Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE(rrrituliukas @ 2007 05 04, 22:44)
SVEIKOS NA AS IRGI UZ HUMMER 2,MES BALTA JAMAM IS KAUNO LIMUZINU FIRMOS,ATRODO KAD TEN SU TA FIRMA VISKAS GERAI TURETU BUTI,SUTARTI TURIM IR TO UZTENKA,ABI PUSES PATENKINTOS IR TAI GERAI IR VISAI TIE LIMO NENUVALKIOTA,PAZIUREJUS I KAINOS IR KOKYBES SANYKI TAI PATS TAS,PVZ PAS MANE PULKAS18 ZMOGIUKU,TAI KAM MAN IMTI 2 LINKOLNUS,KAI GALIMA PAIMTI VIENA DIDELI IR BALTA KAIP GULBE biggrin.gif

mes irgi is "kauno limuzinai" formos nuomojames H2 balta. Smagu, kai isskaitai apie firma gerus atsiliepimus. Beto, mes tai Vilniuje, o firma tai Kaune, tai net tu limuzinu ir firmos vadovu nematem, o tik telefonu ir faksu pagalba bendravom, tai kiek baisoka buvo, bet kadangi skaitau gerus atsiliepimus, tai kiek ramiau.
Idomu butu suzinoti, kaip to limuzinio stovis? ar viskas veikia mirksiukas.gif
Kadangi sake, kad tik viena H23 turi, tai gal kas jau nuomavo, tai gali savo atsiliepimus apie automobilio stovi pasakyti?
Atsakyti
musiskis va blush2.gif
user posted image
ir vidus
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rrrituliukas @ 2007 06 21, 15:44)
sveika,mes mokėjom 350lt val.,taip tai girdejau kiti ima už toki limo po 400-450lt,gal sakau mums pigiau nhes buvo vestuves pirma vasaros savaitgali.na bet labai patenkinti buvom, ta  kauno limuzinu firma, buvo nuomuotas linkolnas14 vietu mano mergvakariui,tai ir per mergvakari ir per vestuves limuzinai buvo tvarkingi ,švarūs,super dirba žmones toj firmoj,ko nepasakysi apie firma ilgiausi limuzinai,bosas ten jų  nesveikai isteriškas ir tik per per savo tokį būdą atbaido klientus .

Sveika,
Mes irgi ten nuomavomes,bet kas labai nustebino,kad pvz.nieko neuzsimine apie papildoma mokesti uz benzina uz Kauno kol nepaklausiau jau po geru poros menesiu g.gif ,kai sutarty nieko apie tai nera...Net nezinau ko dar nepasako.
Kaip jums buvo su papuosimais ?-nes mums paprasius uzdeti gelytes -leido tik jei nusiimsim patys blink.gif
Ir kada reikia sumoketi -diena pries????
Cia 400lt ,valanda blink.gif ,nes mes mokesim 200lt. valanda-bet jau taip sutarty g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tinulis: 22 birželio 2007 - 08:46
QUOTE(Tinulis @ 2007 06 22, 08:43)
Sveika,
Mes irgi ten nuomavomes,bet kas labai nustebino,kad pvz.nieko neuzsimine apie papildoma mokesti uz benzina uz Kauno kol nepaklausiau jau po geru poros menesiu g.gif ,kai sutarty nieko apie tai nera...Net nezinau ko dar nepasako.
Kaip jums buvo su papuosimais ?-nes mums paprasius uzdeti gelytes -leido tik jei nusiimsim patys blink.gif
Ir kada reikia sumoketi -diena pries????
Cia 400lt ,valanda blink.gif ,nes mes mokesim 200lt. valanda-bet jau taip sutarty g.gif

sveika,na cia gal ka ne taip parasiai arba mes permokejom,kuri menesi emet,mes emem birzeli ir limuzinas HUMMER 2 BALTAS,O PAS JUS TURBUT LINKOLNAS,NES UZ DU SIMTUS HUMMER 2 NEIMANOMA GAUTI,O PUOSEMES PATYS DRUGELIUS KLIJAVOM IR DIRBTINES GELES.SUMOKETI REIKI KAI JAU PARVEZA PO VISU CEREMONIJU I SVENTES VIETA,PAPILDOMAI NEMOKEKOM,KIEK SUTAREM VALANDU TIEK IR VAZINEJOM.
Papildyta:
QUOTE(muksiukas @ 2007 06 21, 17:08)
mes irgi is "kauno limuzinai" formos nuomojames H2 balta. Smagu, kai isskaitai apie firma gerus atsiliepimus. Beto, mes tai Vilniuje, o firma tai Kaune, tai net tu limuzinu ir firmos vadovu nematem, o tik telefonu ir faksu pagalba bendravom, tai kiek baisoka buvo, bet kadangi skaitau gerus atsiliepimus, tai kiek ramiau.
Idomu butu suzinoti, kaip to limuzinio stovis? ar viskas veikia  mirksiukas.gif
Kadangi sake, kad tik viena H23 turi, tai gal kas jau nuomavo, tai gali savo atsiliepimus apie automobilio stovi pasakyti?

STOVIS GERAS,NEBUVO PRIE KO PRIKIBTI,ZIUREJOM VIDEO JAU SAVO VESTUVIU TAI TAS H2 ISPUDINGAI ATRODO.
Papildyta:
QUOTE(katanelis @ 2007 06 21, 17:02)
na nežinau  g.gif mes nuomavomes limuziną Linkoln 25 vietų iš Ilgiausi limuzinai ir viskas buvo kuo puikiausiai  g.gif jokių nesklandumų, viksas laiku, švaru, tvarkinga  thumbup.gif išplautas, na tikrai, visai neturių nusiskundimų, net vairuotojos  thumbup.gif fainas žmogus  g.gif

NA TAI JUMS LABAI PASISEKE KAD BOSUI NEPASIREISKE ISTERIJOS PRIEPOLIS,TAI IVYKO GAL PRIES 2 MENESIUS ,O JIS MAN DAR AKYSE STOVI O STAUGE TIK DEL TO KAD PAREISKE KAD REIKIA MUMS ISVAZIUOTI IS NAMU ANKSCIAU NES MATAI SU LIMUZINU MES PER 40 MIN MES IKI ROTUSES NESPEIM NUVAZIUOTI,O MES SIAIP SU SAVO AUTOMOBILIU NUVAZIUOJAM PER 15 MIN IKI ROTUSES.FAKTAS TAS KAD JIS NOEJO KAD UZ DAUGIAU VALANDU SUMOKEUME NEI MUMS REIKIA,VA CIA IR PASIREISKIA BIZNIS.
Atsakyti
QUOTE(remisita @ 2007 06 22, 01:57)
musiskis va blush2.gif

o kiek valandos nuoma, nes as jiems parasiau laiska ir jie man iki siol nieko neatraso g.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 23, 00:30)
o kiek valandos nuoma, nes as jiems parasiau laiska ir jie man iki siol nieko neatraso  g.gif

Grazus.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 23, 01:30)
o kiek valandos nuoma, nes as jiems parasiau laiska ir jie man iki siol nieko neatraso  g.gif

na mes gavom daug pigiau del pazinciu,o siaip man atrodo ar tai 360 ar tai 400 i val ima...nezinau tiksliai...mes emem 7val.tai nesumokesim nei 2000 rolleyes.gif ax.gif na labai dziaugiuosi del to.

doviliuke21 aciu...man jis irgi laaabai patiko, ir net labiau nei balta,man baltos masinos jokios nepatinka blush2.gif
Atsakyti
kaip jums pasiseke thumbup.gif
o man irgi juodas graziau nei baltas. dar tas kreminis ar kokia ten spalva, irgi fainutis
Atsakyti
[quote=rrrituliukas,2007 06 22, 20:00]
sveika,na cia gal ka ne taip parasiai arba mes permokejom,kuri menesi emet,mes emem birzeli ir limuzinas HUMMER 2 BALTAS,O PAS JUS TURBUT LINKOLNAS,NES UZ DU SIMTUS HUMMER 2 NEIMANOMA GAUTI,O PUOSEMES PATYS DRUGELIUS KLIJAVOM IR DIRBTINES GELES.SUMOKETI REIKI KAI JAU PARVEZA PO VISU CEREMONIJU I SVENTES VIETA,PAPILDOMAI NEMOKEKOM,KIEK SUTAREM VALANDU TIEK IR VAZINEJOM.
Papildyta:

Mes imam liepos menesiui ,aisku limuzina ax.gif ( ne taip supratau rolleyes.gif ).Bet ar NUpuost patiems reikejo????...Ir ar vazinejot tik Kaune???? NEs mes noretume uz Kauno ribu isvaziuot.
Atsakyti
[quote=Tinulis,2007 06 24, 07:31]
[quote=rrrituliukas,2007 06 22, 20:00]
Papildyta:

Mes imam liepos menesiui ,aisku limuzina ax.gif ( ne taip supratau rolleyes.gif ).Bet ar NUpuost patiems reikejo????...Ir ar vazinejot tik Kaune???? NEs mes noretume uz Kauno ribu isvaziuot.
[/quote]
Mes rugpjuciui limuzina imam, kad reiks uz Kauno vaziuojant moketi pinigus tai mums sake, tik sake jei tik iki Rumsiskiu kokiu tai dar nereiks moket, nes musu sventimo vieta truputi uz Kauno tai sake irgi nereiks primoket, o apie nupuosima pirma karta girdziu blink.gif O isplaut nereik pasivazinejus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mammy @ 2007 06 23, 22:49)
Mes rugpjuciui limuzina imam, kad reiks uz Kauno vaziuojant moketi pinigus tai mums sake, tik sake jei tik iki Rumsiskiu kokiu tai dar nereiks moket, nes musu sventimo vieta truputi uz Kauno tai sake irgi nereiks primoket, o apie nupuosima pirma karta girdziu  blink.gif  O isplaut nereik pasivazinejus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na apie nupuosima nieko nesake,o vazi nejom biski uz rumsiskiu ir sventimo vieta buvo kazkur 10km uz kauno ribu bet primoket nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 23, 19:40)
kaip jums pasiseke  thumbup.gif
o man irgi juodas graziau nei baltas. dar tas kreminis ar kokia ten spalva, irgi fainutis

Man juodas graziau drinks_cheers.gif
Atsakyti