima,taj manau tikrai nepaves thumbup.gif
Atsakyti
Mes nuomavomes baltus limuzinus rugpjucio men is imones "Limvesta" (Barsausko g. Kaune) ir mums limuzinai kainavo 2000Lt uz 14-os vietu ir 1500 Lt uz 10-ies vietu. Laikas neribotas, galesim vazineti kiek noresim ir kur noresim, be to sutarem , kad papuos gelemis uz ta pacia kaina. Mes praejusia vasara vaziavom su sios firmos limuzinais, tai tikrai viskas patiko ir dar sampano dave. smile.gif Labai faini vairuotojai, tai mano pamerges tikisi, kad ir siais metais jie bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 01 25, 10:15)

mes irgi užsisakem sidabrini, o kuriai jus dienai rezervavot?
Atsakyti
Liepos 5 4u.gif o jus?
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 02 06, 20:18)
Liepos 5 4u.gif o jus?

mes birzelio 21 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
gal kas žinote, kur Šiauliuose išsinuomoti limuziną ? smile.gif Aciu...
Atsakyti