Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

[quote=katyteee,2005 10 13, 16:35]
nu nezinau nuo kada pasidare taip nuvalkiotas...visam pasaulyje zmones jais naudojas...ir patogu ir gan neblogai atrodo...ir vairuot pabroliams nereik!
[/quot
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano masina buvo dzipas, tai zinokit nelabai patogu, pakankamai sunku ilipti i ji, nes labai auksta pakyla, na vienu zodziu vos sukuosenos nesusigadinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2005 10 13, 17:35)
nu nezinau nuo kada pasidare taip nuvalkiotas...visam pasaulyje zmones jais naudojas...ir patogu ir gan neblogai atrodo...ir vairuot pabroliams nereik!

pritariu, man visiskai neatrodo nuvalkiotas thumbup.gif
cia kaip kam, man, pvz, retro gal ir nieko, bet tuomet turi spresti kitu masinu papuosima, bus tokiu, kurie netures su kuo vaziuoti.. arba vairuoti nenores, tuomet reikes vairuotoju ieskoti..papildomas galvos skausmas mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi limuzinas atrodo labai banalu ir visiskai ne prabangu... nesuprantu kame ta prabanga, nu jei tai butu limuzinines klases koks nors automobilis, limuzinas, ta prasme, tai aisku, kad gerai, labai patoguvaziuot jei atstumas didesnis. Smagu kai visi vienoj vietoj, bet tik ne limuzine...
Atsakyti
QUOTE(mikepodukofke @ 2005 10 14, 16:51)
man irgi limuzinas atrodo labai banalu ir visiskai ne prabangu... nesuprantu kame ta prabanga, nu jei tai butu limuzinines klases koks nors automobilis, limuzinas, ta prasme, tai aisku, kad gerai, labai patoguvaziuot jei atstumas didesnis. Smagu kai visi vienoj vietoj, bet tik ne limuzine...
mums ir kas su mumis vazinejosi visiem buvo labai patogu limuzine.o tai kas jum yra nebanalu?
Atsakyti
QUOTE(della @ 2005 10 14, 18:09)
mums ir kas su mumis vazinejosi visiem buvo labai patogu limuzine.o tai kas jum yra nebanalu?

na man limuzinai nenuvalkiotas reikalas, tik tiesiog pabodes... cia mano nuomone.. blush2.gif
mes savo vestuviu diena matem vien juos, o patys vaziavom ne su limuzinu ir tuo labai dziaugemes tongue.gif ne vienam pabroliui nereikejo vairuoti, buvo uzsakytas autobusiukas pulkui drinks_cheers.gif
o siaip teko vaziuoti ir limuzinu ir navigatorium limuzinu, na taip isskirtinai buvo ypac su navigatorium, bet ilipiti gan nepatogu ir nueiti i vos ne pati masinos prieki teko vos ne keliais, pliusas tik tas kad visi kartu drinks_cheers.gif
Atsakyti
kazkaip jus idomiai cia kalbat,kad limuzinai jau pabode smile.gif
nejaugi taip daznai tenka juo vazineti smile.gif
Atsakyti
kazkaip keistai skamba..limuzinas banalu,pabode, o autobusiukas nebanalu ir nepabode..
niu nezinau g.gif musu nuomones aiskiai skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 10 14, 19:31)

Ne esme ne tame, ir ne tame, kasd jie negrazus ar nepatogus. As tik suprantu taip, kad limyuzinai uzsakomi vestuvems tam, kad isiskirtumete ta diena. Valio gerai. Taciau jei ziureti i keliu metu praktika, tai vaziuoti sau leisti limuzinu galejo nedaugelis, dabar beveik visi. Todel siuo klausimu jau nebeisisirsite. Jei jums reikia isiskirti tik pries save - nes sdiap tai jums limuzinas nekasdienis dalykas, tada vel puiku saunu.

Mes iskart su vyru atsisakem minties apie limuzinus del siu priezasciu:
1. norim vazuoti tik dviese - tada uzsakineti limuzina tik mums neapsimoka, o pulkui (uris buvo virs 20 zmoniu) brangu
2. jais jau nieko gatvese nenustebinsi (o butu buve malonu nustebinti ne savo gimines o butent praeivius)
3. abiems ptko retro, bet del finansu viiems isnuomuoti negalejom sau leisti, o su viena retro priesakyje eskortas atrodytu nekaip.
4. as norejau paprsto juodo ROVER markes automobilio, nes sie man yra patys graziausi (zinojau, akd niekam jie nebus ypatingi, o tik man ir vyrui, bet to per vestuves ir sieiame - laimes jaunavedziams)
5. vyras turejo limuzino klases audi, tai jo nuomone kam dar moketi pinigus uz ROVER kitiems

Vaziavome su AUDI ir buvo labai patogu drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=kate0,2005 10 15, 06:57]
Ne esme ne tame, ir ne tame, kasd jie negrazus ar nepatogus. As tik suprantu taip, kad limyuzinai uzsakomi vestuvems tam, kad isiskirtumete ta diena. Valio gerai. Taciau jei ziureti i keliu metu praktika, tai vaziuoti sau leisti limuzinu galejo nedaugelis, dabar beveik visi. Todel siuo klausimu jau nebeisisirsite. Jei jums reikia isiskirti tik pries save - nes sdiap tai jums limuzinas nekasdienis dalykas, tada vel puiku saunu.

Mes iskart su vyru atsisakem minties apie limuzinus del siu priezasciu:
1. norim vazuoti tik dviese - tada uzsakineti limuzina tik mums neapsimoka, o pulkui (uris buvo virs 20 zmoniu) brangu
2. jais jau nieko gatvese nenustebinsi (o butu buve malonu nustebinti ne savo gimines o butent praeivius)
as net ir negalvojau kazka stebinti o tuo labiau praevius.o beto dabar jau nieko niekom nenustebinsi,na nebent i rotuse nusileisi su oro balionu.na kai as su limuzinu nesivazineju kasdien tai man tikrai buvo nekasdieniska. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 10 14, 18:31)

nea netenka vazineti, bet kai ateini i vestuves ir aplink vien limuzinai tai kaip ir sakai, kad atsibode ir nebeidomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2005 10 15, 07:39)
kazkaip keistai skamba..limuzinas banalu,pabode,  o autobusiukas nebanalu ir nepabode..
niu nezinau g.gif musu nuomones aiskiai skiriasi biggrin.gif

autobusiukas nepabodes tiesiog galbut netaip issireiskiau, please paskaityti tai ka ka tik paraseu ax.gif
Atsakyti