Sveikos,
ar yra sportuojančių Forum Palace?
QUOTE(pikul @ 2011 01 17, 17:12)
O Savicko sporto klubo niekas nelanko? kokie atsiliepimai?
pats pačiausias man šitas klubas iš lankytų tiek salės treneriai labai dėmesingi, tiek aerobikos liuksiški dušai labai tvarkingi
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2011 01 20, 22:52)
Klausykit, ar tikrai Stimulus NERA duso?
Taip, nėra - kaip paprasčiausioje salytėje "po pigiąja"
Gal kas lankote šį sporto klubą www.raclub.lt ?
Kokieatsiliepimai?
Kokieatsiliepimai?
[quote=cup_of_coffee,2011 01 13, 21:02]
[quote=_Only_,2010 08 12, 12:17]
va ikeliau nuoroda
http://www.sportlife.lt/
O kaip pats klubas, ar trneriai geri ir atsizvelgiantys i tai kad tu ju klijentas?
[/quote]
Sveika, klubas paprastas, yra dušai, terniruoklių salė, aerobika, pilvo šokio užsiėmimai. Kaina 110 lt men., nesvarbu, kiek lankaisi viena diena ar septynias dienas per savaite. Na, treneris aisku prieina ir skiria demesio kiekvienam. Didžioji dalis sportuojam pagal individialią programą + 40 Lt. Man visai gerai kaip už tokią kainą, nes geresniuose klubuose kaina svyruoja nuo 200 iki 500 lt men.
[quote=_Only_,2010 08 12, 12:17]
va ikeliau nuoroda
http://www.sportlife.lt/
O kaip pats klubas, ar trneriai geri ir atsizvelgiantys i tai kad tu ju klijentas?
[/quote]
Sveika, klubas paprastas, yra dušai, terniruoklių salė, aerobika, pilvo šokio užsiėmimai. Kaina 110 lt men., nesvarbu, kiek lankaisi viena diena ar septynias dienas per savaite. Na, treneris aisku prieina ir skiria demesio kiekvienam. Didžioji dalis sportuojam pagal individialią programą + 40 Lt. Man visai gerai kaip už tokią kainą, nes geresniuose klubuose kaina svyruoja nuo 200 iki 500 lt men.
Pažiūrėjau, labai neblogai atrodo tas Ultimate gym, ir kainos nedidelės. Gal kas pakomentuotų daugiau. Ar yra dušai, soliariumas ar dar kas nors. Kiek kainuoja programa?
QUOTE(M_A @ 2011 01 20, 10:00)
pats pačiausias man šitas klubas iš lankytų tiek salės treneriai labai dėmesingi, tiek aerobikos liuksiški dušai labai tvarkingi
Papasakokit smulkiau apie Savicko klubą. Kokie žmonės renkasi, kaip kolektyvas, kaip pati atmosfera?
Kokiu laiku einate sportuoti? Ar daug žmonių?
Mane labai sudomino rytinės treniruotės. 9:15 - 10:05 visas veda trenerė Aušra. Ar teko pas ją sportuoti?
Ačiū iš anksto
Beje gal būtų norinčių kartu rytais papsortuot?
QUOTE(Blond Power @ 2011 01 22, 20:42)
Sveika,
aš pernai ten sportavau - man patiko. Nedidelis, bet tvarkingas klubas, vasarą, kiek žinau (aš gegužę nustojau sportuoti), papildomai susimokėjęs nedaug, gali imti iš jų dviračius ir važiuoti į Vingio parką. Labai patogu.
Treneriai - na prie manęs nei karto niekas nebuvo priėjęs ir pakoregavęs, kad kažką darau ne taip. Turbūt turi eiti ir prašyti. Aerobikų nelankau, vienąkart buvau jogoj - nepatiko.
Ai, man dar patiko kad kardio pas juos su ekranais. Aš kardio gerbėja, todėl man aktualu, kad neužkankintų nuobodulys minant po valandą ir kartais daugiau
Žodžiu - visai eičiau vėl, nors dabar nuskilo pasportuoti Forume
QUOTE(Blond Power @ 2011 01 25, 03:25)
Papasakokit smulkiau apie Savicko klubą. Kokie žmonės renkasi, kaip kolektyvas, kaip pati atmosfera?
Mane labai sudomino rytinės treniruotės. 9:15 - 10:05 visas veda trenerė Aušra. Ar teko pas ją sportuoti?
Ačiū iš anksto
Ačiū iš anksto
taigi: atmosfera gera, gal pirmą kartą nejauku buvo, nes pripratau mažam klubelyje sportuout, kur įvairi fauna rinkosi, o čia žmonės renkasi kulturingi, tvarkingi, pradžioj man pasirodė pasikėlę, nes įpratau kad rūbinėse sveikinamasi ir pan, o čia kažkaip nėr to tokio bendravimo, šalčiau viskas (aišku iki tol kol susirandi pažįstamų). bet užtat rūbinė ir dušai labai patinka. kolektyvas nuostabus, visi treneriai tikrai labai šaunūs, pasisveikina, užkalbina, prieina, neignoruoja kaip kokiam impulse. einu įvairiausiu laiku, bet dažniausiai vakarais. taigi, salėj vietos visada yra. aerobikoj daugiausia žmonių būna 6-7tą h vykstančiose treniruotėse, rytais normaliai žmonių, kartais labai mažai, kartais ir daugiau(ypač 11h). trenerė Aušra šiaip labai faina, tik jai labai netinka vest jėgos treniruotes, todėl body sculptas pas ją man tikrai nekoks. bet užtat kalanetikas, pilatesus tai veda superiškai (bent kiek aš suprantu apie šias treniruotes, nes šiaip jų nelankau, nes tiesiog nepatinka tokio stiliaus man) jei dar yra kokių klausimų, pamėginsiu atsakyt
O ka galetumete pasakyti apie Skygym?
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 02 01, 22:28)
Sveikos noriu pradeti lankyti sporto kluba ieskau arciau siaures miestelio
Impuls nesiulykit nes 200lt uz menesi tikrai neistengsiu moketi o ziema nerasalygu lauke pasportuoti o namie kazkaip nera motyvacijos lauksiu pasiulymu
Impuls nesiulykit nes 200lt uz menesi tikrai neistengsiu moketi o ziema nerasalygu lauke pasportuoti o namie kazkaip nera motyvacijos lauksiu pasiulymu
O victoria gym? Jeis studentė esi, dienos metu galima už 90lt sportuoti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 02 01, 20:28)
Sveikos noriu pradeti lankyti sporto kluba ieskau arciau siaures miestelio
www.shaping.lt
Seipingo sporto klubas, Siaures miestelio gale. Pliusas - pigus, daug aerobikos uzsiemimu. Minusas- labai daug zmoniu ir mazai tvarkos, treniruokliu isvis niekas nevalo - visi lipnus, net britku