Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE(elve @ 2005 04 05, 13:16)
Ta karieta būtų ne Klaipėdos gatvėm vaziuoti, o tik kelis kilometrus iki sodybos, kur ir bus svenciamos vestuvės. Lauktų arkliukai netoli svenciamos vietos, nedidelę atkarpėlę jaunuosius paveztų, tokia būtų staigmenėlė 4u.gif o ne Klaipėdos gatvėm doh.gif

nuvažiuok į Smiltynę ir pasiklausinėk tų važnyčiotojų, gal ką pasiūlys
Atsakyti
na jei tokia situacija tai tada kodel ir ne :4u
Atsakyti
na gal vilniuj pigiau nes tu firmu daug yra? o klaipedaoj tik dvi firmos limuzinus nuomuoja.kiek zinau kad val 200,2val po 190, 3val po 180lt, 4val po 170 ir t.t..o jau toliau tartis reikia
Atsakyti
ir kodel klaipedoj limuzinai tokie brangus!!!!????
Atsakyti
Pagalbos prasysiu, reikia issinuomoti vestuviu automobilius Klaipedoje, na del limuzinu turiu du numeriukus: vienas baltas su juodu stogu kitas juodas. Nu gal kas zinote daugiau? Gal kas zinote kur nuomoja prabangius BMW arba Mercedes automoblius? Busiu dekinga uz info...
Atsakyti
O del tos kareitos, na bent jau antroje nuotraukoje nuotaka matosi tiek vargo turi is jos islipti, kad visa romantika dingsta...Nesinoretu prie kokios baznycios is karietos ant nosis isvirsti arba ikibus sukneliai ja susiplesyti...Na kad koki galiuka iki saodybos oaveztu, tada sutikciau... thumbup.gif Bet siaip, grazu tik paziureti...O senoviniai automobliai thumbup.gif tik man jie nea schmoll.gif
Atsakyti
O as vis gi noriu limuzino smile.gif
Anksciau galvojau, kad man bus per brangu, bet pries pora menesio pasiseke loterijoje, tai kad galiu sau leisti tongue.gif
Radau kur Kaune birzelio menesi isnuomuos limuzina po 100 Lt uz valanda. Bent taip telefonu kalbejo, gal ryt pavyks nulekt pas juos i vieta ir pasiziuret kas ten dar per limuzinas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(,ickute7,2005 04 13, 12:43)
O as vis gi noriu limuzino smile.gif
Anksciau galvojau, kad man bus per brangu, bet pries pora menesio pasiseke loterijoje, tai kad galiu sau leisti tongue.gif
Radau kur Kaune birzelio menesi isnuomuos limuzina po 100 Lt uz valanda. Bent taip telefonu kalbejo, gal ryt pavyks nulekt pas juos i vieta ir pasiziuret kas ten dar per limuzinas mirksiukas.gif

Tai gal aukso puodą laimėjai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 04 14, 14:35)
Tai gal aukso puodą laimėjai biggrin.gif

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
kaip faina!kaip tik vestuvem ir laimejai smile.gif jega!
Atsakyti
Kaune tik 100 Llitų/valandą??? Nerealiai pigiai.Kiek aš domėjausi, 160lt/valandą - pigiausiai...ickute 7, kai pamatysi tą limuziną už 100 litų - parašyk atsiliepimus, ok?
Atsakyti
QUOTE(Cerise @ 2005 04 14, 18:56)
Kaune tik 100 Llitų/valandą??? Nerealiai pigiai.Kiek aš domėjausi, 160lt/valandą - pigiausiai...ickute 7, kai pamatysi tą limuziną už 100 litų - parašyk atsiliepimus, ok?

man 100 Lt. tai brangiai... smile.gif g.gif
Atsakyti