Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE(uogelle @ 2006 04 25, 10:08)
Vilniuj taip pat jau praktiškai nebeliko laisvų limuzinų vasaros šeštadieniams  schmoll.gif man reikalingai diena yra šešiavietis arba 22 vietų, kurio kaina 300 lt/val. blink.gif
Gal žinote dar kokių įmonių, kurios nuomoja limuzinus, bet nesireklamuoja žurnale "Vestuvės" ?  4u.gif

Gerai kad mes suspejom biggrin.gif
Atsakyti
jo mergytes tie limuzinai tai isgraibstomi, mes tai net lapkriti uzsisakem biggrin.gif del viso pikto thumbup.gif , nes vilniuj tai tik vienas 24 vietu o mums butent tokio ir reikejo
Atsakyti
Mes uz 14vietu limuzina mokesim 1300lt.uz 7val.Ir kai sakiau kad noriu gyvom gelem, tai man patare nepuosti, sake net gaila ziureti kai liepos menesi geles iskepa ant masinu, tai nezinau kaip su papuosimais daryt.
O puos pas mane tai pamerges, pries isvaziuojant is namu.
Atsakyti
blink.gif o mes uz 24 mokam tiek pat uz 7 valandas g.gif

QUOTE(driuska @ 2006 04 25, 19:25)
Mes uz 14vietu limuzina mokesim 1300lt.uz 7val.Ir kai sakiau kad noriu gyvom gelem, tai man patare nepuosti, sake net gaila ziureti kai liepos menesi geles iskepa ant masinu, tai nezinau kaip su papuosimais daryt.
O puos pas mane tai pamerges, pries isvaziuojant is namu.

Atsakyti
laba diena,

noreciau gauti visus imanomus adresiukus ir telefonus limuzinu firmu, kur butu galima issinuomoti limuzina liepos 15 diena.. juodos spalvos....help help cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2006 05 04, 10:56)
laba diena,

noreciau gauti visus imanomus adresiukus ir telefonus limuzinu firmu, kur butu galima issinuomoti limuzina liepos 15 diena.. juodos spalvos....help help  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Man irgi reikejo liepos 15dienai, tai zinok visur skambinejom kur tik imanoma, kol pas vienus uzsisakem hameri bet ir ta tik parves geguzes 20d i Lietuva. Na, bet suradom. O taves nenoreciau gasdinti, bet zinok tikimybe kad rasi limuzina tikrai maza. Man butent tai paciai dienai kaip ir tau reikejo, tai visur apskambinau, net i Vilniu. O is kurio tu miesto? Ir keliu vietu tau reikia? Jei mazesniu vietu, tai gal dar kur nors yra uzsilikes 4u.gif
Atsakyti
man reikia 14 vietu...juodo...Kaune... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
tikrai nerasi.
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2006 05 04, 10:56)
laba diena,
noreciau gauti visus imanomus adresiukus ir telefonus limuzinu firmu, kur butu galima issinuomoti limuzina liepos 15 diena.. juodos spalvos....help help  cray.gif  cray.gif  cray.gif  cray.gif

bandyk 'prabangus limuzinai' ..jjie turi pora juodu...
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2006 05 04, 15:10)
bandyk 'prabangus limuzinai' ..jjie turi pora juodu...

Jie turi viena juoda hameri ir viena juoda linkolna bet jis tik 10 vietu.mes sau ta 10 vietu uzsisakem.o jei tau reikia net 14 tai greiciausiai be sansu rast nes as jau vasario pradzioj ejau is proto kol bent koki normalesni juoda laisva savo svadbai radau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2006 05 04, 11:40)
man reikia 14 vietu...juodo...Kaune... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Kiek zinau baltu kaune daugiau nei juodu, tad toki sunkiau gauti. Gal geriau pagalvokit apie kitoki transporta, nes abejoju ar rasit. Nes tik laukdami gal kur nors, kada nors kas atsilaisvins, tai po to nerasit ir jokio kitokio transporto.
Linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2006 05 05, 09:38)
Kiek zinau baltu kaune daugiau nei juodu, tad toki sunkiau gauti. Gal geriau pagalvokit apie kitoki transporta, nes abejoju ar rasit. Nes tik laukdami gal kur nors, kada nors kas atsilaisvins, tai po to nerasit ir jokio kitokio transporto.
Linkiu sekmes 4u.gif

Aciu tau, LABUSKA, uz geranoriskuma 4u.gif
Atsakyti