Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE(Hun @ 2006 09 19, 11:18)
hi.gif Gal kas nors nuomavotes limuzina iki 10 vietu neseniai ir zinote kaina  ax.gif na o gal jau saketes kitiems metams, nes man kazkaip atrodo jog musu uz maziuka lima uzsiprase per dau  mastau.gif  aciuks.gif

Mes isisnuomavome 8 vietu nedideli limuzina valanda 150lt. Nepigu, bet nelabai turejom is ko rinktis, is kito miesto gal butu buve dar brangiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 01 23, 14:12)
Mes isisnuomavome 8 vietu nedideli limuzina valanda 150lt. Nepigu, bet nelabai turejom is ko rinktis, is kito miesto gal butu buve dar brangiau  g.gif

Sveikos, musu vestuves liepos 7d, ir uzsisakeme 2 limuzinus doh.gif , bet dabar nusprendeme, kad uztektu ir vieno. Tai galetume savaji perlesiti. Limuzinas rezervuotas 8h po 150lt, 10-vietis baltas Linkolnas. Kiek zinau, dabar jau nelabai ir galia surast tai datai limuzina arba kainas uzsikele visi. Laika susitarem suderinti veliau. Galima vaziuoti kur nori, neima papildomu pinigeliu uz Vilniaus ribu. Jei sudomino - rasykit i az.
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 22, 15:49)
Merginos, gal kas zinote ar "Kauno limuzinai" patikima kompanija? 4u.gif

mes iš jų nuomavomės savo vestuvėm, likom labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 01 31, 17:27)
mes iš jų nuomavomės savo vestuvėm, likom labai patenkinti  thumbup.gif

4u.gif Aciu
Gal galetum pasakyti ar jie puose ar Jus patys (ta prasme kaip jie ziuri i tai, ar leidzia viska aplink kabineti blush2.gif )
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 19, 11:18)
hi.gif Gal kas nors nuomavotes limuzina iki 10 vietu neseniai ir zinote kaina  ax.gif na o gal jau saketes kitiems metams, nes man kazkaip atrodo jog musu uz maziuka lima uzsiprase per dau  mastau.gif  aciuks.gif

Mes intensyvia ieškojomės limuzino liepos 7d,tai į valandą jie net nekreipia dėmesio už 10vietų prašo 2000-2500lt,čia buvau radus alytuj ir kaune,dar tas kur alytuje tai bent vakar tikrai buvo,ai dar buvo vilkaviškį valandą 250lt smile.gif
Atsakyti
mes issinuomavom humerri juoda,h2!!! thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
O mes HUMMER 2 balta. thumbup.gif clap.gif
O dar ir apie firma atsiliepimus gerus cia pasiskaiciau, tai dvigubai clap.gif clap.gif
Papildyta:
Tik vat linxma bus ziureti kaip toks transportas kieme apsisuks bigsmile.gif

vajeee, tikiuosi neteks kur i strategiskai jam patogu taska begti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muksiukas @ 2007 03 10, 00:37)
O mes HUMMER 2 balta.  thumbup.gif  clap.gif
O dar ir apie firma atsiliepimus gerus cia pasiskaiciau, tai dvigubai  clap.gif  clap.gif
Papildyta:
Tik vat linxma bus ziureti kaip toks transportas kieme apsisuks  bigsmile.gif

vajeee, tikiuosi neteks kur i strategiskai jam patogu taska begti  biggrin.gif

turi o meny ta toki sidabrini gal, nes as balto kaipo nemaciau...tu cia kaune nuomavaisi,taip?mes kaip jau ejom,tai tas sidabrinis buvo uzsakytas...o kada jusu vestuves? nepergyvenk,gal kaip nors apsisuks...pas mane tai didelis kiemas labai,tai problemu neturetu su tuo buti...bet va kaip iki kulautuvos nuvarys tai nezinau per tuos miskelius doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
a kokios humeriu kainos?pasufleruokit kuri,a?
Atsakyti
ne sidabrinis, o baltas Hameris. mes irgi su juo vaziavom ana vasara draugu vestuvese
Atsakyti
QUOTE(AgNyTTė @ 2007 03 07, 22:58)
Mes intensyvia ieškojomės limuzino liepos 7d,tai į valandą jie net nekreipia dėmesio už 10vietų prašo 2000-2500lt,čia buvau radus alytuj ir kaune,dar tas kur alytuje tai bent vakar tikrai buvo,ai dar buvo vilkaviškį valandą 250lt smile.gif

Aciu uz info mirksiukas.gif bet mes jau nusprendeme kad uzteks vieno limuzino(22vietu) geriau maziau poru negu tiek dar papildomai isleisti ant to antro limo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 03 12, 04:47)
ne sidabrinis, o baltas Hameris. mes irgi su juo vaziavom ana vasara draugu vestuvese

nu gerai gerai,as nemaciau jokio balto internete uz tai ir klausiu...net kaune Prabangiu limuzinu puslapyje yra tik sidabrinis ir juodas doh.gif
Atsakyti