Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

sveikos merginos
gal kuri sportuoja Forum palace,kokios ten kainos,sąlygos,ką ten duoda ta prasme(šlepetes,rankšluosti)kas renkasi,nes iš tolo atrodo,kad neblogas klubas
Atsakyti
QUOTE(Sashuska @ 2011 02 08, 11:03)
hihihi.gif aisku salygos geros, bet ir kainos biggrin.gif galit internete paziureti smile.gif ju svetaine

Aha. Labai geros kainos biggrin.gif Vienas mėnuo - 495 Lt biggrin.gif Gali imti pigesnį abonementą. Už 280 Lt biggrin.gif Būna, kad darbovietė dalį sumos į šį sporto klubą kompensuoja.
Atsakyti
bet ar vertas tos kainos si klubas?kaip treneriai ar demesi nors kreipia,paaiskna ka ieina i sia kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iden: 10 vasario 2011 - 02:42
QUOTE(Iden @ 2011 02 10, 03:40)
bet ar vertas tos kainos si klubas?kaip treneriai ar demesi nors kreipia,paaiskna ka  ieina i sia kaina?

Čia kaina už interjerą, o treneriai kaip ir visur (tiesą sakant, kai kurie ir dirba kituose klubuose).
Atsakyti
bandziau aš impulse kareiviu g tai ten neks neprieina nepaiškina tau ,ką ir kaip daryti,net paprašomi mažai kada prieis,tai kam tokie treneriai,tai ir galvoju gal ten normalesni bus,pries aprodis
Atsakyti
QUOTE(Iden @ 2011 02 10, 11:42)
bandziau aš impulse kareiviu g tai ten neks neprieina nepaiškina tau ,ką ir kaip daryti,net paprašomi mažai kada prieis,tai kam tokie treneriai,tai ir galvoju gal ten normalesni bus,pries aprodis

Kad jiems ir nepriklauso biggrin.gif Susimoki už individualią - tada ir pabus šalia, o kitais atvejais inventorius svarbiau negu klientas - tokia tvarka Impulse tongue.gif Nebent jau ruošies štangą kaimynui ant galvos akivaizdžiai paleisti, tai tada gal ir prieis smile.gif Forume iš principo irgi tas pats - arba moki sportuoti, arba perki asmenines treniruotes, programas ir pan. Pasižiūrėk į klubo teikiamas paslaugas ir nereikalauk iš trenerių neįmanomo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iden @ 2011 02 10, 12:48)
va butent,kad treneriai tam ir yra ,kad prižiuret klijentus,kas kaip daro  o nesedeti ir panas kalbinti,ankščiau sportavau sugiharoi tai ten visa laika priziuri ir nebutinai,kad tu asmen treniruotes pirktum
tai jei ir forume neprižiuri tai kur Vilniuje geras klubas?
o tu forume sportavai,kad rašai,kad neprižiuri?

Sportavau daugelyje Vilniaus klubų, bet iš tikrųjų man dar niekada neteko susidurti su tokia situacija, kad neužtektų trenerio priežiūros - išsiaiškini bendrą klubo tvarką - ir pirmyn. Kartais užtenka išsiaiškinti su trenerio pagalba, kaip kuris treniruoklis veikia, kartais užsisakau testą, kartais tik programą. Treneris - ne auklė, už rankutės laikyti neprivalo smile.gif
Giedrius (Forum palace) yra paruošęs aukšto meistrškumo sportininkų, bet tai dar nereiškia, kad jis Tau bus puikus treneris - pati bandyk, nepabandžius nežinosi mirksiukas.gif
O jei vieną paną kalbina, kita iš salės kampo žiūri lūpą patempus - čia jau ne trenerio bėda smile.gif
Atsakyti
Gal kas buvo apsižiūrėti naujame klube - Fit Curves (ar kaip ten jis) biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Nuliookas @ 2011 02 10, 19:18)
Gal kas buvo apsižiūrėti naujame klube - Fit Curves (ar kaip ten jis) biggrin.gif ?

Klubas, kuriame reikia moketi istojimo mokesti, (250 litu) kvepia greiciau sekta negu sportu doh.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Ir siaip brangus be proto. 150 litu menesinis mokestis uz 3 kartus per savaite po 30 minuciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linute23: 10 vasario 2011 - 19:40
QUOTE(linute23 @ 2011 02 10, 20:36)
Klubas, kuriame reikia moketi istojimo mokesti, (250 litu) kvepia greiciau sekta negu sportu  doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Ir siaip brangus be proto. 150 litu menesinis mokestis uz 3 kartus per savaite po 30 minuciu

šis "istojimo" mokestis yra naryste bet kuriame fitcurves klube visame pasaulyje (ju yra apie 11000) ir yra vienkartinis visam laikui kol gyvoja šis klubu tinklas

jie rekomenduoja 3 kartus , bet aš einu kiekviena diena ir tikrai niekas nedraudžia
man yra geriausias klubas thumbup.gif wub.gif thumbup.gif

per tas 30 min yra dirbama be sustojimo + paskui gimnastika kuri gali žymiai ilgiau užtrukti jeigu reikia padirbet del "probleminiu" vieteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MinusKg @ 2011 01 25, 15:30)
Sveika,

aš pernai ten sportavau - man patiko. Nedidelis, bet tvarkingas klubas, vasarą, kiek žinau (aš gegužę nustojau sportuoti), papildomai susimokėjęs nedaug, gali imti iš jų dviračius ir važiuoti į Vingio parką. Labai patogu.

Treneriai - na prie manęs nei karto niekas nebuvo priėjęs ir pakoregavęs, kad kažką darau ne taip. Turbūt turi eiti ir prašyti. Aerobikų nelankau, vienąkart buvau jogoj - nepatiko.

Ai, man dar patiko kad kardio pas juos su ekranais. Aš kardio gerbėja, todėl man aktualu, kad neužkankintų nuobodulys minant po valandą ir kartais daugiau smile.gif
Žodžiu - visai eičiau vėl, nors dabar nuskilo pasportuoti Forume  ax.gif

Aha, pritariu, klubas kuo nuopukiausias, gal ir geresnis už jį koks Forum Palace....
Šiaip nemanau, kad yra geresnių, jaukesnių dar. Buvau ir Impuls ne viename, bet šitas pats pačiausias - naujas treniruokliai su ekranais ir tv, puiki pirtis, patariantys treneriai. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(cingute @ 2011 02 11, 17:57)
Aha, pritariu, klubas kuo nuopukiausias, gal ir geresnis už jį koks Forum Palace....
Šiaip nemanau, kad yra geresnių, jaukesnių dar. Buvau ir Impuls ne viename, bet šitas pats pačiausias - naujas treniruokliai su ekranais ir tv, puiki pirtis, patariantys treneriai.  thumbup.gif

Bet matai, kaip skirtingai, man vieną kartą net per daug to trenerio dėmesio buvo, ramybės norėjosi... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kokie sporto klubai yra karoliniskese apart Impuls? gal kokioj nuomojamoj salytej vyksta aerobikos uzsiemimai?
Atsakyti