QUOTE(skrebutis @ 2012 09 17, 12:06)
O kiek kartų į savaitę tu vaikštai?
Aš kolkas ten vieną kartą buvau kalanetikoj pas Rita. Viskas patiko. Salė mažoka, bet jie daug žmonių nepriima, tai ok. O kad dušo nėra, tai truputį nepatogu, bet aš irgi iš karto namo važiuoju, tai nieko baisaus.
O gal kas ten buvot jogoj?
Aš norėjau užsirašyti į pilates su bodyflex, bet man pasakė, kad tos treniruotės dar nevyksta, nes nesusirenka grupė, tai nelabai supratau, kaip tavo draugė lanko
As lankau Vijoj pinavijoj joga jau nuo vasaros. Einu du kart per savaite pas skirtingus trenerius. Man tai super. Borisas veda Birmos joga - ji tokia ramesne, labiau akcentuojamas taskinis masazas, atsipalaidavimas, lengvi pratimai. Pirmus kartus treneris labai letai ir aiskiai pasako kaip ka daryt, kad neiseitum po treniruotes su isvarza

) o kai jau bunam visi treniruotej is seniau lankanciu susirinke, tai treniruote daug intensyvesne buna

man tai labai patinka pas ji. papasakoja apie ivairiu organu reiksmes, siek tiek astrologijos, nu zodziu, liuks. daug zmoniu nesusirenka, tai atmosfera labai jauki buna.
o pas Dainiu treniruotes yra klasikines jogos daugiau, pagrindines asanos. labai faina, kad kaskart vis kitokia treniruote buna, vis nauji pratimai, gerai suderinta ir dinamiska: padirbam padirbam, tada atsipalaiduojam, taip kelis kart per treniruote.
minusu kol kas neatrandu, visiskai salia namu, kainos ir kokybes santykis, mano nuomone, geras. zodziu, labai rekomenduoju isbandyt