Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

verysad.gif toks jausmas kad aplink vienos milijonieres... 200 lt uz 1 val! isprotet galima...teks itariu su savo pasaciuku vaziuot ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2006 06 16, 09:36)
verysad.gif  toks jausmas kad aplink vienos milijonieres... 200 lt uz 1 val! isprotet galima...teks itariu su savo pasaciuku vaziuot ...  blush2.gif

visai nemilijonieres, pas mus limuzino nuoma kainuoja lygiai tiek pat kiek ir mano vestuvines sukneles nuoma, kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zajka @ 2006 06 15, 17:02)
Merginos, gal aš čia biški ne į temą, bet patarkite, ar tinka vestuvėms sidabrinė mašina (mersas), ar turi būti būtinai juoda arba balta blink.gif ?

Pas mus bus sidabrinis hameris ir nieko tokio baisaus nematau 4u.gif
Atsakyti
Ka jus galetumet man patarti?
Buvom jau tokie laimingi, vat, turim jau uzsisake limuzina, jokiu rupesciu del transporto. Bet stai kas atsitiko. Paskambinom pries kelias savaites ten kur ji uzsisakem(anksciau buvo sakiu ten ta nuomuotoja, kad geguzes 20d tas limuzinas bus lietuvoj), taigi, pasiskambinam ten, sako, dar to limuzino nera. Pasiskambinam uz keliu savaiciu, sako, kad gal tik liepos 1d jis i Lietuva gris. Bet ji garantuot negali. Jei ka, sako, atiduosim uzstata. Na, dabar ir nebezinom ka daryt. Buvo viskas taip planuojama kad busim su limuzinu, visi tilpsim, o dabar taip gavosi. Galvojam ar laukti tos liepos 1d ir ziuret ar limuzinas jau bus Lietuvoj ar ieskot kito transporto, kokiu masinu. Faktas tas, kad liepos 15d vestuves, o jei tik liepos 1d suzinom kad to limuzino negausim, tai abejoju ar dar kokiu masinu laisvu yra. Gal kuri nuomavotes ir lengvuju masinu. Gal zinot apie ju padeti?AR jos irgi taip isgraibstomos kaip ir limuzinai ir laisvu nera?
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2006 06 18, 12:35)
Ka jus galetumet man patarti?
Buvom jau tokie laimingi, vat, turim jau uzsisake limuzina, jokiu rupesciu del transporto. Bet stai kas atsitiko. Paskambinom pries kelias savaites ten kur ji uzsisakem(anksciau buvo sakiu ten ta nuomuotoja, kad geguzes 20d tas limuzinas bus lietuvoj), taigi, pasiskambinam ten, sako, dar to limuzino nera. Pasiskambinam uz keliu savaiciu, sako, kad gal tik liepos 1d jis i Lietuva gris. Bet ji garantuot negali. Jei ka, sako, atiduosim uzstata. Na, dabar ir nebezinom ka daryt. Buvo viskas taip planuojama kad busim su limuzinu, visi tilpsim, o dabar taip gavosi. Galvojam ar laukti tos liepos 1d ir ziuret ar limuzinas jau bus Lietuvoj ar ieskot kito transporto, kokiu masinu. Faktas tas, kad liepos 15d vestuves, o jei tik liepos 1d suzinom kad to limuzino negausim, tai abejoju ar dar kokiu masinu laisvu yra. Gal kuri nuomavotes ir lengvuju masinu. Gal zinot apie ju padeti?AR jos irgi taip isgraibstomos kaip ir limuzinai ir laisvu nera?

Cia kartais veiksmas vyksta ne Kaune? O liepos ir rugpjucio menesi labai daug vestuviu, praktiskai pries kelis menesius jau viskas buna uzsakyta, todel tikrai patarciau nelaukti. As dirbu limuzinu nuomoje administratore, todel tikrai zinau.
Atsakyti
Nu nezinau man limuzinas kazkaip iskilmingiau ir atrodo nei visas paradas uz nugaros rieda ir visas pulkelis kartu sedi tai ir pasnekiti ir pajuokauti gali linksmiau nei atskirais sedi. Aisku cia kaip kam kiseneles leidzia, bet uz limuzina moketi 200lt i valanda tai manu, kad nesamone tokius pinigus kloti cia mano tokia nuomone. Mes uzsisakem Kaune i valanda 100lt tai manau, kad normaliai ir uzsisakem vasario men. o vestuves bus liepa tokius dalykus reik uzsisakinet is anksto kaip ir visus kitus dalykus. Sekmes
Atsakyti
QUOTE(minella @ 2006 06 20, 15:44)
Cia kartais veiksmas vyksta ne Kaune? O liepos ir rugpjucio menesi labai daug vestuviu, praktiskai pries kelis menesius jau viskas buna uzsakyta, todel tikrai patarciau nelaukti. As dirbu limuzinu nuomoje administratore, todel tikrai zinau.

Taip, cia veiksmas vyksta kaune. Na, mes jau is anksto zinojom kad niekur limuzinu laisvu nera, bet kai sita radom, nors jo dar Lietuvoj nebuvo, tai labai apsidziaugem kad pagaliau rastas jis. O dabar tai net nebezinau ka ir daryti...
Atsakyti
www.kondranas.lt - siūlau privengt šios firmelės.
Draugų vestuves stipriai pagadino - prie nuotakos namų sugedo limuzinas. Vairuotojas užgarantavo, kad kitas limuzinas jau atvažiuoja. Po pusvalandžio paaiškėjo, kad jokio kito limuzino nebus - gali pasiūlyt autobusiuką... Pasiuntėm juos ir važiavom savom mašinom.
Atsakyti
Sveikutes. Mes issinuomavome limuzina lincoln 2005 metu 12 vietu, kaina 1500 lt, bet vezios iki tol,iki kol mums reikes, nuo kokiu 11h iki 20.00h mes taip galvojam,kad jo reikes, bet del valandu kiek vezios mus nesitarem, tiesiog iki vakaro 20 ar 21h sako, iki kiek reikes
Atsakyti
QUOTE(raganaite2005 @ 2006 06 22, 13:35)
Nu nezinau man limuzinas kazkaip iskilmingiau ir atrodo nei visas paradas uz nugaros rieda ir visas pulkelis kartu sedi tai ir pasnekiti ir pajuokauti gali linksmiau nei atskirais sedi. Aisku cia kaip kam kiseneles leidzia, bet uz limuzina moketi 200lt i valanda tai manu, kad nesamone tokius pinigus kloti cia mano tokia nuomone. Mes uzsisakem Kaune i valanda 100lt tai manau, kad normaliai ir uzsisakem vasario men. o vestuves bus liepa tokius dalykus reik uzsisakinet is anksto kaip ir visus kitus dalykus. Sekmes

nu nezinau nezinau....mes limuzina uzsakem vasario pradzioj, o vestuves liepos 7, tai,,,,radom Kaune PIGIAUSIAI kiek skambinom (net ir Vilniuje ziurejom), tai mums atsiejo 150lt/val, ir niekur kitur pigiau nebuvo... unsure.gif sake turi senu masinu, bet jas pasilieka vasarai, kai ju kaina sokteli (nieko negave zmones ima ir senesnius, ir priversti moket dvigubai). O ju kaina VASARI - 100lt/val. Bet LIEPAI nenuomojo. va taip vat...
Atsakyti
na man pamergės mergvakariu išnuomojo... tik tiek, kad visos kartu buvom ir nereikėjo kažkam aukotis ir vairuot rolleyes.gif
Atsakyti
o mes 22vietu issinamavom..idomu kaip grazulis apsisuks kieme g.gif bigsmile.gif
Atsakyti