Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

gal zinote interneteini puslapi limuzinu(kalipedoje)?
Atsakyti
QUOTE(Administratore @ 2005 11 03, 17:38)
Sveikos,

O aš važiavau su 21 VOLGA irgi visi buvo nustebinti, nes prie rotyšės buvo limuzinų paradas, ir mes vieninteliai tuo momentu buvom su išskirtine mašina. Ir tuo labai džiaugiuosi, o antras dalykas dėl ko patiko VOLGA kabai daug vietos joje ir jaučiausi lyg plaukčiau laivu. Žinai kas išnuomoja 21 VOLGA. Jeigu sudomins kuria rašykit duosiu numeriuką.

Sveikute, noreciau tos VOLGOS kontaktu.
Ir kiek ji tau kainavo???
Atsakyti
Balti limuzinai iki 14 vietu firmoje "LIMUSA" tel.869936316 Kaune
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 10 15, 09:39)
kazkaip keistai skamba..limuzinas banalu,pabode,  o autobusiukas nebanalu ir nepabode..
niu nezinau g.gif musu nuomones aiskiai skiriasi biggrin.gif

as cia skaiciau senesnius pasisakymus, labai patiko tinos mintis. Nes man paciai tiesiog ir norejosi tokius zodzius pasakyti.
Limuzonas pabode, tai kas tada lektuvas belieka.
Karietos buvo senovej, juodi mersai ir bmv irgi seniena, pasirodo limuzinas jau irgi pabodes, gal bandom dar traktoriu? smile.gif
Papildyta:
as taip pat renkuosi limuzina, kiek girdejau patogiausia, ir linsmiausia, tuo paciu grazu.
Atsakyti
As tai vakar uzsisakiau limuzina juoda 10-ties vietu, bet man toks vaizdas, kad jis visai ne 10-ties vietu, o gal tik kokiu 8 blink.gif dabar suku sau galva ar gerai padariau , kad ji uzsisakiau ir ar sutilpsim mes visi i ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2006 02 11, 08:50)
As tai vakar uzsisakiau limuzina juoda 10-ties vietu, bet man toks vaizdas, kad jis visai ne 10-ties vietu, o gal tik kokiu 8  blink.gif  dabar suku sau galva ar gerai padariau , kad ji uzsisakiau ir ar sutilpsim mes visi i ji  g.gif

o keliese jūs būsit? aš atsimenu,kai nuomavausi, tai taip ir sakė, pvz.: limuzinas aštuonvietis, bet telpa 10, arba 12-vietis, bet telpa 14...
o kur užsisakei?
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2006 02 11, 14:24)
o keliese jūs būsit? aš atsimenu,kai nuomavausi, tai taip ir sakė, pvz.: limuzinas aštuonvietis, bet telpa 10, arba 12-vietis, bet telpa 14...
o kur užsisakei?

Uzsisakiau is "Prabangus limuzinai" Kaune, bet mums nieko neminejo, kad tai 8-vieti, o tik sake, kad laisvai sutelpa 10 zmoniu, bet man taip neatrodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2006 02 13, 09:52)
Uzsisakiau is "Prabangus limuzinai" Kaune, bet mums nieko neminejo, kad tai 8-vieti, o tik sake, kad laisvai sutelpa 10 zmoniu, bet man taip neatrodo  verysad.gif

cia jie rašo, kad telpa limuzinai
Atsakyti
mes vestuvėm nuomavom limuziną, bet ne dėl to, kad norėjome ka-ką nustebinti ar pasirodyti, o dėl to, kad patogu buvo. Į jį tilpo visas pulkas, nereikėjo pabroliam vairuot, nebuvo didelės mašinų kolonos ir niekas nepasimetė. Važiavom labai linksmai (kelias ilgas buvo), ir prisijuokėm, ir prisižaidėm, tiesiog šauniai praleidom laiką thumbup.gif
Atsakyti
Labai prasau kontaktu limuzinu min 16vietu, nesvarbu is kokio miesto. tik ne is "Mano limuzinas" ax.gif Pagelbekit verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaarch @ 2006 02 22, 11:28)
Labai prasau kontaktu limuzinu min 16vietu, nesvarbu is kokio miesto. tik ne is "Mano limuzinas"  ax.gif  Pagelbekit verysad.gif

jei tinka juodas, tai bandyk čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2006 02 22, 14:59)
jei tinka juodas, tai bandyk čia  4u.gif

Labai jau tie Hummer brangus verysad.gif bet jau vakar rezervavomes is kauno 16vietu clap.gif
Atsakyti