Sveikos,
Ar su sm galima gauti nuolaidas tik impulse, bodygyme nera tokios galimybes? Gyvenu senamiestyje, tai man bodygymas baisiai salia namu, tik kad kainos nesvietiskos- 180lt neribotas (riboto imti negaliu, nes dirbu nenuspejamu grafiku)
Papildyta:tiesa, kaip tik siandien ieskojau alternatyvu bodygym, kad jau baigesi abonementas- sakau, juk tiek daug klubu senamiestyje, tikrai rasiu, kur pigiau. ir ka jus manot, likau pakraupusi. raugyklos g kainos mazos, bet treniruokliu sale galetu vadintis stangu sale, ir man visai nepatinka, kad ant bene vienintelio takelio pedinant sau tektu ziureti praeiviams i kojas, o jei jie zemesni, ir i veidus. visa prakaituota ir dar turi zmonems i akis ziureti, fui. tada nukeliavau i kalinausko g esanti- sita pavadinciau padvaliniu
rusy, lango ne vieno, oro mazai, administratore miela, bet dievuleliau, ten jie nieko neturi, tik treniruoklius ir sauna, o kaina velgi 180lt- men; tai gal del bodygym kainu ir nereikejo skustis man
derejo dar pacekinti sp kluba prie mindaugo maximos, bet kiek pamenu, ten irgi situacija ''as sportuoju, praeiviai ziuri'', plius kaineles nemazos, tai nebeturiu alternatyvu jokiu. namie sportuoti ar ka