Sveikutės būsimos nuotakos,
Va ir praėjo mano vestuvių dienelė ir labai džiaugiuosi kad važiavau su VOLGA 21, ji pas mus buvo superrrrrrrr, visa atnaujinta perdažyta ir t.t. Jeigu kuria domintu rašykit, būtinai duosiu kontaktus.
Norėčiau visas perspėti jei nenorite gadintis nuotaikos ir vestuvių dieną likti be automobilio tikrai nesikreipkite į firma "OLEGAS IR SŪNŪS". Mes užsisakėm pas juos automobilį gal daugiau nei prieš 3-4 mėn., o atėjus tai dienai automobilio paprasčiausiai nebuvo
Mano busimajam nepatinka limuzinai, tad teko ieskot kitu iseiciu. Ogi pasiimsim masinas is vyro darbo Trys juodus banginius mano svajoniu masina
O del to Olegas ir sunus, tai tikrai pasisaugokit
O del to Olegas ir sunus, tai tikrai pasisaugokit
Nu cia tai geras su tais juodais limuzinais as tai kaip tik noreciau tik juodo, pamatau juoda limuzina tai
Turiu klausimeli kai nuomavot limuzina tai kaip taretes del valandu tipo pasakai kada turi stoveti masina prie namu ir jie atvyksta ta valanda ir kur geriausia issinuomuoti juoda limuzina, kad tikrai grazus ir kokiu 10 ar 12 vietu butu
Turiu klausimeli kai nuomavot limuzina tai kaip taretes del valandu tipo pasakai kada turi stoveti masina prie namu ir jie atvyksta ta valanda ir kur geriausia issinuomuoti juoda limuzina, kad tikrai grazus ir kokiu 10 ar 12 vietu butu
Kai mes nuomavom limuzina sventei, pasakem kelinta valanda kur turi but ir jis atvaziavo.
Mersiuke o kelioms valandom nuomavot ir kiek jums kainavo?? Ir is kur nuomavot?? Jei nepaslaptis
tesa20
Mes nuomavom ne vestuvems o mergvakariui. 2 val. Kainavo 300 berods. Neprisimenu... Bet siaip tai ilgesniam laikui nuomot apsimoka, nes kas valanda kaina krenta (valandos turiu omeny). O kontaktu ieskojom internete. Cia Vilniuj. Jeigu reikia- galesiu paklaust
Mes nuomavom ne vestuvems o mergvakariui. 2 val. Kainavo 300 berods. Neprisimenu... Bet siaip tai ilgesniam laikui nuomot apsimoka, nes kas valanda kaina krenta (valandos turiu omeny). O kontaktu ieskojom internete. Cia Vilniuj. Jeigu reikia- galesiu paklaust
QUOTE(Administratore @ 2005 10 05, 14:55)
Sveikutės būsimos nuotakos,
Va ir praėjo mano vestuvių dienelė ir labai džiaugiuosi kad važiavau su VOLGA 21, ji pas mus buvo superrrrrrrr, visa atnaujinta perdažyta ir t.t. Jeigu kuria domintu rašykit, būtinai duosiu kontaktus.
gal gali imesti kokia nuotraukele kur butu matyti masinele? ir kontaktus tuo paciu, beja kiek kainavo?
Mes tai nusprendem, kad masina pasiimsim arba mano tecio, arba liudininko. Kazkaip "ant limuzinu" netraukia... Ir tiesa sakant, gaila pinigu tokiam dalykui... Na, tiesiog nei man, nei busimajam masina nevaidina pagrindines roles... I "golfuka" gal nesestume, bet turim pazistamu, kuriu masinos visai nieko...
mes tai irgi limuzinui , bet neturim is kur paimt masinyciu tai galvojam arba mikro autobusa koki palydai issinuomot, arba jei nebrangiai rast koki automobili pirmaji tai kitiems gal uztektu masineliu ir is savu skolintis