Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE(Pacific @ 2005 10 06, 22:42)
mes nuomavomes limuzina is klaipedos.mum kainavo 7val 1000lt.
na sezonas buvo dar rugseji.o dabar gal jau ir nesezonas skaitosi,tai turetu buti pigiau.

Gal galėtum numeriuką parašyt jeigu nesunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2006 02 13, 11:52)
Uzsisakiau is "Prabangus limuzinai" Kaune, bet mums nieko neminejo, kad tai 8-vieti, o tik sake, kad laisvai sutelpa 10 zmoniu, bet man taip neatrodo  verysad.gif

As ir uzsisakiau is tos firmos juoda linkolna bet man kadangi reik astuonis zmones i ji sukist tai dar perdaug nepergyvenu nes kai buvau ilipus i vidu tai man ir pasirode mazokai vietos bet paskaiciavau 8 OK bet 10 tai jokiu budu nesutilps schmoll.gif nebent spausis dar kas salia jaunuju.Keistai biski jie tas vietas savo limuose apskelbia ane... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 02 23, 12:33)
Labai jau tie Hummer brangus verysad.gif  bet jau vakar rezervavomes is kauno 16vietu clap.gif

Man isnuomotas limuzinas bus dovana nuo kriksto mamos zinau kad is Mano limuzinas. O kodel tu taip nusiteikusi piktai pries MANO limuzinas?
Gal nepatikimi? unsure.gif
Atsakyti
O jei nuomojies limuzina Kauno firmoj, o reikia Vilniuj vazinetis, tai prireiks dengti ir tuscio transporto, vairuotojo islaidas is Kauno i Vilniu ir atgal?
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2006 03 14, 14:24)
O jei nuomojies limuzina Kauno firmoj, o reikia Vilniuj vazinetis, tai prireiks dengti ir tuscio transporto, vairuotojo islaidas is Kauno i Vilniu ir atgal?

daugelyje firmu taip
Atsakyti
Labutis visoms,

biggrin.gif
Norėčiau paklausti.....Ar limuzinų kainos Kaune vasarą ir rudenį skiriasi? Gal pigiau rudenį? bigsmile.gif
Ir reiktų apie 15vietų limuzino.

O gal pigiau butų ne limuzinas, o 3 masinytes išsinuomuoti?..(finansai ne kas.)
Man reiks kokiom 8val.
iš Kauno prieš zaksą reiks važiuoti apie 110km. ir vel gryšti į Kauną. Kiek maždaug tai galėtų kainuoti. Ar skaičiuoja benziną atskirai ir dar laikas?....
Patarkit............ mirksiukas.gif ačiū
Atsakyti
mane irgi labai domina pagal kokia sistema ten jie kaina skaiciuoja. mes butinai imsim limizina biggrin.gif o kaip su limuzino papuosimu jau cia man atskirai reikes tuo rupintis ar firmoj tuo pasirupina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiniuke @ 2006 03 19, 13:01)
mane irgi labai domina pagal kokia sistema ten jie kaina skaiciuoja. mes butinai imsim limizina  biggrin.gif  o kaip su limuzino papuosimu jau cia man atskirai reikes tuo rupintis ar firmoj tuo pasirupina?  g.gif

dažniausiai patys jauniej rūpinasi..pagal savo skonį ir norus...
Atsakyti
mes kai nuomavomės limuzinus, tai mokėjome tik už tas valandas, kurias buvo jie pas mumis, o už tai, kad jie važiavo iš vilniaus 60km nereikėjo mokėti schmoll.gif aišku jie gi įsiskaičiuoja tuos pinigėlius smile.gif bet ar vilniuje būtų buvę vestuvės, ar ne vistiek tiek pat mokėjom smile.gif
na šiaip tai labai patiko jų firmelė, labai kultūringi vairuotojai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2006 03 14, 12:24)

mes nuomojam is Kauno ir atvaziuoja i Vilniu. Tai ima uz tas valandas kurias jie bus pas mus Vilniuje + atvaziavimui is Kauno po 1Lt/km, tai gaunasi dar + 200Lt. atvaziavimui.
Atsakyti
Oho... Susumavus su visais atvaziavimais, gana solidi sumele gaunasi... g.gif O kodel is Kauno imat, jei galiu paklaust? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė2 @ 2006 03 18, 17:52)
Labutis visoms,

biggrin.gif
Norėčiau paklausti.....Ar limuzinų kainos Kaune vasarą ir rudenį skiriasi? Gal pigiau  rudenį? bigsmile.gif
Ir reiktų apie 15vietų limuzino.

O gal pigiau butų ne limuzinas, o 3 masinytes išsinuomuoti?..(finansai ne kas.)
Man reiks kokiom 8val.
iš Kauno prieš zaksą reiks  važiuoti apie 110km. ir vel gryšti į Kauną. Kiek maždaug tai galėtų kainuoti. Ar skaičiuoja benziną atskirai ir dar laikas?....
Patarkit............ mirksiukas.gif ačiū

laba! Susidurem ir mes su transporto problema. Norisi kaip graziau bet kad labai brangu... Kiek domejausi tai skaiciuoja uz valandas. kaina priklauso nuo limuzino dydzio, pagaminimo metu. Svyruoja nuo 100 iki 250 lt/val. jei toli nuo kauno vaziuoti skaiciuja 1lt/km Automobilius nuomotis ne ka pigiau iseis. Paprasciausi automobiliai kainuoja 30lt/val + 1 lt/km. Bet cia paprasciausi mercedes benz 124. Jei kiek naujesne ir geresne masina tai kaina apie 50-60lt/val. Tiesiog paskaiciuok kaip pigiau ir geriau. Sekmes! bye1.gif
Atsakyti