QUOTE (Isila @ 2004 05 25, 16:45) |
beje, mes nuomojames tuose paciuose Kauno limuzinuose |
Tai gal dar ir ta pati limuzina? keliu vietu jus emet? As tai turiu foto - kai nuvaziavau apziureti - nusifotkinau, nes sakau, man reikes pagalvoti, kaip papuosti sita daikta Gal imesti foto?
Jei svajoji apie limuzina-nedvejok. Nors man tie limuzinai atrodo banaliai (cia tik mano nuomone).
Man kazkaip smagiau kai automobiliu gali naudotis tiek kiek reikia, neskaiciuoti valandu, o kita diena dar su papuostu (kad ir apvytusiom gelem) gryzti namo. Kai mes tuokemes buvo pasiulymas vaziuoti su prabangiu nauju juodu Chrysler, bet man kazkaip ne prie sirdies buvo. Kadangi pirslys turejo man l.patinkanti dzipa-priprasiau, kad veztu su juo. Buvo labai fainai, ypac smagiai jauciausi prie Rotuses, kai suvaziavo jaunieji su baltais mersais, juodais BMW na ir limuzinais, o mes su dzipu
musu palyda buvo nemaza(kiti vaziavo su minivenu), bet jei vestuves butu tik simbolines ir i zaksa vaziuotume tik su liudininkais, visai noreciau vaziuot su Mini Rover gal butu mazoka vietos, bet jauciu, jog visai smagiai atrodytume ir svarbiausia - orginaliai
Man kazkaip smagiau kai automobiliu gali naudotis tiek kiek reikia, neskaiciuoti valandu, o kita diena dar su papuostu (kad ir apvytusiom gelem) gryzti namo. Kai mes tuokemes buvo pasiulymas vaziuoti su prabangiu nauju juodu Chrysler, bet man kazkaip ne prie sirdies buvo. Kadangi pirslys turejo man l.patinkanti dzipa-priprasiau, kad veztu su juo. Buvo labai fainai, ypac smagiai jauciausi prie Rotuses, kai suvaziavo jaunieji su baltais mersais, juodais BMW na ir limuzinais, o mes su dzipu
musu palyda buvo nemaza(kiti vaziavo su minivenu), bet jei vestuves butu tik simbolines ir i zaksa vaziuotume tik su liudininkais, visai noreciau vaziuot su Mini Rover gal butu mazoka vietos, bet jauciu, jog visai smagiai atrodytume ir svarbiausia - orginaliai
Hereja, jauciu tas pats, bet imesk fotke musu irgi baltas, 10 vietu. vos gavom, jau kiti norejo uzsisakyt tai dienai, bet mum suteike pirmenybe.
Tai jis yra 10 vietų?
Tai jei jame telpa tik 8 žmonės, reiškia, kad telpa tik 3 poros palydos (be jaunųjų). O tai yra mažoka
Pas mane vien palydos 10 žmonių bus. Kaip spręst reikalą?! Nebent visa svita limuzine, o mes priekyje atskira mašina varom. Bet blyn.. gaunas, kad svečiam nuomuojam limo.
Tai jei jame telpa tik 8 žmonės, reiškia, kad telpa tik 3 poros palydos (be jaunųjų). O tai yra mažoka
Pas mane vien palydos 10 žmonių bus. Kaip spręst reikalą?! Nebent visa svita limuzine, o mes priekyje atskira mašina varom. Bet blyn.. gaunas, kad svečiam nuomuojam limo.
Jo, 10-vietis cia. Siaip sutilptu visi 10, bet jaus susipaudus reiktu sedeti - jokio dziaugsmo tada nelieka As tai tikrai taip nedaryciau, Veikejau... Tavo vestuves, o tu limuzina nuosmuosi ir saibas kisi ne sau, o sveciams... Mikriukas daug pigiau kainuos sveciams vezti. Va, mes sitame limuzine sedesi vieni. Dar gal priimsi operatoriu i prieki (salia vairuotojaus). Ner cia ko visiems sulysti. Jei nores - duosiu koordinates ir lai patys nuomuojasi kiek tik nori Juk tas limuzinas (bent jau mums) yra JAUNUJU masina. Jau 9 zmones (be musu) pareiske pageidavima vaziuot su limo. Nu ir tegul nori - noret nedraudziama
Rusnyte, man tai nenuvalkiotas, bet ne mano skonio, tai mes ir nesinuomojam, vaziuosim retro stiliaus tokia 1940m. masinuke
hereja, gerai darai, tegul nuomojas patys, jei nori, arba duok pasivazinet po 30min, kai gamtoj busit ir po 100 vairuotojas tegul parenka, limo uz puse kainos jum iseis Juokauju aisku, bet mane tai labai nervintu visokie sveciu norai ar teveliu ar seneliu, taigi JAUNUJU svente, o kazkodel visi nusprendzia i jaunuosius tik pasiziuret, kaip grazia nuotrauka, o svente sau pasidaryt
hereja, gerai darai, tegul nuomojas patys, jei nori, arba duok pasivazinet po 30min, kai gamtoj busit ir po 100 vairuotojas tegul parenka, limo uz puse kainos jum iseis Juokauju aisku, bet mane tai labai nervintu visokie sveciu norai ar teveliu ar seneliu, taigi JAUNUJU svente, o kazkodel visi nusprendzia i jaunuosius tik pasiziuret, kaip grazia nuotrauka, o svente sau pasidaryt
MEs irgi labai noretume limuzino per musu vestuves, deja pavelavome uzsirezervuoti, ju nebeliko.......
QUOTE (ingridele @ 2004 05 26, 21:16) |
MEs irgi labai noretume limuzino per musu vestuves, deja pavelavome uzsirezervuoti, ju nebeliko....... |
Kaip tai pavelavot uzsirezervuoti? Vilniuj gi daugiau ju yra? O jei noras laaabai didelis, tada is Kauno bandykit imti
QUOTE (hereja @ 2004 05 26, 14:25) |
Va, mes sitame limuzine sedesi vieni. Dar gal priimsi operatoriu i prieki (salia vairuotojaus). Ner cia ko visiems sulysti. |
hereja, tai jei operatorius sedes jusu limuzine, tai negales nufilmuot jusu vaziuojanciu. O tokie kadrai tikrai labai vertingi!!!
QUOTE (hereja @ 2004 05 26, 22:35) |
Kaip tai pavelavot uzsirezervuoti? Vilniuj gi daugiau ju yra? O jei noras laaabai didelis, tada is Kauno bandykit imti |
tai mes kur tik skambinome visur jau isnomuota! Tai gal galite pasakyti telefoniuku, kur galima butu paskambinti! Mums reikia 3 valandoms, o dauguma nuomuoja 5 val. MEs neturesime ka veikti......Gal zinote kiek kainuoja kaune issinuomuoti limuzina 1 valandai? Prasau padekit!