Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(Fishbone @ 2010 12 07, 17:59)
Nelabai yra skirtumas. Maždaug kur troleibusai važiuoja  4u.gif

Raugykos g. yra tokiam pusrusy, ten treniruokliai is gatves matosi, net nezinau ar dusai yra ax.gif , mano laiptinej kaba skelbimas apie nauja kluba Naujininkuose Kapsu g., irgi nemanau, kad jis ten su baseinais ir kitais pribumbasais.. turbut tik sale. Troleibusai vaziuoja iki abieju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2010 12 07, 20:03)
Raugykos g. yra tokiam pusrusy, ten treniruokliai is gatves matosi, net nezinau ar dusai yra ax.gif , mano laiptinej kaba skelbimas apie nauja kluba Naujininkuose Kapsu g., irgi nemanau, kad jis ten su baseinais ir kitais pribumbasais.. turbut tik sale. Troleibusai vaziuoja iki abieju. 4u.gif

Radau sheipingo klubą, Kalvarijų gatvėje.Gal kas lankėte? Kokie atliepimai apie? Nes vieni giria, kiti jį peikia.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2010 12 07, 18:59)
Nelabai yra skirtumas. Maždaug kur troleibusai važiuoja  4u.gif

Jo, geras biggrin.gif doh.gif
Mavi (Fabai), Ozo vid. m-kla), Appolo (ar Athletic) gym (Prie Rygos sustojimo), Stipruolis (Vokiečių g.), D'Atlantis (Fabai), Mindaugo 23 (no name), Naujininkai (Telšų g. 17), Užupio vid, m-kla (Krivių g.), Žemaitės g. 6 (no name ?) (prie Lengvosios atletikos maniežo), Lt.gym (Pašilaičiai), Sky gym, Olimpija (Studentų g.)...
Pradžiai užteks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 08 gruodžio 2010 - 08:39
Sveikos merginos smile.gif planuoju ir as nuo Naujų Effectus pradėt lankyt, jau kaip ir buvau apsisprendus, nes tam paciam pastate, kaip ir darbas, tik va vienam puslapy, kur apraso visus sporto klubus, prie Effectus neradau dušo ikonėlės blink.gif kas lankot/lankėt, gal galit patikslint, čia tiesiog klaida ar tikrai pasportavus tenka prakaituotai išeit? g.gif
Atsakyti
Yra dušai smile.gif
Atsakyti
o gal kuri lankesi ar lankosi lazdynuose Ultimate Gym ?
Atsakyti
Sveikos wink.gif
Tai negi nei viena mergaite nesilanko Ultimate Gym Lazdynuose? kaip tik artimiausiu metu atsikraustau cia ir labai idomi Jusu nuomone apie si sporto kluba wink.gif Arba maciau dar yra treniruokliu sale ir Lazdynu laisvalaikio centre, gal girdejot kokiu atsiliepimu?

Aciu Jums wink.gif
Atsakyti
Šitoj temoj nėr atsiliepimų apie šitą klubą - Grybo 7..Nieks nesilankot?
Atsakyti
Man labai idomus atsiliepimai apie aerobikos studija Grazios linijos (Visoriu g.). Gal kuri lankotes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2011 01 05, 11:28)
Man labai idomus atsiliepimai apie aerobikos studija Grazios linijos (Visoriu g.). Gal kuri lankotes? smile.gif

Čia kažkas jau rašė - dušo nėra. Ir grupės kol kas labai sunkiai renkasi - labai daug kur reklamuojasi, net šiame forume non stop, kol moderatorė nepravalo doh.gif
Atsakyti
Labukas, prasau pagalbos pasirenkant sporto kluba ir veikla jame blush2.gif
Po visu gimdymu ir maitinimu atejo laikas skirti laiko ir sau blush2.gif , taigi, noreciau kazkokios mankstos ir po jos pasiplaukioti, koki sporti kluba ir kokia veikla jame galetumete parekomenduoti? Tinka labiausiai Zirmunai ir kas salia blush2.gif Atsiprasau uz toki "platu" klausima, tiesiog neturiu kada visu temu skaityti blush2.gif
Atsakyti
O Savicko sporto klubo niekas nelanko? kokie atsiliepimai?
Atsakyti