Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE(Cerise @ 2005 04 14, 19:56)
Kaune tik 100 Llitų/valandą??? Nerealiai pigiai.Kiek aš domėjausi, 160lt/valandą - pigiausiai...ickute 7, kai pamatysi tą limuziną už 100 litų - parašyk atsiliepimus, ok?

kur jus Kaune randat tokias nerealias kainas?
mes nuomojames 2002m 14 vietu limo Kauno limuzinuose, valandos kaina 130Lt
Atsakyti
lolute,gal zinai kur klaipedoj limuzinus nuomuoja pigiau.nes as radau tik kur val 200lt.
Atsakyti
tiesa pasakius nezinau, nes nesidomejau.kazkaip butu gaila ismesti koki 1000Lt limuzinui.
Atsakyti
siaip tai prie Klaipedos viesbucio daznai stovi du limuzinai, ten reiktu pasiteirauti:)o kur tu skambinai?
Atsakyti
va ten ir skambinau.tu limuzinu savininkas is garagzdu.tai sake kad val 200lt,dvi po 190 uz val,trys po 180lt uz val ir taip toliau.
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 20, 10:55)
va ten ir skambinau.tu limuzinu savininkas is garagzdu.tai sake kad val 200lt,dvi po 190 uz val,trys po 180lt uz val ir taip toliau.

aisku.tai brangu:)
Atsakyti
Rutuliak, patarčiau nesinuomuoti juodo limuzino. Pati iš pradžių sakiau sau, kad limuzino spalva man mesvarbi, bet kai prieš kelias dienas stovint prie šviesoforo pro pat nosį pravažiavo laidotuvės, su dviem juodais limuzinais, tai ž-inok net nupurtė mane cry.gif Gerai kad nespėjau dar užsisakyt. Ir nuotraukas paskui kam nors parodžius gali nesuprasta likti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexusia @ 2005 04 14, 16:44)

AUDI A3 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visai gražiai atrodo. Baltas limuzinas. 10 vietų. Ir viduj sedėjau. Patiko. thumbup.gif Užsisakėm iš karto ir daugiau nesiblaškysiu kito ieškodama
Atsakyti
QUOTE(Astulenka @ 2005 04 25, 21:52)
Rutuliak, patarčiau nesinuomuoti juodo limuzino. Pati iš pradžių sakiau sau, kad limuzino spalva man mesvarbi, bet kai prieš kelias dienas stovint prie šviesoforo pro pat nosį pravažiavo laidotuvės, su dviem juodais limuzinais, tai ž-inok net nupurtė mane cry.gif  Gerai kad nespėjau dar užsisakyt. Ir nuotraukas paskui kam nors parodžius gali nesuprasta likti verysad.gif

o siaubas, negi dar ir laidotuvėms limuzinus nuomoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulenka @ 2005 04 25, 21:52)
Rutuliak, patarčiau nesinuomuoti juodo limuzino. Pati iš pradžių sakiau sau, kad limuzino spalva man mesvarbi, bet kai prieš kelias dienas stovint prie šviesoforo pro pat nosį pravažiavo laidotuvės, su dviem juodais limuzinais, tai ž-inok net nupurtė mane cry.gif  Gerai kad nespėjau dar užsisakyt. Ir nuotraukas paskui kam nors parodžius gali nesuprasta likti verysad.gif

Na, kažkaip neįsivaizduoju limuzino laidotuvėse. Limuzino vidus netinkamas tokioms progoms. Čia greičiausiai limuzinas su katafalku sumaišytas. g.gif
Atsakyti
O aš dar jachtą porai valandų išsinuomavau po Kauno marias paplaukiot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti