QUOTE(muksiukas @ 2007 03 09, 23:37)
O mes HUMMER 2 balta.
O dar ir apie firma atsiliepimus gerus cia pasiskaiciau, tai dvigubai
Papildyta:
Tik vat linxma bus ziureti kaip toks transportas kieme apsisuks
vajeee, tikiuosi neteks kur i strategiskai jam patogu taska begti
O dar ir apie firma atsiliepimus gerus cia pasiskaiciau, tai dvigubai
Papildyta:
Tik vat linxma bus ziureti kaip toks transportas kieme apsisuks
vajeee, tikiuosi neteks kur i strategiskai jam patogu taska begti
mes irgi issinuomavom humeri h2balta is kokios firmos nuomavotes,kiek uz valanda mokat?
QUOTE(Rita2 @ 2007 03 27, 15:07)
Automobiliu nuoma vestuvems. Jie turi ne tik 7kl. BMW bet ir Mercedes Skl. www.bmw-nuoma.lt
SVEIKOS NA AS IRGI UZ HUMMER 2,MES BALTA JAMAM IS KAUNO LIMUZINU FIRMOS,ATRODO KAD TEN SU TA FIRMA VISKAS GERAI TURETU BUTI,SUTARTI TURIM IR TO UZTENKA,ABI PUSES PATENKINTOS IR TAI GERAI IR VISAI TIE LIMO NENUVALKIOTA,PAZIUREJUS I KAINOS IR KOKYBES SANYKI TAI PATS TAS,PVZ PAS MANE PULKAS18 ZMOGIUKU,TAI KAM MAN IMTI 2 LINKOLNUS,KAI GALIMA PAIMTI VIENA DIDELI IR BALTA KAIP GULBE
Pigiausi limuzinau Kaune, todel ir is kitu miestu juos uzsakineja
pabandykite cia www.limuzinunuoma.lt
O mes užsisakėm limuzinaijums.lt
QUOTE(rrrituliukas @ 2007 05 04, 19:44)
SVEIKOS NA AS IRGI UZ HUMMER 2,MES BALTA JAMAM IS KAUNO LIMUZINU FIRMOS,ATRODO KAD TEN SU TA FIRMA VISKAS GERAI TURETU BUTI,SUTARTI TURIM IR TO UZTENKA,ABI PUSES PATENKINTOS IR TAI GERAI IR VISAI TIE LIMO NENUVALKIOTA,PAZIUREJUS I KAINOS IR KOKYBES SANYKI TAI PATS TAS,PVZ PAS MANE PULKAS18 ZMOGIUKU,TAI KAM MAN IMTI 2 LINKOLNUS,KAI GALIMA PAIMTI VIENA DIDELI IR BALTA KAIP GULBE
Jei ne paslaptis kiek mokejot Mes is Ju imam Linkolna 2000 24 vietu 9 valandom, tai tiesiog smalsu
QUOTE(mammy @ 2007 06 20, 12:44)
O firmoj Comriva Kaune nieks nesinuomavo ?
sveika,mes mokėjom 350lt val.,taip tai girdejau kiti ima už toki limo po 400-450lt,gal sakau mums pigiau nhes buvo vestuves pirma vasaros savaitgali.na bet labai patenkinti buvom, ta kauno limuzinu firma, buvo nuomuotas linkolnas14 vietu mano mergvakariui,tai ir per mergvakari ir per vestuves limuzinai buvo tvarkingi ,švarūs,super dirba žmones toj firmoj,ko nepasakysi apie firma ilgiausi limuzinai,bosas ten jų nesveikai isteriškas ir tik per per savo tokį būdą atbaido klientus .
QUOTE(rrrituliukas @ 2007 06 21, 16:44)
sveika,mes mokėjom 350lt val.,taip tai girdejau kiti ima už toki limo po 400-450lt,gal sakau mums pigiau nhes buvo vestuves pirma vasaros savaitgali.na bet labai patenkinti buvom, ta kauno limuzinu firma, buvo nuomuotas linkolnas14 vietu mano mergvakariui,tai ir per mergvakari ir per vestuves limuzinai buvo tvarkingi ,švarūs,super dirba žmones toj firmoj,ko nepasakysi apie firma ilgiausi limuzinai,bosas ten jų nesveikai isteriškas ir tik per per savo tokį būdą atbaido klientus .
na nežinau mes nuomavomes limuziną Linkoln 25 vietų iš Ilgiausi limuzinai ir viskas buvo kuo puikiausiai jokių nesklandumų, viksas laiku, švaru, tvarkinga išplautas, na tikrai, visai neturių nusiskundimų, net vairuotojos fainas žmogus