Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE(kate0 @ 2006 06 06, 07:29)
nu ko jus isikibe i tos limuzinus  doh.gif atgyvena tie limuzinai  biggrin.gif cia aisku mano nuomone, kam patinka prasau. Dabar patys ieskome limuzino vyro sesers vestuvei, tiksliau neieskom o bandom ikalbeti, kad jo nereikia  biggrin.gif bet si nepasiduoda. Na o kol prisiruos skambinti ieskot tai jau bus visis uzsakyti, bet tevai mano, kad iki vestuviu ziauriai toli net 2 men. tai tikrai bus tu limuiznu

Kad po dviejų mėnesių tikrai bus tų limuzinų-nedrįsčiau sakyt, o kad limuzinai yra nemadingi arba išėję iš mados irgi ne tiesa, nes jie niekada nebuvo mados šauksmas, užsienyje jie jau daug daug metų, pas mus irgi ne pirmi smile.gif ir jie iš mados neišeinantis dalykas.
Atsakyti
QUOTE(lineva @ 2006 06 06, 07:50)
Kad po dviejų mėnesių tikrai bus tų limuzinų-nedrįsčiau sakyt, o kad limuzinai yra nemadingi arba išėję iš mados irgi ne tiesa, nes jie niekada nebuvo mados šauksmas, užsienyje jie jau daug daug metų, pas mus irgi ne pirmi smile.gif ir jie iš mados neišeinantis dalykas.

ax.gif as manau kitaip
Atsakyti
limuzinai jau iki rugsejo uzsakyti, as taip pat norejau tai skambinau pries pusantro menesiui cia Kaune visiems, tai jau niekas neturejo, ai turejo viena 8 vietu, ir viskas, tai nemanau kad ju atsirastu, nebent kas persigalvotu ir atsauktu. ir manau kad limuzinai neiseinantys is mados, jie klasika pagal mane.
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2006 06 06, 10:36)
limuzinai jau iki rugsejo uzsakyti, as taip pat norejau tai skambinau pries pusantro menesiui cia Kaune visiems, tai jau niekas neturejo, ai turejo viena 8 vietu, ir viskas, tai nemanau kad ju atsirastu, nebent kas persigalvotu ir atsauktu. ir manau kad limuzinai neiseinantys is mados, jie klasika pagal mane.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
bet gerai, kad yra ir kitokių nuomonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2006 06 06, 07:29)
nu ko jus isikibe i tos limuzinus  doh.gif atgyvena tie limuzinai  :

niu tikrai neatgyvena schmoll.gif schmoll.gif klasikinis dalykas cia.....
Atsakyti
AsirTu>>> Ačiū už patarimą ploja.gif šiandien važiuojam žiūrėtu limuzino (10-ties vietų) blush2.gif Žiūrėsim, kaip čia bus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2006 06 06, 13:24)
niu tikrai neatgyvena schmoll.gif  schmoll.gif  klasikinis dalykas cia.....

bigsmile.gif ale pacitavai kas paranku, o kas neparanku tai necitoji mirksiukas.gif isdykele
Atsakyti
Man limuzinai yra labai grazu, prabangu ir thumbup.gif Mes vestuvems irgi ruosiames issinuomoti, nors pradejom ieskoti visai neseniai (vestuves liepos 22 diena), tiesa pasakius jau manem nieko nerasim, bet.... perskambinom tikrai labai daug firmu ir vienoje pasiseke bigsmile.gif , nes nebuvo paliktas uzstatas tai perleido mums. Siandien vaziuojam apziureti ir atiduoti avansa, bus juodas, 10 vietu. Rytoj parasysiu ispudzius!
Atsakyti
QUOTE(LhooQ @ 2006 06 05, 10:45)
Paskambinom kur 200Lt/h ir pasakė, kad nebėra limuzinų rugsėjo 2 dienai cray.gif Kažkokia nesąmonė... Skambinom ir dar kitur, tai ir nebuvo nei vieno laisvo limuzino... verysad.gif Nežinau ką daryti... Gal dar rasim kažkur... verysad.gif

Nesistebiu, kad nerandi unsure.gif Nes mes rugsejo 2 limuzina uzsisakem sausio men mirksiukas.gif Ir tai tik pora laisvu buvo 12vieciu limuzinu doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal aš čia biški ne į temą, bet patarkite, ar tinka vestuvėms sidabrinė mašina (mersas), ar turi būti būtinai juoda arba balta blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(zajka @ 2006 06 15, 16:02)
Merginos, gal aš čia biški ne į temą, bet patarkite, ar tinka vestuvėms sidabrinė mašina (mersas), ar turi būti būtinai juoda arba balta blink.gif ?

na manau kokia tau patinka ar kokia grazia turit ta ir gera bus, nemanau kad cia jau labai svarbu spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zajka @ 2006 06 15, 17:02)

musu buvo sidabrine audi mirksiukas.gif
Atsakyti