Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

Aš tai laukiu, kol Oze atsidarys naujas sporto klubas. Pagal pristatymą turėtų būti neblogas. Dar tikiuosi gal Kareivių impulsas kainas truputį nuleis, nes jie vienas netoli kito bus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skrebutis @ 2012 10 26, 09:35)
Aš tai laukiu, kol Oze atsidarys naujas sporto klubas. Pagal pristatymą turėtų būti neblogas. Dar tikiuosi gal Kareivių impulsas kainas truputį nuleis, nes jie vienas netoli kito bus.  biggrin.gif

o kas cia per klubas bus ? kurioje vietoje ?
Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2012 10 26, 10:25)

VS Fitness Ozo prekybos centre 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2012 10 26, 10:25)

Ozo trečiam aukšte, pagal aprašymą ir planus neblogas turėtų būti, tik baseino neturės. Ir nuo atidarymo pradžioj bus 20 proc. nuolaida abonementams.
Atsakyti
QUOTE(skrebutis @ 2012 10 26, 16:14)
Ozo trečiam aukšte, pagal aprašymą ir planus neblogas turėtų būti, tik baseino neturės. Ir nuo atidarymo pradžioj bus 20 proc. nuolaida abonementams.

perziurejus ju www, ivertinus kainas ir paslaugas, tai tikrai ne is pigiausiu... Sakyciau Impulso kainu lygio bus jei taikys nuolaidas, bet Impulsas ir didesnis ir baseinas yra ir jokiu uzstatu nereikia moket ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2012 10 26, 18:58)
perziurejus ju www, ivertinus kainas ir paslaugas, tai tikrai ne is pigiausiu... Sakyciau Impulso kainu lygio bus jei taikys nuolaidas, bet Impulsas ir didesnis ir baseinas yra ir jokiu uzstatu nereikia moket  ax.gif

Kainos jų ir Impulso panašios, aš planuoju išbandyti pirmą mėnesį su jų siūloma 20 proc nuolaida pirmam abonementui, o toliau žiūrėsiu, kur labiau patiks.
Atsakyti
Ar sportuoja kas nors BodyGym Olimpiečių gtv.? Kokie atsiliepimai ?
Atsakyti
QUOTE(bacardilime @ 2012 11 03, 11:48)
Ar sportuoja kas nors BodyGym Olimpiečių gtv.? Kokie atsiliepimai ?

Sportavau ten beveik 3 metus, pries pusmeti perejau i Impulsa ? Kas butent domina ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 11 03, 15:11)
Sportavau ten beveik 3 metus, pries pusmeti perejau i Impulsa ? Kas butent domina ?

Ar labai daug žmonių ten būna ? Nebūna eilių prie treniruoklių? smile.gif mačiau baseinai, pirtys yra, kaip ten ? Ir mačiau penktadieniais būna lieknėjimo treniruotė, ar buvote ten ? kodėl Impulsa pasirinkote ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bacardilime @ 2012 11 03, 17:29)
Ar labai daug žmonių ten būna ? Nebūna eilių prie treniruoklių?  smile.gif  mačiau baseinai, pirtys yra, kaip ten ? Ir mačiau penktadieniais būna lieknėjimo treniruotė, ar buvote ten ? kodėl Impulsa pasirinkote ?  smile.gif

Minusai:

1.Treniruokliai labai seni ir baisus ( galbut patys seniausi is Vilniaus sporto klubu)
2 Zmoniu vakarais daug
3.Pirtis nesvari , labai maza, baseina baseinu nepavadinsi, mazytis toks. ( teko 1 kart pamatyti, tai noras pasiplaukioti greit prarejo)
4. Sporto salese nera kondicionavimo sistemos
5. Perkant abonimenta ne per grupe yra tikrai brangus, uz tai ka jie gali pasiulyti.

Pliusai:

1. Sales treneriai yra savo srities profai ( tik nezinau ar uz aciu jie ka nors pades ir parodys, manau reiks pirkti programa). Nebuvau susidurusi.
2. Puikus aerobikos uzsiemimu treneriai : Jurga, Aleksandras, Janas, Neringa, Edita. Gyvenant salia klubo ir megstant aerobika- ner ko daugiau noreti. biggrin.gif
3. Daug ir ivairiu treniruociu, grafikas labai platus ir patogus.
4 Klubas randasi labai grazioje vietoje.
5. Jauki atmosfera, jausdavaus kaip namie. smile.gif

Lieknejimo treniruote- tai praktiskai intensyvesne jegos treniruote, skamba viliojanciai. mirksiukas.gif Mano galva, kol mitybos nesureguliuosi lieknejimo treniruotes nepades.

Ypatingu priezasciu del mano perejimo i Impulsa nebuvo, tiesiog norejau kazka pakeisti ir nusipirkau metini abonimenta. Esu labai patenkinta, bet neatmetu galimybes kada nors sugrizti i BodyGyma. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 04 lapkričio 2012 - 09:59
QUOTE(lauryna @ 2012 11 04, 09:58)

Labai dėkoju už išsamų atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2012 10 26, 16:58)
perziurejus ju www, ivertinus kainas ir paslaugas, tai tikrai ne is pigiausiu... Sakyciau Impulso kainu lygio bus jei taikys nuolaidas, bet Impulsas ir didesnis ir baseinas yra ir jokiu uzstatu nereikia moket  ax.gif

QUOTE(skrebutis @ 2012 10 27, 09:58)
Kainos jų ir Impulso panašios, aš planuoju išbandyti pirmą mėnesį su jų siūloma 20 proc nuolaida pirmam abonementui, o toliau žiūrėsiu, kur labiau patiks.

Neribotas abonementas Ozo klube bus 229 lt.. Nu gi brangoka. Juk be baseino.. Impulsai su baseinais tiek ima. Bet na, preliminarus grafikas treniruočių itin įspūdingas - tikrai platus pasirinkimas. Įdomu, kokie treneriai ves treniruotes.
Atsakyti