QUOTE(skrebutis @ 2012 09 14, 10:08)
Gal kas sportuojat SkyGym sporto klube? Jis man visai šalia namų ir kaina labai priimtina, bet įdomu, kokios ten sąlygos ir ar daug dienomis žmonių būna?
Aš per vasarą sportavau SkyGym'e. Nors šiaip sportuoju shaping'e, bet tuo metu taip susiklostė kad tuos 2,5 mėnesio ėjau ten. Salė tokia truputį pavargusi, renkasi tokia keista fauna kas liečia vyrus, nes mėgsta ir hantelius padaužyt, taigi daug nuskaldytų. Treneriui ten nelabai kas įdomu, kas vyksta, jei kas ką netaisyklingai daro jam visai vienodai, toliau prie kompo sėdi. Elipsiniai treniruokliai neveikė tuo metu, turbūt neveikia ir dabar. Bėgtakis taip pat sugedęs. Dviratis vienas stovi ir du tokie truputį kitokie dviračiai, iš kurių vienas gerokai palūžęs ir su izolke suklijuotas, bet mint visus įmanoma

tai aš ryšium su tuo iš Balsių kai kojų treniruotę darydavau atmindavau su dviračiu 10km į vieną pusę, nereikdavo mint vietoj esančių

šiaip treniruokliai patys tai normaliam stovyje. Tik va ant pačios salės treneris dėjęs kaip sakant. Daro visi ką nori ir nieko nekontroliuoja, kaip minėjau. Bet jei moki sportuoti ir trenerio reikia minimaliai, tai paprašius jo pagalbos kartais teikiasi padėti

jei imtum kitą ten esantį trenerį privačioms treniruotėms, tai kiek stebėjau jis ten normliai veda treniruotę, neblogas jis. Šiaip žmonių rytais visai nebūdavo. Per pietus vienas kitas, vakarais daugiau sugūžėdavo, bet nelabai reikėdasvo prie treniruoklių laukt
O man asmeniškai tai shapingas patinka. Treniruotės fainos. Salėj galima daryti daug ką, tik keletas visai nereikalingų treniruoklių su kuriais kitos moterytės visai nemoka elgtis ir tik traumuojasi save. Vietoj kartais mažoka, jei nori kokį pilvo presą ant kilimėlio gulint padaryt, ar elementariai tempimą kokį. Bet sportuoti galima. Tik va treneris irgi nesirodo salėje, nors jo ten labai reikėtų, nes taisyklingai sportuojančių ten vienetai... Aerobikos treniruotės labai aukšto lygio, o ir kaina nedidelė klubo

galvoju nuo vasaros išbandyt Victoria gym