Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie limuzinus

kur as nuomavausi tai 30 vietu ir visai dienai kainavo 300Lt
8-37 49 05 77
R.Kalantos g. 83, 3014 Kaunas
pradzioje pradeda klausineti kur vaziuosi, kiek kilometru susidarys, o galiausiai pasako ar 300 Lt tiks smile.gif
Atsakyti
aciu uzh info
Atsakyti
QUOTE (stebukliuke @ 2004 09 12, 18:10)
tai, kad jaunieji Zveryne gyvena biggrin.gif Ne toks jau ilgas kelias wink.gif Atjos be problemu ir dar maza bus biggrin.gif

tureso foto parodyt clap.gif

maciau ir as kaip jaunieji su atvira karieta i Rotuse atvaziavo. Pakinkyti berods buvo juodi zirgai (o gal tiesiog arkliai rolleyes.gif ) puosta pintom is lapu juostom, iskaisiota gelem. grazu buvo, bet jau taip is leto jie ten vaziavo...
Atsakyti
Hm, o man tai atrodo beryšio su karieta - na gal ir senoviškai - bet kai nesu senovės šalininkė - manyčiau limuzinas ar koks gražus kabrioletas (čia žinoma jei oras geras) - kur kas geriau thumbup.gif
Atsakyti
sutiksiu su tavim Bagyra. Man karietos uztektu tik porai fotkiu padaryt, o vaziuot tai ni ni ni tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Man limuzinas tai tiko, tik iš tos dalies, kad teko daug kur važiuoti ir ilgai. Tai ne prabangos reikalas, o praktiškumo, nes tilpo visos poros, ir sutaupėme laiką, nereikėjo kur gamtoje sustoti, pavalgyti ir pan. Gerai visi pabaliavojome mašinoje, padarėmė pickniką .
Bet aš pasipiktinau dėl limuzino, nes teko pusę valandos aiškinti dėl apmokėjimo, vairuotojas nebuvo įspėtas apie sumokėtą užstatą bei susitartą tarifą. Taigi tokie nemalonumai atbaidė mane nuo bet kokių minčių dar kartą nuomotis limuziną.
Taigi tokie nuotykiai su tuo limuzinu ( be to, žadėto šampano bare nebuvo, ir muzikos jokios, teko klausyti radijos, nes vairuotojas neturėjo CD). Čia tokia paslauga iš www.limuzinas.com
Atsakyti
Man tai nepatiko ta limuzinu nuoma kur Tvirtoves alejoj yra. Zodziu as paskambinu pasteirauti ar yra laisvu limuzinu, ju kainos, sako atvaziuokit, kaip jums kaina 99Lt/val. Nuvaziuoju kita diena, jis jau man sneka kad kaina 150Lt/val. Gerai kainos kyla, ar ne? sakau kokia nuolaida bus, juk man reiktu kokiom 8-9 val. Tai jis sako:jei imsit 9 tai mokesit tik uz 8, t.y. 1050Lt, tai as dar bandziau nusideret iki 100, bet jis net isizeide.
O gavom limuzina is Ziemgos, tai uz 7 val mokejom 600Lt.
Atsakyti
Ir dar noriu papildyti kokie nepatogumai su limuzinu: ivaziuoti i CMS kiema buvo sudetinga, paskui uzstrigo ant tu kalneliu, nes vieni tokie buvo didesni. Vienu zodziu, limuzinui mieste buvo problemu su masinos pastatymu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE (loretab @ 2004 09 29, 15:22)
Ir dar noriu papildyti kokie nepatogumai su limuzinu: ivaziuoti i CMS kiema buvo sudetinga, paskui uzstrigo ant tu kalneliu, nes vieni tokie buvo didesni. Vienu zodziu, limuzinui mieste buvo problemu su masinos pastatymu ir t.t.

o mum jokiu problemu nebuvo su limuzinu. tilpo visos poros, labai linksmai vaziavome ir tikrai greitai. o mum 110km reikejo nuvaziuot blink.gif likau labai patenkinta. vairuotojas sugebejo net i kiema ivaziuot. o juk zinot kokie kiemai prie daugiaauksciu namu.
Atsakyti
As tai noreciau kokiu 3 paprastu, aisq geresniu, masinyciu. Tik dar nezinau nei kur skambyt, nei kiek kainuoja. Gal kuri zinot? Buciau dekinga uz info:)
Atsakyti
QUOTE (Kristute @ 2004 09 30, 22:16)
As tai noreciau kokiu 3 paprastu, aisq geresniu, masinyciu. Tik dar nezinau nei kur skambyt, nei kiek kainuoja. Gal kuri zinot? Buciau dekinga uz info:)

Ash kiek skambinausi, kai reikejo mikriuku ieskoti - tai uzh 5 val. apie 500 Lt su vairuotoju Vilniuje tikriausiai visur tiek.

Daug kas rekomenduoja "Olegas ir sunus" - ten visokias masinas nuomoja - tel nepamenu, bet kai iehskojau - tai per google radau.
Papildyta @ [mergetime]1096634197[/mergetime]
Man paciai - tai atrodo, kad nuomotis limuzina - tai didhziausias ishpindejimas (nesupykit kam jis labai svarbus vestuviu atributas), bet kai mums padare staigmena - pirshliai ishnuomavo limuzina, o mes iki pat ishvykimo ish santuoku rumu i gamta apie tai net nenutuokem - tai buvo super thumbup.gif - jame shampanas nesipilsto ir shiaip komfortishka vazhiuoti.
Tik jei jau vazhiuosit limuzinu - neseskite daugiau kaip po 6, nes busit pasigrude mazhumele.
Atsakyti
QUOTE (0nora0 @ 2004 10 01, 14:31)
Ash kiek skambinausi, kai reikejo mikriuku ieskoti - tai uzh 5 val. apie 500 Lt su vairuotoju Vilniuje tikriausiai visur tiek.

Daug kas rekomenduoja "Olegas ir sunus" - ten visokias masinas nuomoja - tel nepamenu, bet kai iehskojau - tai per google radau.
Papildyta @ [mergetime]1096634197[[b]*Neringa ir Nerijus rgetime] [/b]
Man paciai - tai atrodo, kad nuomotis limuzina - tai didhziausias ishpindejimas (nesupykit kam jis labai svarbus vestuviu atributas), bet kai mums padare staigmena - pirshliai ishnuomavo limuzina, o mes iki pat ishvykimo ish santuoku rumu i gamta apie tai net nenutuokem - tai buvo super thumbup.gif - jame shampanas nesipilsto ir shiaip komfortishka vazhiuoti.
Tik jei jau vazhiuosit limuzinu - neseskite daugiau kaip po 6, nes busit pasigrude mazhumele.

Gal pritariu siek tiek, nes man tas vos nedidziausio demesio sutelkimas i masinas ir aplomai transporta tai juokingas! Mano draugas Klaipedojs turi limuzina ir galejom ji gauti is vis uz dyka, bet man tai yra visai negrazu, o tik pasipuikavimo priemone! Tad kai visi vis klause kokia masina vaziuosit, sakiau, savo mieliausiaja, kur draugystej pradzioj buciuodavomes, uz ranku susikibe vazinedavomes ir t.t ir pan. biggrin.gif NEs man ta masina daug daugiau prisiminimu duoda, nei kazkoks svetimas limuzimas tongue.gif
Atsakyti