Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE(gala @ 2007 06 23, 20:40)
kaip jums pasiseke  thumbup.gif
o man irgi juodas graziau nei baltas. dar tas kreminis ar kokia ten spalva, irgi fainutis

aha tikrai pasiseke...labai dziaugiuos del to blush2.gif
doviliuke21 dekui...man irgi jis thumbup.gif jodas naglesnis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 25, 21:32)
aha tikrai pasiseke...labai dziaugiuos del to blush2.gif
doviliuke21 dekui...man irgi jis thumbup.gif jodas naglesnis wub.gif

O del kainos tai tikrai pasiseke nerealiai gerai, daug sutaupet. galit dabar kazkam kitam daugiau isleist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 25, 22:34)
O del kainos tai tikrai pasiseke nerealiai gerai, daug sutaupet. galit dabar kazkam kitam daugiau isleist biggrin.gif

oj kad jau ir taip virsinam limita daug kartu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 26, 01:19)
oj kad jau ir taip virsinam limita daug kartu... doh.gif

Na pagalvok is gerosios puses, vestuves tik viena karta gyvenime... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rrrituliukas @ 2007 06 25, 19:13)
na apie nupuosima nieko nesake,o vazi nejom biski uz rumsiskiu ir sventimo vieta buvo  kazkur 10km uz kauno ribu bet primoket nereikejo.

Na mes noretume iki Kaisiadoriu,aisku nedaug,bet galejo bet sutarty paminet apie papildomus mokescius...
O del puosimu,tai kadangi bus lipinamos gelytes ant viso limuzino sonu,gal todel g.gif Kazkaip as jau cia nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
na o mano nuomone vestuviu diena jums maziausiai rupes kokios spalvos tas limuzimas=ir kaip ten sakei =naglesnis bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rrrituliukas @ 2007 06 27, 22:27)
na o mano nuomone vestuviu diena  jums maziausiai rupes kokios spalvos tas limuzimas=ir kaip ten sakei =naglesnis bus. smile.gif

man asmeniskai rupes,nes jei noreciau kazko paprasciau tai ir pinigus mazesnius mokeciau 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklaust ar kas nors turėjot reikalų su www.biglimo.lt ?
Na mus tai jau tikrai nervint pradejo, per du mėnesius, sutarties pasirašyt niekaip neišeina... Tai jie pasako, kad nevažiuokit, nes busim Kaune, o jau kai Kaune turi būt, jau jie neatvažiavo, nes kasnors atsitiko, arba nesake kad jie bus ta dieną Kaune... Tai pasakykit jei kas užsisakę buvot, ar viskas normaliai? Kaip aptarnavimas ir t.t.
Jau nebežinau ką daryt, laiko visai nedaug, ka nebūtų taip kad ups atsiprašom ir t.t.....
Atsakyti
AR JUODAS AR BALTAS TAS HUMMER TIEKPAT KAINUOJAS
cool.gif
Atsakyti
norėjom comrivoj nuomotis, bet atsiliepimai nekokie g.gif
Atsakyti
Sveikutes nuotakos ax.gif
Gal kas nuomavotes Klaipedoje limuzina per geliu salona Minijos g.? Kokie atsiliepimai.

Atsakyti
Gal kas nuomavosi limuzina is Limusos?Idomu kokie ispudziai ir atsiliepimai ax.gif
Atsakyti