Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE(miauka @ 2006 06 30, 22:21)
o mes 22vietu issinamavom..idomu kaip grazulis apsisuks kieme g.gif  bigsmile.gif

va va ir man idomu kaip toks isvis kokioj sankryzoj manevruos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mergickos,
gal kuri buvote issinomavusi hummer'i?
Atsakyti
mes per savo vestuves vaziavom limizinu,ir labai tuom dziaugiuosi thumbup.gif ne todel kad cia prabangu,bet todelkad buvo daug vietos man ir mano suknelei,nereikejo spraustis ir prakaituoti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauricinaa @ 2006 07 04, 17:53)
mes per savo vestuves vaziavom limizinu,ir labai tuom dziaugiuosi thumbup.gif ne todel kad cia prabangu,bet todelkad buvo daug vietos man ir mano suknelei,nereikejo spraustis ir prakaituoti  thumbup.gif

as tai isivaizduoju savo vestuves su limuzinu wub.gif neaisku tik tiek ar leis galimybes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MERENGE @ 2006 07 04, 17:42)
Sveikos mergickos,
gal kuri buvote issinomavusi hummer'i?

o kas tave domina?
Atsakyti
hi.gif Gal kas nors nuomavotes limuzina iki 10 vietu neseniai ir zinote kaina ax.gif na o gal jau saketes kitiems metams, nes man kazkaip atrodo jog musu uz maziuka lima uzsiprase per dau mastau.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 19, 08:18)
hi.gif Gal kas nors nuomavotes limuzina iki 10 vietu neseniai ir zinote kaina  ax.gif na o gal jau saketes kitiems metams, nes man kazkaip atrodo jog musu uz maziuka lima uzsiprase per dau  mastau.gif  aciuks.gif

Sveika, mes turejom limuzina 8 vietu ir mokejom i valanda 100 lt. o jei uz kauno ribu tai ima plius 1 lita.
Atsakyti
QUOTE(raganaite2005 @ 2006 09 19, 10:25)
Sveika, mes turejom limuzina 8 vietu ir mokejom i valanda 100 lt. o jei uz kauno ribu tai ima plius 1 lita.

4u.gif o gal zinai kelintu metu jis buvo ir gal kaip nors kontakteliu butu galima i AZ ax.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 19, 10:53)
4u.gif o gal zinai kelintu metu jis buvo ir gal kaip nors kontakteliu butu galima i AZ  ax.gif  oro_buckis.gif

na konkreciai metai tai nepasakysiu, bet ne naujas is senesnio modelio, bet vidus grazus bordinis lemputes vidujie tiek lauke. Zinau, kad jis randasi Jonavos gatveje tiesa jei tu Kauniete. O visos kordinates pas tevus neturiu, o as ne Lietuvelei randuosu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganaite2005 @ 2006 09 19, 14:38)
na konkreciai metai tai nepasakysiu, bet ne naujas is senesnio modelio, bet vidus grazus bordinis lemputes vidujie tiek lauke. Zinau, kad jis randasi Jonavos gatveje tiesa jei tu Kauniete. O visos kordinates pas tevus neturiu, o as ne Lietuvelei randuosu  smile.gif

mirksiukas.gif Mes abi tokios, as taip pat ne Lietuvelej, jei artimu laiku suzinotum gal galetum parasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 19, 16:15)
mirksiukas.gif Mes abi tokios, as taip pat ne Lietuvelej, jei artimu laiku suzinotum gal galetum parasyti  4u.gif

Merginos, gal kas zinote ar "Kauno limuzinai" patikima kompanija? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hun @ 2006 09 22, 16:49)
Merginos, gal kas zinote ar "Kauno limuzinai" patikima kompanija? 4u.gif

manau, kad taip. as is ten uzsisakiau: normaliai rasosi sutarti, parode limuzina. kiek perziurejau limuzinu nuomu, tai man sita labiausiai. be to, girdejau, cicinas su jais vazineja biggrin.gif gi zvaigzde lotuliukas.gif
Atsakyti