Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

QUOTE(Pacific @ 2005 03 29, 13:10)
na cia klaipedoj toki radau sad.gif
o jus kur taip pigiai.be to tas tik 8 vietu ir tokia kaina.

"kauno limuzinuose"
Atsakyti
na jei kauno limuzinuose ieskot tai vien atvarymas iki klaipedos kiek kainuotu.tikrai nepigiau gautusi sad.gif
Atsakyti
elve, o kada tu tuokiesi?
Atsakyti
Jo labai grazios karietos, bet pas mus LT vargu ar rasime cry.gif , as tai balta limuzina linkolna isnuomojau 8 val uz 1200Lt, o kur daugiau ka nors grazaus rasti kas galetu pakeisti karieta... blush2.gif
Atsakyti
čia aišku skonio reikalas, bet man limuzinas labai banalu. tokia dirbtinė, kičiška new_russian.gif prabanga. bet, kartoju, čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 04 02, 20:16)
čia aišku skonio reikalas, bet man limuzinas labai banalu. tokia dirbtinė, kičiška new_russian.gif prabanga. bet, kartoju, čia tik mano nuomonė  mirksiukas.gif

o koki jus transporto priemone zadate nuomotis, o gal su sava vaziuosite mirksiukas.gif
Atsakyti
mes ieškom senovinių mašinyčių, bet jei nerasim, su savo važiuosim - turim juodą ilgą dar ne visai seną automobiliuką. o dėl limuzino tai gal man tokia vizija iš vienų vestuvių liko, kur jaunasis atvažiavo su tooookiu baisiu limuzinu, ale juk svarbu su juo yu.gif
o jei naujas, tai gal ir gražu...
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 04 02, 20:34)
mes ieškom senovinių mašinyčių, bet jei nerasim, su savo važiuosim - turim juodą ilgą dar ne visai seną automobiliuką. o dėl limuzino tai gal man tokia vizija iš vienų vestuvių liko, kur jaunasis atvažiavo su tooookiu baisiu limuzinu, ale juk svarbu su juo  yu.gif
o jei naujas, tai gal ir gražu...

musu tai naujas thumbup.gif , na bet cia skonio reikalas, kai skambinejau del masinu, tai idomumo delei paskambinau i senu modeliu masinu ir pasidomejau kainomis tai nuo 100 iki 200 Lt Vilniuje, tai cry.gif , kazkaip kainos uzkeltos
Atsakyti
Mes su sava važiuosim, bet brangusis sako, kad netinka tokia mašiną puošti. tai tikriausiai ir nepapuošta liks...
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 04 02, 17:51)
elve, o kada tu tuokiesi?

As nesituokiu, jau susituokus5 metai beveik, noriu suorganizuoti savo draugams vestuves su staigmenoms, dėl to ir klausiu apie karietas, kazką norim įspūdingo jiems, o tu irgi is Klaipėdos? 4u.gif
Atsakyti
na net neisivaizduoju karietos vaziojancios klaipedos gatvem smile.gif smiltynej tikrai smagu. todel pasirinkau limuzina
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 05, 08:24)
na net neisivaizduoju karietos vaziojancios klaipedos gatvem smile.gif smiltynej tikrai smagu. todel pasirinkau limuzina

Ta karieta būtų ne Klaipėdos gatvėm vaziuoti, o tik kelis kilometrus iki sodybos, kur ir bus svenciamos vestuvės. Lauktų arkliukai netoli svenciamos vietos, nedidelę atkarpėlę jaunuosius paveztų, tokia būtų staigmenėlė 4u.gif o ne Klaipėdos gatvėm doh.gif
Atsakyti