Sveiki,
Niekaip negaliu apsispręst, kokį klubą pasirinkti
Gal padėsit
Reikia, kad patogu būtų susisiekt iš Pavilnio (mašina) piko metu (apie 18 val)
Reikia tik aerobikos ir dušo, ką patartumėt
QUOTE(Dusele @ 2012 09 30, 19:08)
gal kartais kas nors jau isbandete TRX treniruotes Vilniuje? Labai domintu atsiliepimai..
Buvau jau vienoj treniruotej Labai patiko, tik siaip ziauriai sunku. Reikia laiko kol ismoksti dirbti su paciom virvem, kaip jas laikyt, kaip sumazint, padidint. Labai stipriai dirba virsutine dalis, jau vien del to, kad turi islaikyti itampoj virves visa treniruote. Kojom apkrova mazesne. Pas mus treniruotej buvo visi 9 zmones ir trenere, kuri priziurejo, taise, mokino kaip daryt. Po to tris dienas jutau tricepsa, sonus ir pan. Manau, kad pastoviai lankant, labai veiksminga treniruote
QUOTE(Keith @ 2012 09 30, 19:10)
Pritariu. Aš pusei metų abonementą į treniruoklius nusipirkau už kažkur 200lt. Esu šiaip visai patenkinta. Kas mėgsta grupinius užsiėmimus, tai ten irgi nemažas pasirinkimas.
kadangi as ten lankiau tik grupinius uzsiemimus, o dabar noriu treniruokliu sale lankyt, tai turiu klausima del treneriu, kai pradedi lankyt, tai ar padeda treneriai, nors pirmom dienom, ar paaiskins kaip naudotis treniruokliais? ar tai mokama paslauga?nes kitame klube lankiausi treniruokliu saleje ten trenerio nerasi, o jei kas neaisku, imk treniruote su treneriu, kuri apie 80 lt kainuoja. ar galima tiketis nemokamos treneriu pagalbos?
QUOTE(linute23 @ 2012 10 02, 09:47)
Buvau jau vienoj treniruotej Labai patiko, tik siaip ziauriai sunku. Reikia laiko kol ismoksti dirbti su paciom virvem, kaip jas laikyt, kaip sumazint, padidint. Labai stipriai dirba virsutine dalis, jau vien del to, kad turi islaikyti itampoj virves visa treniruote. Kojom apkrova mazesne. Pas mus treniruotej buvo visi 9 zmones ir trenere, kuri priziurejo, taise, mokino kaip daryt. Po to tris dienas jutau tricepsa, sonus ir pan. Manau, kad pastoviai lankant, labai veiksminga treniruote
oi, kaip aciu uz info . O vede gal Zaneta? Cia turbut Kareiviu Impulse, ane? Nes mano Savanoriuose nieko negirdet kol kas ..
Oi, kaip noreciau pabandyt.. Cia ieina i bendra abonemento kaina ar reikia issipirkinet atskirai tas treniruotes (juk kaip suprantu tu virviu ne simtai..)
QUOTE(Dusele @ 2012 10 02, 19:17)
oi, kaip aciu uz info . O vede gal Zaneta? Cia turbut Kareiviu Impulse, ane? Nes mano Savanoriuose nieko negirdet kol kas ..
Oi, kaip noreciau pabandyt.. Cia ieina i bendra abonemento kaina ar reikia issipirkinet atskirai tas treniruotes (juk kaip suprantu tu virviu ne simtai..)
Asanaviciutej. Pas mus gal 3 kartus per savaite vyksta. Treniruotes ieina i abonemento kaina, bet kadangi virves tik 9, tai reikia is anksto rezervuoti vieta arba telefonu arba registraturoj Savanoriuose nera, bet man atrodo, kad jusu abonementas galioja ir asanaviciutej? Pasitikslink
QUOTE(linute23 @ 2012 10 03, 12:00)
Asanaviciutej. Pas mus gal 3 kartus per savaite vyksta. Treniruotes ieina i abonemento kaina, bet kadangi virves tik 9, tai reikia is anksto rezervuoti vieta arba telefonu arba registraturoj Savanoriuose nera, bet man atrodo, kad jusu abonementas galioja ir asanaviciutej? Pasitikslink
yep!
Vadinasi gal susimatysim treniruotej
Tikrai atvaziuosiu isbandyt kokia diena
QUOTE(Dusele @ 2012 09 30, 19:08)
gal kartais kas nors jau isbandete TRX treniruotes Vilniuje? Labai domintu atsiliepimai..
TRX treniruote tai personalinio trenerio darbas (vienas treneris vienas sportininkas)
Grupiniuose uzsiemimuose jus rizikuojate pakenkti savo nugarai ir sąnariams!
Saugokite savo nugaros natūralų išlenkimą, ypatingai nugaros apatinės dalies!
QUOTE(skrebutis @ 2012 09 14, 10:08)
Gal kas sportuojat SkyGym sporto klube? Jis man visai šalia namų ir kaina labai priimtina, bet įdomu, kokios ten sąlygos ir ar daug dienomis žmonių būna?
Aš per vasarą sportavau SkyGym'e. Nors šiaip sportuoju shaping'e, bet tuo metu taip susiklostė kad tuos 2,5 mėnesio ėjau ten. Salė tokia truputį pavargusi, renkasi tokia keista fauna kas liečia vyrus, nes mėgsta ir hantelius padaužyt, taigi daug nuskaldytų. Treneriui ten nelabai kas įdomu, kas vyksta, jei kas ką netaisyklingai daro jam visai vienodai, toliau prie kompo sėdi. Elipsiniai treniruokliai neveikė tuo metu, turbūt neveikia ir dabar. Bėgtakis taip pat sugedęs. Dviratis vienas stovi ir du tokie truputį kitokie dviračiai, iš kurių vienas gerokai palūžęs ir su izolke suklijuotas, bet mint visus įmanoma tai aš ryšium su tuo iš Balsių kai kojų treniruotę darydavau atmindavau su dviračiu 10km į vieną pusę, nereikdavo mint vietoj esančių šiaip treniruokliai patys tai normaliam stovyje. Tik va ant pačios salės treneris dėjęs kaip sakant. Daro visi ką nori ir nieko nekontroliuoja, kaip minėjau. Bet jei moki sportuoti ir trenerio reikia minimaliai, tai paprašius jo pagalbos kartais teikiasi padėti jei imtum kitą ten esantį trenerį privačioms treniruotėms, tai kiek stebėjau jis ten normliai veda treniruotę, neblogas jis. Šiaip žmonių rytais visai nebūdavo. Per pietus vienas kitas, vakarais daugiau sugūžėdavo, bet nelabai reikėdasvo prie treniruoklių laukt
O man asmeniškai tai shapingas patinka. Treniruotės fainos. Salėj galima daryti daug ką, tik keletas visai nereikalingų treniruoklių su kuriais kitos moterytės visai nemoka elgtis ir tik traumuojasi save. Vietoj kartais mažoka, jei nori kokį pilvo presą ant kilimėlio gulint padaryt, ar elementariai tempimą kokį. Bet sportuoti galima. Tik va treneris irgi nesirodo salėje, nors jo ten labai reikėtų, nes taisyklingai sportuojančių ten vienetai... Aerobikos treniruotės labai aukšto lygio, o ir kaina nedidelė klubo galvoju nuo vasaros išbandyt Victoria gym
QUOTE(Pumpum @ 2012 10 09, 22:25)
O kam laukti vasaros?
Sveikos:) o gal kas lanket ar lankote fitlife, mindaugo g.? kaip ten aerobika ir siaip kaip atmosfera
Nzn kaip ten fit life aerobika, as tik salej prie treniruokliu buvau. siaip nieko, tik truputi man brangoka:( Vakar radau nauja vietele, Zemaites gatvej atsidare naujas klubas, Atletik house, ten tik treniruokliai, bet ziauriai patiko . Kainos geros, svaru, tvarkinga ir jauku. O treneriai isvis superiniai. Po pirmo uzsiemimo net iseit nesinorejo. tad kam tinka tik treniruokliai, tikrai rekomenduoju