kuris variantas tiktų labiausiai moteriai po gimdymo?
radau akciją, kur galima pasirinkti iš dešimt skirtinų užsiėmimų, yra ir toks kur kaip suprantu neribotas, tipo eini kur nori ir kiek nori, bet per brangu.
ten yra ir ta zumba ir macumba ir tt. kuo čia skiriasi?
ir kaip sporto klubas TikJums, čia žirmūnuose. gal kas buvęs?
aš apie šitą reikalą kalbu:
http://kupo1.lt/akci...ite-sokiu-skuri
QUOTE(dusaras @ 2012 09 06, 10:51)
kuris variantas tiktų labiausiai moteriai po gimdymo?
radau akciją, kur galima pasirinkti iš dešimt skirtinų užsiėmimų, yra ir toks kur kaip suprantu neribotas, tipo eini kur nori ir kiek nori, bet per brangu.
O kur tokį radai? Nes pagal nuorodą duoda tik abonementą 8 konkrečioms treniruotėms (jokiu būdu ne neribotam) ir dar savo daiktus reikės saugotis pačiai, praustis po treniruotės namuose, nes dušas ir spintelė tik už papildomą mokestį. Šiaip kažkada lankiau šitą klubą, visada žavi jų išradingumas supakuoti tą patį gražiai ir brangiai, kaip suprantu, dabar - zumba, makumba, tikjumba - skirtingos treniruotės Paprastai kitur tai vadinasi zumba ir viskas Bet kartais jie tuo ir veža
Studentės norėtų smagiai pasportuoti Antakalnyje arba Žirmūnuose. Ką patartumėte?
QUOTE(JurgK @ 2012 08 30, 13:51)
maksil jei nori tik i moteru kluba eiti patarciau Body Lounge...ten vien moterys ateina sportuoti, treneris tik vienas vyras...bet superinis...daugiau visos moterys...treniruotes pilatesas, kalanetika, superpress....taebo...kas dar?...kuno balansas...ai du treneriai vyrai...bet man ten super patiko:)
JurgK į Body Lounge klubą ateina ir vyrai į Tae Bo treniruotes
Gal kas sportuojat SkyGym sporto klube? Jis man visai šalia namų ir kaina labai priimtina, bet įdomu, kokios ten sąlygos ir ar daug dienomis žmonių būna?
Noreciau ir as pasidalint patirtim :-) . Dabar siaures miestely lankau vija pinavija. Kalanetika lankau. Kazkaip man is aprasymo labiausiai patiko be to laikas man tinkamiausias. Yra ten kelioskalanetikos treneres. Man teko pabuvot pas Rita ir Gintare. Ir ten ir ten yra ka veikt, padirbet ir paprakaituot reik, nepasimuliuosi. Abi treneres liuksiskos. Tik skirtingos. Rita tokia daugiau su tempu dirba. Cia jau nepasvajosi, reik varyt kaip reikalas. O pas Gintare viskas daug leciau, koncentruociau, jogos asanu elementu daugiau. Is pacios treneres tokia ramybe dvelkia ir jos treniruotes tokios rafinuotesnes. Po jos treniruotes jauciu raumenukus kuriu dar niekad gyvenime nejauciau turinti, bet ne skausma, o toki neikyru maudima. Pastebiu, kad tame sporto klubely visos treneres kokybes ziuri, nes mano drge pradejo lankyt ten pilates+bodyflex tai laiminga ir patenkinta. Tik keli trrukumeliai ten - duso nera ir maza sale. Taciau kiek buvau tai niekad neperkrauna sales, tad islaikomas konfortas, o kai mano namai salia tai dusas man ne problema. :-) labai dziaugiuos kad galiu linijas pasidailint toli nevazinedama. O linijos patikekit jau po menesiuko darbo daileja. :-)
QUOTE(Akvilina @ 2012 09 16, 22:55)
O linijos patikekit jau po menesiuko darbo daileja. :-)
O kiek kartų į savaitę tu vaikštai?
Aš kolkas ten vieną kartą buvau kalanetikoj pas Rita. Viskas patiko. Salė mažoka, bet jie daug žmonių nepriima, tai ok. O kad dušo nėra, tai truputį nepatogu, bet aš irgi iš karto namo važiuoju, tai nieko baisaus.
O gal kas ten buvot jogoj?
Aš norėjau užsirašyti į pilates su bodyflex, bet man pasakė, kad tos treniruotės dar nevyksta, nes nesusirenka grupė, tai nelabai supratau, kaip tavo draugė lanko
man visai patinka :tik jums: sporto klubas.cia priesais iki minska zirmunuose.
QUOTE(Glascha @ 2012 09 26, 20:34)
Man atrodo Vilniuje pats pigiausias sporto klubas yra Moteru seipingo klubas...
Pritariu. Aš pusei metų abonementą į treniruoklius nusipirkau už kažkur 200lt. Esu šiaip visai patenkinta. Kas mėgsta grupinius užsiėmimus, tai ten irgi nemažas pasirinkimas.
QUOTE(Glascha @ 2012 09 26, 18:34)
Man atrodo Vilniuje pats pigiausias sporto klubas yra Moteru seipingo klubas...
Ir tikrai galiu pasakyti, nepaisant na pasenusio interjero, trenerės fantastiškos. Jautiesi lyg atėjęs į namus. Patars, padės... Daugelyje didžiųjų sporto klubų labai to pasigendu..
gal kartais kas nors jau isbandete TRX treniruotes Vilniuje? Labai domintu atsiliepimai..