QUOTE(rutuliak @ 2005 04 11, 13:37)
Pagalbos prasysiu, reikia issinuomoti vestuviu automobilius Klaipedoje, na del limuzinu turiu du numeriukus: vienas baltas su juodu stogu kitas juodas. Nu gal kas zinote daugiau? Gal kas zinote kur nuomoja prabangius BMW arba Mercedes automoblius? Busiu dekinga uz info...
BMW aš ir norėčiau, gal radai kur, galiu tik pasiūlyti iš VIlniaus 6 val. 470 Lt su vairuotoju, sakau gal Klaipėdoje yra pigiau kur
Reikia 08.06. Pinigai yra- PRIEMONES NERA.
QUOTE(Janute @ 2005 06 17, 23:13)
Reikia 08.06. Pinigai yra- PRIEMONES NERA.
o kokiame mieste?
Jei Kaune sugalvosite nuomuoti baltus 124 mersus, kuriuos siulys Vytautas Ambrazas tai patarciau to nedaryt jei nenorit susigadint nuotaikos vestuviu diena.Mes is pradziu susitareme kad mokesime uz valandas nes mum reikejo 3 mersu 7 valandom.Paskutine diena susiskambinom ir pasakem kad reiks i Prienus vaziuoti tai pareikalavo dar po 60 litu uz masina.Kai per pacias vestuves sugalvojom kad norim i rumsiskes vaziuoti uzsimane dar 40 litu uz masina.Taip kad tikrai nuosirdziai patariu su tokiu zmogum reikalu netureti, nes jam susitarimas negalioja.Jis isivaizduoja kad zmones issinuomuos jo masinas ir tas valandas kazkur stoves o jam vazinet nereikes.
Jei is "Comriva" nuomuosites limuzina butinai simta kartu pasakykit kokio norit nes as pasakiau tik 3 kad noriu naujo tai vistiek atvaziavo senas ir visai ne tas kur buvau uzsakius ir tik po 20 minuciu grasinimu sutiko pakeisti masina i ta kurios norejau.
Linkiu kad jum tokie nesusipratimai nuotaikos negadintu.
Jei is "Comriva" nuomuosites limuzina butinai simta kartu pasakykit kokio norit nes as pasakiau tik 3 kad noriu naujo tai vistiek atvaziavo senas ir visai ne tas kur buvau uzsakius ir tik po 20 minuciu grasinimu sutiko pakeisti masina i ta kurios norejau.
QUOTE(uvex @ 2005 06 29, 17:11)
Jei Kaune sugalvosite nuomuoti baltus 124 mersus, kuriuos siulys Vytautas Ambrazas tai patarciau to nedaryt jei nenorit susigadint nuotaikos vestuviu diena.Mes is pradziu susitareme kad mokesime uz valandas nes mum reikejo 3 mersu 7 valandom.Paskutine diena susiskambinom ir pasakem kad reiks i Prienus vaziuoti tai pareikalavo dar po 60 litu uz masina.Kai per pacias vestuves sugalvojom kad norim i rumsiskes vaziuoti uzsimane dar 40 litu uz masina.Taip kad tikrai nuosirdziai patariu su tokiu zmogum reikalu netureti, nes jam susitarimas negalioja.Jis isivaizduoja kad zmones issinuomuos jo masinas ir tas valandas kazkur stoves o jam vazinet nereikes.
O tai raštiškos sutartys nepasirašomos. aš visada galvojau, ką jau ką, bet nuomojantis automobilį tai sutartį būtinai reik pasirašyti.
Na mes nuomavomes Kaune baltą limuziną su juodu stogu. Ir likome patenkinti Ir už valandą tik po 100 paprašė.Nors kelias savaites prieš vestuves buvo neramu, nes tik jo mobikų turėjau, buvom susitikę vieną kart, palikom avansą 100 Lt ir viskas. Kokia dar sutartis???????? Aš net to vyruko vardo nežinau. Bet viskas buvo liuks
Mikroautobusų nuoma:
ilgai ieškojome 2 mikroautobusiukų (~18 vietu) baltos spalvos. Bet radome;) Ir likome patenkinti.
Juozas, Kaunas - tel. +370 687 99060. Labai tvarkingas mikriukas, is naujesniu. Labai patiko ir vairuotojas. Kulturingas, linksmas.
Romuald, Vilnius - tel. +370 686 24473. Irgi l. fainas vairuotojas. Mirkiukas - tvarkingas.
Kainų, visų pirma, neprisimenu, o ir nuomavaus ne valandai, o didesniam laikui (važiavimo ir stovėjimo).
Daugiau kontaktų (bet visur man buvo brangoka)
http://www.bite.lt/p...34-=(1602143348
(beje kontaktus kažkas atsiuntė iš forumiečių )
QUOTE(,ickute7,2005 07 15, 15:21)
Na mes nuomavomes Kaune baltą limuziną su juodu stogu. Ir likome patenkinti Ir už valandą tik po 100 paprašė.Nors kelias savaites prieš vestuves buvo neramu, nes tik jo mobikų turėjau, buvom susitikę vieną kart, palikom avansą 100 Lt ir viskas. Kokia dar sutartis???????? Aš net to vyruko vardo nežinau. Bet viskas buvo liuks
gal gali duoti numeriuka?
QUOTE(tinaa @ 2005 08 31, 11:40)
gal gali duoti numeriuka?
Sveikutė, mums per mergvakarį irgi teko nuomotis limuziną. Sėdėjom, sėdėjom, sugalvojom pasivažinėt, laikrastį radom skelbimą, pasiskambinom kažkokiai firmai, lygtai Lux limuzinai, ar kažkas tokio, be problemų susitarėm telefonu, iš kart be jokio užstato atvažiavo. Buvo baltas limuzinas, 10 lygtai vietų, bet mes buvom 8, tai vietos per daug. Būsima jaunoji bevažinėdama susigundė ir vestuvėms, kurios turėjo būti po 2 savaičių, išsinuomoti, kiek žinau irgi be problemų sutarė, nes kažkaip ta firma neseniai atsidarius, tai mums pasisekė. Per mergvakarį mokėjom už val. tik 100 Lt, važinėjom kur norėjom ir kiek norėjom, o vestuvėms net ir nuolaidą sakė pritaikė.
Jei kam reikės, rekomenduoju, tel lygtai 8 682 64754, koks vardas nežinau.
pas mus limuzinas buvo visiskai baltas 14vietu ir mes mokejome 150uz valanda. net nezinau cia daug ar ne?
QUOTE(Astulenka @ 2005 04 27, 19:34)
Tikrai nesumaišiau juodo LIMUZINO su KATAFALKU. Aišku, Lietuvoj dar neįprasta per laidotuves važiuoti su limuzinu. Viskas atrodė taip: pirmas važiavo katafalkas, gražiai papuoštas vainikais, iš paskos du juodi limuzinai ir toliau paprastos mašinos. Vienu žodžiu parodžiusi vestuvines nuotraukas su juodu limuzinu užsieniečiams, gali likti mažų mažiausiai nesuprasta... Gerai kad nespėjau aš tokio užsisakyti, nes tokia mintis buvo kilusi
nu tokia nesamone pirma karta teko girdeti. gyvenau amerikoj, atsokau ne vienas amerikieciu vestuves ir kelis kart vazinejom juodu limuzinu. niekas ten del tu juodu limuzinu nieko nesako. Kam koks patinka, tas toki nomuojas. Cia tik Lietuvoj zmones prisigalvoja visokiu nesamoniu!
As tai irgi juodo noriu!