Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE(skorpiniuke @ 2006 04 05, 14:52)
o visus pinigus dabar reikejo sumoketi ar tik rankpinigius davet? ir jei taip jei ne paslaptis kiek? mums tai mazo 10 vietu reikes neklausiai kokios ju dabar kainos? pavyko kiek nusidereti ar nesileidzia i kalbas?  g.gif
ech nu ir klausimu pazeriau  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Ne, ne visus sumokejom pinigus. Rankpinigiu paprase 500lt, o kiti bus sumoketi kai atvaziuos. Dar reikes vaziuot pas juos marsruta nurodyt kur vazinesimes. Kas uz kauno ribu- tai po 1lt uz kilometra. Sitas tai nuolaida padare, siaip uz valanda butu emes 450lt, bet mums padare po 400lt(emem astuoniom valandom)
Desimties vietu limuzino kaina tai tiksliai nepasakysiu, bet kazkur apie 150lt gal maziau ar daugiau. Bet skubek ir toki uzsisakyt nes po to liksi be jokio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ringuciukas @ 2006 04 05, 21:59)
O VIESPATIE  doh.gif  doh.gif  doh.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif tokios sumos???????/
musu irgi 24 vietu mes uz 7 valandas mokam 1300Lt uz ka cia tie tukstanciai??????????????? g.gif

Jei rimtai tai net neisivaizduoju koks pas jus tas limuzinas kad tik tiek mokat? Pas mus Kaune hamerio pigesnio nei 400lt uz valanda niekur nerasi. Be to sito spalva bus kitokia, Kaune tokio dar nera(sidabrine), nors as labaiu juodo norejau, bet visi uzimti. Nors dar sito limuzino net Lietuvoj dar nera, tik geguze parveza, bet jau dabar jis labai daug kam uzsakytas.
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2006 04 05, 21:59)
O VIESPATIE  doh.gif  doh.gif  doh.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif tokios sumos???????/
musu irgi 24 vietu mes uz 7 valandas mokam 1300Lt uz ka cia tie tukstanciai??????????????? g.gif

nu jūs čia super duper pigiai gavot...arba laaaabai didelę nuolaidą padarė?
Atsakyti
as irgi girdejau kad hamer kaune po 450lt kainuoja, tai ir gaunasi tokia kaina. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiniuke @ 2006 04 06, 17:06)
as irgi girdejau kad hamer kaune po 450lt kainuoja, tai ir gaunasi tokia kaina.  4u.gif

Tai vat kad kainos tu limuzinu beprotiskos, bet ka darysi.
Maniskis sako, kad vestuves tik karta gyvenime, tad jei jau daryt, tai kuo grazesnes 4u.gif
Atsakyti
o aman gaila 1000, isleistant limuzino, o cia tukstanciais kalba.smile.gif
Atsakyti
man irgi butu gaila virs 3000lt paaukoti uz masina 4u.gif mes tai apie 1000lt nusiteike moket, zinmoma ne uz hameri biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi is pradziu ilgai mastem ka daryti, bet po to nusprendem kad darom taip, kad grazu butu. Visa laika galvojom apie tai, jog mus ves limuzinas, sedesim visi kartu, o butu gavesi taip, kad atskiras masineles imt reiketu. O man tai negrazu taip. Ir dar butu koks autobusiukas is paskos riedeje su likusiu jaunimu kuris i poras neiejo. man jau taip primena laidotuves. tad nusprendem imt limuzina. Tik nepaklausem kuriose vietose ji bus galima puosti doh.gif Na, bet dar reikes vistiek su jais susisiekt.

Ir beje, man labai idomu, o jus veziosites su savimi likusi jaunima, kuris neieina i poras?
Atsakyti
siandien jau issinuomojom limuzina thumbup.gif sutarem uz 10 metu linkolna ta naujesnio modelio uz valanda po 140lt tai manau tikrai liuksiska kaina, nes kiek skambinejom daug daugiau prase bigsmile.gif o del puosimo tai sake paprastai puosia limuzina pries isvaziavima, jis atvaziuoja ir tada ji papuosia. bet kaip ji puosti? kokias ten geles deda ant kapoto? ka jus del to planuojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiniuke @ 2006 04 10, 18:07)
siandien jau issinuomojom limuzina  thumbup.gif  sutarem uz 10 metu linkolna ta naujesnio modelio uz valanda po 140lt tai manau tikrai liuksiska kaina, nes kiek skambinejom daug daugiau prase  bigsmile.gif  o del puosimo tai sake paprastai puosia limuzina pries isvaziavima, jis atvaziuoja ir tada ji papuosia. bet kaip ji puosti? kokias ten geles deda ant kapoto? ka jus del to planuojat?  g.gif

Vat ir as nezinau kaip puosti ta limuzina. Ar galima puosti ant kapoto? Kiti tai neleidzia, nes sako kad dazus nuplesti gali ar subraizyti. tai man irgi idomu kuriose vietose galima puosti? Galvoju kad arba gyvom gelem puosiu arba is dirbtiniu geliu padaryt kazka
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2006 04 10, 19:30)
Vat ir as nezinau kaip puosti ta limuzina. Ar galima puosti ant kapoto? Kiti tai neleidzia, nes sako kad dazus nuplesti gali ar subraizyti. tai man  irgi idomu kuriose vietose galima puosti? Galvoju kad arba gyvom gelem puosiu arba is dirbtiniu geliu padaryt kazka

manau kad galima bus puosti ant kapoto bent jau man nieko nesake kai nuomavomes. ten ir taip jau jie aprudije nieko ten jiems neatsitiks lai neverkia. manau graziau gyvom gelem o ne dirbtinem bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiniuke @ 2006 04 11, 10:10)
manau kad galima bus puosti ant kapoto bent jau man nieko nesake kai nuomavomes. ten ir taip jau jie aprudije nieko ten jiems neatsitiks lai neverkia. manau graziau gyvom gelem o ne dirbtinem  bigsmile.gif

Aha, gyvom gelem tikrai daug graziau, o dar ir vasara, tai geliu kokiu tik nori ir laikyt turetu. Bet net neisivaizduoju dar kokiu noreciau ir kaip puosti. Maciau kitoj temoj kaip puosti masinas, kad labai grazu kai prie rankeneliu yra tokios gelytes biggrin.gif
Ir dar butinai reiks man pasiskambint ir pasidomet kur man bus galima puost savaji limuzina biggrin.gif Na, jau tiek sumokejom, tai galetu leist visur lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kai as nuomojau limuzina tai mane iskarto perspejo, kad puosti bus galima tik tose masinos vietose kur yra plastmases smile.gif va taip va smile.gif
Atsakyti