Tikrai nesumaišiau juodo LIMUZINO su KATAFALKU. Aišku, Lietuvoj dar neįprasta per laidotuves važiuoti su limuzinu. Viskas atrodė taip: pirmas važiavo katafalkas, gražiai papuoštas vainikais, iš paskos du juodi limuzinai ir toliau paprastos mašinos. Vienu žodžiu parodžiusi vestuvines nuotraukas su juodu limuzinu užsieniečiams, gali likti mažų mažiausiai nesuprasta... Gerai kad nespėjau aš tokio užsisakyti, nes tokia mintis buvo kilusi
QUOTE(monicutte @ 2005 04 27, 21:10)
Klaipedietes, zinot, senamiesty daznai toks rausvas kadilakas (erotikenbar, berods, nuosavybe) Ot tai butu prikolas su tokiu pasivezint
kažkaip nesu mačiusi
o gal kas zinot kur senovinius automobilius klaipedoj nuomoja, ar isvis tokiu dalyku nera klaipedoj. kaip nervina, vilniuj daug kur galim issinuomot koki tik nori automobili, o klaipedoj net limuzina sunku rast. o as taip noreciau vaziuot su grazia masina
QUOTE(sandrii @ 2005 05 08, 08:00)
o gal kas zinot kur senovinius automobilius klaipedoj nuomoja, ar isvis tokiu dalyku nera klaipedoj. kaip nervina, vilniuj daug kur galim issinuomot koki tik nori automobili, o klaipedoj net limuzina sunku rast. o as taip noreciau vaziuot su grazia masina
yra tu mašinų ir neverta tau cia dabar nervotis
o tai gal zinai kur? nes visa interneta isnarsiau ir nieko.
QUOTE(Pacific @ 2005 05 09, 07:56)
na as galiu tik del limuzinu klaipedoj duot telefoniuka
Sveika, duok tų telefonų nr.
QUOTE(Pacific @ 2005 05 09, 09:14)
keliom tu valandom nuomavaisi, kad 900 lt. mokesit. As norėčiau, kad mane į bažnyčią limuzinas nuveštų, nu dar porą ratų per centrą prasuktų jauduliui nuraminti, tai man kokiam pusvalandžiui, nu maksimum valandai jo reikėtų, nes prie bažnyčios stovės papuošta mūsų mašina, su kuria visur paskui važinėsim. Tai kažin kiek kainuotų. Nu reiks paskambinti.
QUOTE(vIKIs @ 2005 05 09, 09:16)
keliom tu valandom nuomavaisi, kad 900 lt. mokesit. As norėčiau, kad mane į bažnyčią limuzinas nuveštų, nu dar porą ratų per centrą prasuktų jauduliui nuraminti, tai man kokiam pusvalandžiui, nu maksimum valandai jo reikėtų, nes prie bažnyčios stovės papuošta mūsų mašina, su kuria visur paskui važinėsim. Tai kažin kiek kainuotų. Nu reiks paskambinti.
kažin ar dėl tiek važiuos, juk jiems vasarą pats įkarštis