Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(jolantabart @ 2012 11 04, 16:39)
Įdomu, kokie treneriai ves treniruotes.

Man idomu kodel jie treneriu vardu nesurase, juk daug renkasi kluba pagal trenerius. g.gif
Atsakyti
Impulso neribotas Kareivių g. 279, bet šaip tai pas juos daugiau treniruočių g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 11 04, 20:15)
Man idomu kodel jie treneriu vardu nesurase, juk daug renkasi kluba pagal trenerius. g.gif

Taigi vat... bando išlaikyti intrigą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantabart @ 2012 11 07, 17:16)
Taigi vat... bando išlaikyti intrigą smile.gif

Man atrodo kad jokios intrigos čia nėra! Tiesiog jie nesugeba rasti geru treneriu, blink.gif geri treneriai brangiai kainuoja ir visiškai neturi laisvo laiko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaaaaa @ 2012 11 09, 09:03)
Man atrodo kad jokios intrigos čia nėra! Tiesiog jie nesugeba rasti geru treneriu, blink.gif geri treneriai brangiai kainuoja ir visiškai neturi laisvo laiko. g.gif

As pries savaite laiko parasiems jiems uzklausa kokie treneriai dirbs.Iki siol atsakymo negavau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 11 09, 14:55)
As pries savaite laiko parasiems jiems uzklausa kokie treneriai dirbs.Iki siol atsakymo negavau. doh.gif

Nelabai jie į laiškus atsakinėja, aš irgi rašiau dėl treniruočių... Ir facebooke puslapis niekada neatnaujinamas.
Atsakyti
QUOTE(skrebutis @ 2012 11 09, 17:44)
Nelabai jie į laiškus atsakinėja, aš irgi rašiau dėl treniruočių... Ir facebooke puslapis niekada neatnaujinamas.

Šiaip dauguma sporto klubų nesivargina atnaujinti savo FB puslapių beigi internetinių.. Atsipūtę...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal atsiras tokių, kurios šiuo metu sportuoja Active Gym sporto klube Antakalnyje ax.gif
Labai domina aerobikos užsiėmimai.Ar labai daug sportuojančių? Ar pakankamai laisvai galima sportuoti, nereikia ieškoti vietos kojai pastatyti ir lipti kitoms ant kulnų? smile.gif
Gal kas suteiksite daugiau info ax.gif Ačiū!
Atsakyti
Sveikos, gal yra lankanciu PowerGym sporto kluba Raugyklos g. Vilniuje? Gal galetumete pasidalinti nuomone apie kalanetikos, kuno dizaini treniruotes, apie treneriu Ausros, Ilonos, Natalijos darba? Ar maloni aplinka, ar intensyvios treniruotes, ar daug zmoniu buna per uzsiemimus? Labai aciu uz atsakymus.
Atsakyti
Sveikos, gal ką nors žinote apie sporto klubą Kalinausko g. šalia pylimo poliklinikos?
Atsakyti
QUOTE(Glascha @ 2012 11 13, 22:28)
Sveikos, gal yra lankanciu PowerGym sporto kluba Raugyklos g. Vilniuje? Gal galetumete pasidalinti nuomone apie kalanetikos, kuno dizaini treniruotes, apie treneriu Ausros, Ilonos, Natalijos darba? Ar maloni aplinka, ar intensyvios treniruotes, ar daug zmoniu buna per uzsiemimus? Labai aciu uz atsakymus.

galiu tik apie treniruotes papasakot, nes žinau treneres. tai jei patinka kalanetika ir panašaus tipo treniruotės, turėtų labai patikti. ypač Aušra šitų dalykų profė, daug metų veda tokias treniruotes ir daro tai tikrai gerai, bet užtat jėgos treniruotės jos tikrai silpnos, Natalijai taip pat kalanetika geriau sekasi, nei jėgos treniruotės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žieduotoji @ 2012 11 14, 07:14)
Sveikos, gal ką nors žinote apie sporto klubą Kalinausko g. šalia pylimo poliklinikos?

Sporto klubą lankiau prieš jo atnaujinimą - dabar matyt dar "šustriau" viskas. Tuomet nebuvo salės grupiniams užsiemimams. Mažas sporto klubas. Tikrai galėtų būti pigesnis..Vienam mėnesiui 249 Lt neribotas - kosmosas. Impulsai tiek kainuoja. Kur baseinai yra... Na negaliu sakyti, tikrai dėmesingi treneriai ir aplinka draugiška. Beeeet... nežinau, ar verta tiek mokėti.. Nors jei patogu - netoli darbo - galima bandyti lankyti. Ir.. na su parkavimu - juoda problema. Viskas mokama..- taip kad jei su mašina, reiktų dar ir šiuos mokesčius priskaičiuoti.
Atsakyti