Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(GdGl @ 2010 11 08, 21:43)
Merginos, o koks sporto klubas yra centre? Ar aplamai yra?  4u.gif

bodygym prie Mindaugo tilto
vivagym Kalinausko g
Stimulus Konstitucijos pr
fitlife prie Mindaugo Maximos

Atsakyti
Ieškodama informacijos apie sporto klubus Baltupių pusėje, kitame forume radau užuominą apie sporto klubą prie Rimi, tik pavadinimas nepaminėtas doh.gif Gal kas žinot?
Atsakyti
As lankausi ,,Efectus'' klube ir esu visiskai patenkinta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jubabuba @ 2010 11 16, 23:20)
Bezdžione, ar dabar dar sportuoji Skygyme? Noriu persimesti ten is kito klubo, nes 1. l.arti namu, 2. tas matriarchatas kainu atzvilgiu man irgi patinka thumbup.gif Bet is tavo komentaru ir ju www puslapio suprantu, kad ten yra tik treniruokliai ir nieko daugiau (nu man tiek beveik ir uztektu ax.gif ) Ar daug buna zmoniu dienos metu ir kokio dydzio tas klubas? Tikiuosi, ne kokie 5 treniruokliai?... tongue.gif

Ne, šiuo metu ten nesportuoju - toli nuo namų ir darbo. Tik treniruokliai, gerokai daugiau negu 5 smile.gif Ir laisvi svoriai. Taip kad tikrai pakanka visoms raumenų grupėms smile.gif Klubas jaukus ir nedidelis, ne prekybos centras kaip kai ne kurie kiti biggrin.gif Sportuodavau vakarais po darbo, taip kad kaip ten kada nors atrodė/yra dieną - nežinau 4u.gif Nueik atsidairyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 17 lapkričio 2010 - 08:47
Aš kaip tik ieškau į ką iškeisti aukščiau minėtą Effectus blush2.gif

Beždžione, ar ten yra kardio treniruokliai - bėgimo takelis? smile.gif Kaip man nepatinka permainos doh.gif Bet reikia reikia...
Atsakyti
Sveikos,

Ar su sm galima gauti nuolaidas tik impulse, bodygyme nera tokios galimybes? Gyvenu senamiestyje, tai man bodygymas baisiai salia namu, tik kad kainos nesvietiskos- 180lt neribotas (riboto imti negaliu, nes dirbu nenuspejamu grafiku)
Papildyta:
tiesa, kaip tik siandien ieskojau alternatyvu bodygym, kad jau baigesi abonementas- sakau, juk tiek daug klubu senamiestyje, tikrai rasiu, kur pigiau. ir ka jus manot, likau pakraupusi. raugyklos g kainos mazos, bet treniruokliu sale galetu vadintis stangu sale, ir man visai nepatinka, kad ant bene vienintelio takelio pedinant sau tektu ziureti praeiviams i kojas, o jei jie zemesni, ir i veidus. visa prakaituota ir dar turi zmonems i akis ziureti, fui. tada nukeliavau i kalinausko g esanti- sita pavadinciau padvaliniu smile.gif rusy, lango ne vieno, oro mazai, administratore miela, bet dievuleliau, ten jie nieko neturi, tik treniruoklius ir sauna, o kaina velgi 180lt- men; tai gal del bodygym kainu ir nereikejo skustis man smile.gif derejo dar pacekinti sp kluba prie mindaugo maximos, bet kiek pamenu, ten irgi situacija ''as sportuoju, praeiviai ziuri'', plius kaineles nemazos, tai nebeturiu alternatyvu jokiu. namie sportuoti ar ka smile.gif
Atsakyti
Mačiau iškabą, kad šeškinėje prie poliklinikos tuoj įsikurs moterų sporto klubas. Gal kas matė ir pavadinimą prisimena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muiloburbulai @ 2010 11 27, 11:10)
Mačiau iškabą, kad šeškinėje prie poliklinikos tuoj įsikurs moterų sporto klubas. Gal kas matė ir pavadinimą prisimena?  g.gif

www.fitcurves.lt galite pasiskaityti apie si sporto kluba.
Atsakyti
Sveikutės,

Gal kas lanko effectus moterims sporto klubą? Ką manote apie jį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2010 12 02, 00:42)
Sveikutės,

Gal kas lanko effectus moterims sporto klubą? Ką manote apie jį?  4u.gif

As lankau, bet vaiskatu tik i treniruokliu sale. Man visai patinka, kadangi renkasi vien merginos, kurios ateina tik sportuoti, o ne taip kaip i visokius Impulsus, ateina vieni i kitus paspoksoti biggrin.gif
Atsakyti
Kraustausi į Užupį, Polocko g., prie pat žiedo prie Belmonto. Patarkite, prašau, koks sporto klubas arčiau?
Atsakyti
Gal kas žino pigiausius sporto klubus Vilniuje, kad tik salė ir dušai būtų? Be jokių baseinų ir pirčių.. g.gif
Atsakyti