Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

kasiopeja, aha, man irgi geles ant variklio dangcio baisu, mes tai baltom ramunytem nusagstysim senovisko automobilio tas iskilusias dalis aplink ratus ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Smiling_girl @ 2004 05 10, 06:32)
kasiopeja, aha, man irgi geles ant variklio dangcio baisu, mes tai baltom ramunytem nusagstysim senovisko automobilio tas iskilusias dalis aplink ratus ir viskas thumbup.gif

Turėtų atrodyti įdomiai thumbup.gif
Bet kaip jau Bugen sakė, svarbu, kad viskas derėtų, nesvarbu, ar važiuojma mašina, ar vežimu clap_1.gif
Atsakyti
na karietos su zirgais gal ir neblogai, bet man labiau patinka klasikinis sitlius. Ir automobilio visada norejau labiau klasisko negu sportinio thumbup.gif
Atsakyti
Mano nemegstamiausia masinos marke BMW. negaliu pakest...
o per vestuves gavosi taip, kad vaziavau su naujuteliausia BMW, paprasciausiai pinigelius pasitaupem ir sutikom, kad vyro kriksto tetis paveziotu. Ir galiu pasakyt,kad nesijauciau nuo to nelaimingesne, nors is pradziu turejau abejoniu. Ta masina buvo maziausia smulkmena tokia saunia diena smile.gif
svarbiausia gera nuotaika ir nusiteikimas smile.gif
jeigu TIK limuzinas ir ne kokia kita marke dziugina nuotaka, tada pirmyn, o jei limuzinas tera uzgaida gal tada ir neverta jo nuomot.
Atsakyti
As manau, kad jei norisi limuzino, kodel gi ne. Cia kiekvieno asmeninis reikalas, kokia masina vaziuos vestuvese. Svarbu, kad abu gerai jaustusi thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi labai patiktu zirgai su karieta, bet teko atsisakyti sios idejos del to, kad mums vestuviu diena reikes suvazineti apie 120km, o su zirgu ir karietos greiciu...na, nebent kitos dienos vakarui spetume laugh.gif Ir dar - turi buti specialus leidimai tokiam "tranportui", ne visrus galima su zrgais vaziuoti. Taigi cia dar vienas minusas. Na ir trecias, kaip jau kazkas minejo - o jeigu lietus? Vejas? unsure.gif Del to ir pasirinkome limuzina. thumbup.gif
Atsakyti
O kur Viniuje nuomoja karieta?Gal kas zino wink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (hereja @ 2004 05 10, 14:53)
Man irgi labai patiktu zirgai su karieta, bet teko atsisakyti sios idejos del to, kad mums vestuviu diena reikes suvazineti apie 120km, o su zirgu ir karietos greiciu...na, nebent kitos dienos vakarui spetume laugh.gif Ir dar - turi buti specialus leidimai tokiam "tranportui", ne visrus galima su zrgais vaziuoti. Taigi cia dar vienas minusas. Na ir trecias, kaip jau kazkas minejo - o jeigu lietus? Vejas? unsure.gif Del to ir pasirinkome limuzina. thumbup.gif

Butent, svaigti daug ka galima, bet yra dalyku, i kuriuos reikia realiai pasiziureti... kaip ir sukneles sleifas gal kazkam 20m ilgio grazu, bet nepraktiska gi ziauriai... o toki dalyka, kaip oras, juk suzinosi geriausiu atveju savaite pries vestuves - tada jau bus post factum susigriebt uz galvos ir begt keist karieta i uzdara sandaria auto...
Atsakyti
O mes su 10 metu Toyota vaziavom... ir buvo visai vienodai - svarbu gera kompanija, geri draugai, idomios vietos, kurias aplankem... Tikrai netaikciau pirmenybes masinai - tuos pinigelius geriau prasmatniai kelionei... Bet jei uztenka viskam - tai gal kokiu oro balionu skriskit... ar dar ka... tiesiog limuzinas atrodo prabanga, bet tokia jau nebeoriginali... O siaip linkiu SMAGIU VESTUVIU!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Sara @ 2004 05 10, 08:01)
[nu gali buti ir su stogu, bet atviras vezimaitis kur kas maloniau...veliumas tik plevesuoja, visi tik ziuri rankom ploja...

Smagu, kai veliumas plevesuoja, pucia vejelis, tik kas is sukuosenos liks, vejeliui stipriau paputus? g.gif

O mes vazinejom su Neoplanu, 1,5. Susedo visas jaunimelis, nes tokio dalyko kaio pulkas nebuvo. Ir visur su juo. Vaizdas prie Rotuses super thumbup.gif Autobusas buvo papuostas mazais baltais bantukais, daug daug ju..... wub.gif

O siaip tai, kaip jaunieji vaziuoja, tai ju paciu reikalas. Nei viena tarnsporto priemone nera blogai. Siaip man asmeniskai garziau, kai visa chebra kartu tusinasi, o ne 4 atskirom masinom vaziuoja....Bet cia jau kiekvieno skonio ir noru reikalas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrora: 10 gegužės 2004 - 21:08
As svajoju apie nuosava limuzina g.gif biggrin.gif

O siaip tai galvojom nuomotis per savajas vestuves bet kazkaip viskas i finansus atsiremia wink.gif
Atsakyti
o kaip jum tandemai? gal butu cool - mina pabrolys pamerge uz nugaros pasisodines..
Atsakyti