Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(cingute @ 2011 02 11, 16:59)
Aha, pritariu, klubas kuo nuopukiausias, gal ir geresnis už jį koks Forum Palace....
Šiaip nemanau, kad yra geresnių, jaukesnių dar. Buvau ir Impuls ne viename, bet šitas pats pačiausias - naujas treniruokliai su ekranais ir tv, puiki pirtis, patariantys treneriai.  thumbup.gif
Papildyta:
Bet matai, kaip skirtingai, man vieną kartą net per daug to trenerio dėmesio buvo, ramybės norėjosi... ax.gif

Rinkausi iš Savanorių Impulso ir Raclub smile.gif planuoju nuo trečiadienio arba nuo penktadienio padėti sportuoti Raclube:)

Laukiu nesulaukiu smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
sveik
o koks ten per klubas,kokie žmonės renkasi
Atsakyti
QUOTE(Cansado @ 2011 01 04, 17:31)
Šitoj temoj nėr atsiliepimų apie šitą klubą - Grybo 7..Nieks nesilankot?

As lankausi! Nerealus klubas, pradedant treneriu demesingumu ir profesionalumu, treniruokliu gausa, baigiant svara, persirengimo kambariu patogumu ir tuo, kad nera daug zmoniu. Tikrai rekomenduoju cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Draugeliuke @ 2011 02 13, 13:39)
Sveikos, kokie sporto klubai yra karoliniskese apart Impuls? gal kokioj nuomojamoj salytej vyksta aerobikos uzsiemimai?

Gal tinka lazdynai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2011 02 16, 16:46)
Gal tinka lazdynai?  smile.gif

As taip pat ieskau kur sportuoti Lazdynuose.
Kiek pavyko suzinoti, tai yra du sporto klubai, taciau ten tik treniruokliai. Aerobikos ar pilates niekur nevyksta g.gif Bet gal as ne viska zinau? ax.gif
Atsakyti
Sakykit prasau, o kaip Viktoria gym klube dusai? bendri ar atskiri? ta prasme yra kokios uzuolaideles?
Atsakyti
QUOTE(pikul @ 2011 02 17, 10:31)
Sakykit prasau, o kaip Viktoria gym klube dusai? bendri ar atskiri? ta prasme yra kokios uzuolaideles?

pati paklausiau pati galiu atsakyt, prisiskaiciau daug neigiamu atsiliepimu apie vicoria gym, kad dusuose nustatyta per salta vandens temperatura, kurios pats negali reguliuoti.
lankiausi menesi savicko sporto klube, viskas kaip ir gerai, bet noreciau isbandyti ir koki nauja, tai issirinkau www.raclub.lt, gal kas noretu prisijungt? imsiu neribota abonenta, galiu tik vakarais, kai vyras grizta is darbo ir galiu palikti vaika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pikul @ 2011 02 17, 19:23)
pati paklausiau pati galiu atsakyt, prisiskaiciau daug neigiamu atsiliepimu apie vicoria gym, kad dusuose nustatyta per salta vandens temperatura, kurios pats negali reguliuoti.
lankiausi menesi savicko sporto klube, viskas kaip ir gerai, bet noreciau isbandyti ir koki nauja, tai issirinkau www.raclub.lt, gal kas noretu prisijungt?  imsiu neribota abonenta, galiu tik vakarais, kai vyras grizta is darbo ir galiu palikti vaika smile.gif

Oi kaip gaila, kad Jūs tik vakarais doh.gif aš ryt pradedu ten sportuot, bet pas mane vidudienio abonementas.

Taip pat norėčiau, kad kas prisijungtu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond Power @ 2011 02 17, 18:42)
Oi kaip gaila, kad Jūs tik vakarais  doh.gif  aš ryt pradedu ten sportuot, bet pas mane vidudienio abonementas.

Taip pat norėčiau, kad kas prisijungtu smile.gif

tikrai gaila
Atsakyti
Sveikutės,

Neseniai grįžau pasportavusi iš www.raclub.lt - nu super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Buvau pirmą kartą. Administratorė apvedžiojo, viską parodė. Kol persirengiau manęs jau laukė treneris. Aprodė visus treniruoklius, aerobikos salę, parodė kaip pasijungti kardio smile.gif

Kardio yra su ekranais, rodo tiesioginę transliaciją. Žiūrėjau chorų karus ir nejutau kaip laikas prabego smile.gif gali minti, kad ir dvi valandas:)

Aerobika buvau pas Sabina, tai man kaip pradedančiai tikrai buvo ka veikt:) buvau pati raudoniausia iš visų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
siaip gal visai ir jega kardio su ekranais. bet kita vertus - jie butu VISADA uzimti tada... sedetu zmones, mintu dvirati ir telika ziuretu..ot! unsure.gif
turbut ir pati taip pat daryciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Jungsiuosi ir as prie jusu i raclub. Kainos ir kokybes santykis vilioja baisiai.
Atsakyti