QUOTE (Mirtishe @ 2004 05 10, 21:13) |
o kaip jum tandemai? gal butu cool - mina pabrolys pamerge uz nugaros pasisodines.. |
Visai nieko ideja.....tik idomu, kokia turetu buti jaunosios suknele...pusta tikrai netinka siuo atveju
mes tai nuomojam limuzina, i kuri telpa visas pulkelis ir dar pirsliai. pas mus sveciai visi ratuoti. kadangi baznycia uz 100 km, tai mes leidom sveciam rinktis. visi sveciai Kaunieciai, tad problemu su taksi grizti po viso sventimo tikrai nebus
QUOTE (Isila @ 2004 05 19, 19:01) |
mes tai nuomojam limuzina, i kuri telpa visas pulkelis ir dar pirsliai. pas mus sveciai visi ratuoti. kadangi baznycia uz 100 km, tai mes leidom sveciam rinktis. visi sveciai Kaunieciai, tad problemu su taksi grizti po viso sventimo tikrai nebus |
O keliu vietu limuzina issinuomavot? Mes 10-vieti, bet su vyru nenorim nieko isileisti . Jau jo sesuo su bernu braunasi ir t.t.. as isivaizduoju, kad limuzinas yra jaunuju masina, ji graziai pasipuosiu ir t.t.. O vyro mama aiskina, kad turesime i limuzina ir senelius visus priimti - tipo jiems atrakcija padaryti Gal kokius 6 kartus ji jau primine mums, kad "taip reikes padaryti". Tai ir nesupratau - cia musu vestuves, ar mociuciu atrakcija
QUOTE (hereja @ 2004 05 19, 20:10) |
O keliu vietu limuzina issinuomavot? Mes 10-vieti, bet su vyru nenorim nieko isileisti . Jau jo sesuo su bernu braunasi ir t.t.. as isivaizduoju, kad limuzinas yra jaunuju masina, ji graziai pasipuosiu ir t.t.. O vyro mama aiskina, kad turesime i limuzina ir senelius visus priimti - tipo jiems atrakcija padaryti Gal kokius 6 kartus ji jau primine mums, kad "taip reikes padaryti". Tai ir nesupratau - cia musu vestuves, ar mociuciu atrakcija |
nenusimik pas mus viskas taip pat, tik ne del transporto o del antros dienos. mes tos antros dienos visai nenorejome, galvojome kai issimiegosime su visais draugais i soda nuvaziuosime pasilinksminti, o taip isejo kad dabar ir su visu senimu reikes ir antra diena baliavoti, nes teveliai matai pasake kad labai jau negrazu, kitaip sakant kaip cia antra diena sveciu negirdysi
Sveiki,
O kaip dėl limuzino? Mačiau keletą internetinių puslapių su kainomis ir kita info. Tačiau, gal kas iš praktikos galite papasakoti kiek laiko ėmėte limo, iš kokios įmonės ir kiek mokėjot?
Planuoju, kad su jaunąja ir keliomis poromis pasivažinėsim fotkintis ir po visas įstagas (bažnyčia, zagsas) limuzinu.
Preliminariai reikės 3-4val. Kokią sumą reikia pasiruošti pakloti už limo? Kaune.
O kaip dėl limuzino? Mačiau keletą internetinių puslapių su kainomis ir kita info. Tačiau, gal kas iš praktikos galite papasakoti kiek laiko ėmėte limo, iš kokios įmonės ir kiek mokėjot?
Planuoju, kad su jaunąja ir keliomis poromis pasivažinėsim fotkintis ir po visas įstagas (bažnyčia, zagsas) limuzinu.
Preliminariai reikės 3-4val. Kokią sumą reikia pasiruošti pakloti už limo? Kaune.
QUOTE (hereja @ 2004 05 10, 00:49) |
Man cia ne joks puikavimasis. Dar vaikystej svajodavau apie balta limuzina, tai kodel darbar neigivendinus sios svajones? Vieniems jie nepatinka, kitiems patinka. Niekas niekam per prievarta tu limuzinu nekisa. Mes limuzina turesim. Jau pasirasem sutarti. Nuomavomes "Kauno limuzinuose" balta 2000m limuzina "Lincoln", 10 vietu, sutarem, kad atvaziuos is Kauno i Klaipeda. Uz 7 valandas "dziaugsmo" + atvaziavimas i Klaipeda, suplosim 1320Lt. Man cia yra daug. Bet anyta pati pasiule limuzina, tai kodel gi ne? |
Hereja, papasakok savo scenarijų. Kodėl Tau reikia būtent 7 val.? Ir kaip ten ėjosi derybos su ta įmone?
Nes 7 val ir 1320Lt gaunasi, kad val. kainuoja 189Lt. O dar atvarymas.. tai lieka, kad nei dviejų šimtų nekainavo.
Maždaug pasiskaičiuosiu kiek man kainuotų. Žadu imti iš tos pačios įmonės.
QUOTE (veikejas @ 2004 05 24, 19:25) |
Hereja, papasakok savo scenarijų. Kodėl Tau reikia būtent 7 val.? Ir kaip ten ėjosi derybos su ta įmone? Nes 7 val ir 1320Lt gaunasi, kad val. kainuoja 189Lt. O dar atvarymas.. tai lieka, kad nei dviejų šimtų nekainavo. Maždaug pasiskaičiuosiu kiek man kainuotų. Žadu imti iš tos pačios įmonės. |
Veikejau, mums valanda kainuos 160Lt (tipo, kuo daugiau valandu imi, tuo valandos kaina mazeja). Ir + 200Lt uz kura, kuri limuzinas sunaudos atvaziuoti is Kauno i Klaipeda ir is Klaipedos i Kauna atgal (kitos imones uzsipraso ne uz kura moketi, o uz valandas, tarkim: Kaunas - Klaipeda pirmyn ir atgal = 4 valandos, tai tiek reikia papildomai imti Eina jie sau... Tas pats ir su Vilnium. Imone "Mano limuzinas" uzsiprase uz 6 valandos po 200Lt/val papildomai sumoketi. Tai man virs 2500Lt butu vien limuzinas kainaves. Kti zmones visas vestuves uz tokia suma susiorganizuoja Tai va, Veikejau, mums 7 val * 160 = 1120 ir + 200Lt gaunasi 1320Lt. O musu scenarijus toks, kad 12,30 - 12,45val limuzinas tures stoveti prie mano namu, puosiam ji, paskui islydejimas, lauke pasifotkinam, varom i zaksa (ten liepe puse val. anksciau atvaziuoti). Santuoka 14,30, bet jau busim ten apie 14,00val. Toliau su sveikintojais pageriam sampaniuko prie zakso, sausainiukai, foto...ir varom i Palanga. 16,00 baznytine santuoka Palangoje, po jos vaziuojam prie Tiskeviciaus rumu, veliau prie juros, tada jau be "senimo" traukiam i gamta (i sodyba privacia), pakeliui visi tiltai ir kiti bajeriai, apie 19,00 judam link sventimo vietos, 19,30 bunam jau ten ir psio - susimokam uz limuzina ir vairuotojui ATE pasakom. Vat ir gaunasi 7 valandos mums. Sumoje apie 120km reiks suvazineti Na, jei turi dar kokiu klausimuku, tai klausk. Kiek galesiu, tiek padesiu. Tik zinok, kad mes ciut spejom su limuzinu, nes jau kai kur uzsakyta liepos 31 buvo, o mes uzsakinejom balandzio gale.
QUOTE (veikejas @ 2004 05 24, 19:00) |
Sveiki, O kaip dėl limuzino? Mačiau keletą internetinių puslapių su kainomis ir kita info. Tačiau, gal kas iš praktikos galite papasakoti kiek laiko ėmėte limo, iš kokios įmonės ir kiek mokėjot? Planuoju, kad su jaunąja ir keliomis poromis pasivažinėsim fotkintis ir po visas įstagas (bažnyčia, zagsas) limuzinu. Preliminariai reikės 3-4val. Kokią sumą reikia pasiruošti pakloti už limo? Kaune. |
Uz 3-4 valandas sumokesi nuo 500 iki 800Lt, priklausomai kokiu metu ir keliu vieta limuzina imsi. "Kauno limuzinai" turi ir tokiu senu limuzinu, tai jie po 150Lt/val eina. O uz naujesni (nuo 2000metu), reiks jau daugiau pakloti. Ir jei imi limuzina, imk dideli - vietiek kaina 10-20 litu skiriasi, o i ji susesti gali visas pulkas ir t.t.. Be to - jei limuzinas 10 vietu, tai realiai salone 8 zmones telpa + 1 salia vairuotojo. Mes jau tuom isitikinom. Na, 10 vaiku tai sutilptu, bet suaugusiu ir + jaunoji su suknele jei nenori suglamzyti islipti, tai kokie 8 tetelpa viduj. Jau kai nuvarem limuzino apsiziureti, pats vairuptojas pasake mums, kad 10 zmoniu nesutilps
QUOTE (hereja @ 2004 05 24, 20:52) | ||
Uz 3-4 valandas sumokesi nuo 500 iki 800Lt, priklausomai kokiu metu ir keliu vieta limuzina imsi. "Kauno limuzinai" turi ir tokiu senu limuzinu, tai jie po 150Lt/val eina. O uz naujesni (nuo 2000metu), reiks jau daugiau pakloti. Ir jei imi limuzina, imk dideli - vietiek kaina 10-20 litu skiriasi, o i ji susesti gali visas pulkas ir t.t.. Be to - jei limuzinas 10 vietu, tai realiai salone 8 zmones telpa + 1 salia vairuotojo. Mes jau tuom isitikinom. Na, 10 vaiku tai sutilptu, bet suaugusiu ir + jaunoji su suknele jei nenori suglamzyti islipti, tai kokie 8 tetelpa viduj. Jau kai nuvarem limuzino apsiziureti, pats vairuptojas pasake mums, kad 10 zmoniu nesutilps |
Dėkui.
anašu, kad mūsų pulkas bus tikrai didesnis nei šeši žmonės. Tai teks imti didesnį. Na pasižiūrėsim kaip ten su finansais. Gal visą pulką į limo sukišim, kad jiems linksmiau būtų, o patys priekyje su kokia lengvąja važiuosim.
QUOTE (hereja @ 2004 05 24, 20:45) | ||
Veikejau, mums valanda kainuos 160Lt (tipo, kuo daugiau valandu imi, tuo valandos kaina mazeja). Ir + 200Lt uz kura, kuri limuzinas sunaudos atvaziuoti is Kauno i Klaipeda ir is Klaipedos i Kauna atgal (kitos imones uzsipraso ne uz kura moketi, o uz valandas, tarkim: Kaunas - Klaipeda pirmyn ir atgal = 4 valandos, tai tiek reikia papildomai imti Eina jie sau... Tas pats ir su Vilnium. Imone "Mano limuzinas" uzsiprase uz 6 valandos po 200Lt/val papildomai sumoketi. Tai man virs 2500Lt butu vien limuzinas kainaves. Kti zmones visas vestuves uz tokia suma susiorganizuoja Tai va, Veikejau, mums 7 val * 160 = 1120 ir + 200Lt gaunasi 1320Lt. O musu scenarijus toks, kad 12,30 - 12,45val limuzinas tures stoveti prie mano namu, puosiam ji, paskui islydejimas, lauke pasifotkinam, varom i zaksa (ten liepe puse val. anksciau atvaziuoti). Santuoka 14,30, bet jau busim ten apie 14,00val. Toliau su sveikintojais pageriam sampaniuko prie zakso, sausainiukai, foto...ir varom i Palanga. 16,00 baznytine santuoka Palangoje, po jos vaziuojam prie Tiskeviciaus rumu, veliau prie juros, tada jau be "senimo" traukiam i gamta (i sodyba privacia), pakeliui visi tiltai ir kiti bajeriai, apie 19,00 judam link sventimo vietos, 19,30 bunam jau ten ir psio - susimokam uz limuzina ir vairuotojui ATE pasakom. Vat ir gaunasi 7 valandos mums. Sumoje apie 120km reiks suvazineti Na, jei turi dar kokiu klausimuku, tai klausk. Kiek galesiu, tiek padesiu. Tik zinok, kad mes ciut spejom su limuzinu, nes jau kai kur uzsakyta liepos 31 buvo, o mes uzsakinejom balandzio gale. |
Dėkui už išsamų parašymą .
Na pas mus kiek atvirkščiai gausis.. Pirma bažnyčia (gal kokią 14:00). Po to 15:30 Kauno rotušė. Na ir dar po to maks 2 val. Tai ir gaunasi sumoje kažkur 4val.
Na panašu, kad jau reikia užsakinėti manau. Vestuvės rugsėjį.
Man limuzinas labai grazu!!! Joks ispuikimas, o svente!
Pries kokius 5 metus, jei buciau tekejus tikrai mano vestuvese butu trys juodi nuliovi bemsai, buciau nepagailejus tam pinigu, nes tuo metu masinos man reiske labai daug!!!
Taciau kai isauso laimingoji diena, nebesinorejo nieko, buvau laiminga su savuoju, ir nekreipiau demesio i dedes nauja skoda, kuri man niekada nedare ispudzio. Bet kazkaip ta diena buvo visiskai dzin. Nors ir su vezimu vaziuoti, kad tik mylimas butu salia.
Matyt subrendus jau buvau, kai tekejau
Pries kokius 5 metus, jei buciau tekejus tikrai mano vestuvese butu trys juodi nuliovi bemsai, buciau nepagailejus tam pinigu, nes tuo metu masinos man reiske labai daug!!!
Taciau kai isauso laimingoji diena, nebesinorejo nieko, buvau laiminga su savuoju, ir nekreipiau demesio i dedes nauja skoda, kuri man niekada nedare ispudzio. Bet kazkaip ta diena buvo visiskai dzin. Nors ir su vezimu vaziuoti, kad tik mylimas butu salia.
Matyt subrendus jau buvau, kai tekejau
o as visada svajojau apie limuzina, man taip grazu. butent jo norejau mudvieju sventei butent toki ir gavome. man tai neatrodo kakoks puikavimasis. manau, kad kiekvienas nori organizuoti savo svente pagal savo sirdies igeidzius, na ir aisku galimybes.
beje, mes nuomojames tuose paciuose Kauno limuzinuose
beje, mes nuomojames tuose paciuose Kauno limuzinuose