Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

Sveikos, mergytės 4u.gif

Sąžiningai perskaičiau visą temą, tačiau prašau naujesnių atsiliepimų apie Effectus sporto klubą. Po ligos priaugau daugybę svorio, reikia bent trečdalį nusikratyti, tad po truputį tai ir darau. Dėl gėdos jausmo norėčiau sportuoti klube tik moterims.. Įdomu, kaip trenerės, ar daug žmonių būna, ar gera atmosfera. Būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Prisipažystu,neperskaičiau temos,tik truputį..Tad norėjau pasiteirauti,gal esate lankęsi lazdynu laisvalaikio centre?Kokie butu atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2012 08 13, 21:55)
Sveikos mirksiukas.gif
Prisipažystu,neperskaičiau temos,tik truputį..Tad norėjau pasiteirauti,gal esate lankęsi lazdynu laisvalaikio centre?Kokie butu atsiliepimai? g.gif

esu lankiusis, kas tave domina baseinas ar treniruoklių salytė?
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2012 08 14, 10:01)
esu lankiusis, kas tave domina baseinas ar treniruoklių salytė?

Ir tas ir tas smile.gif
Papildyta:
Taip pat dar butu idomus atsiliepimai apie ultimate gym sporto kluba lazdynuose smile.gif Nes vilioja kainos,nuotraukos,bet kazi kaip ten is tikruju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2012 08 14, 13:16)
Ir tas ir tas smile.gif
Papildyta:
Taip pat dar butu idomus atsiliepimai apie ultimate gym sporto kluba lazdynuose smile.gif  Nes vilioja kainos,nuotraukos,bet kazi kaip ten is tikruju? 4u.gif

na aš kai nesu baseinų gerbėja, tai nieko negaliu pasakyti per daug. jei rimtai plaukioji tai patiks manau, jei tokia neplaukikė kaip aš, tai nepatiks, nes nebus ten tada ką veikti biggrin.gif o treniruoklių salė tai kažkas baisaus doh.gif kardio treniruokliai klaikūs, caro rūriko laikų, kliba, gergždžia blink.gif treniruoklių vos keli, laisvų svorių yra. jei ateina panelė, tai treneris jai savo metodiką įkiša kaip sportuot, net jei nori ir savaip sportuoti, vistiek galų gale teks sportuot kaip jis nori biggrin.gif aišku, panelėms, kurios nelabai žino ką veikt su treniruokliais, hanteliais ir pan, tai lb gerai, viską pasako parodo ir darai pagal jo nurodymus. bet aš kai sportuoju pagal savo programą ir tikrai nenoriu niekieno kiro metodikų, tai man nepatiko smile.gif
Atsakyti
Kokį parekomenduotumėte sporto klubą arčiau santariškių? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pradėsiu sportuoti pirmą kartą gyvenime, pasirinkau IMPULS fabijoniškių gatvėje. Sakykite,kaip ten treneriai?ir išvis ,ką daryti atėjus pirmą kartą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 08 21, 17:16)
Sveikos, pradėsiu sportuoti pirmą kartą gyvenime, pasirinkau IMPULS fabijoniškių gatvėje. Sakykite,kaip ten treneriai?ir išvis ,ką daryti  atėjus pirmą kartą 4u.gif

eit sportuot biggrin.gif
pasakysi administratorei kad esi pirma karta ir turetu supazindinti kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
Labas visoms, nežinau ar teisingoje temoje rašau, bet nuo rugsėjo noriu pradėti lankyti bodyflexą arba pilatesą. Nežinau net nuo ko pradėti, nes niekada nesilankiau jokiuose sporto klubuose, gal galite kažką rekomenduoti? Kokios kainos? Aišku būtų šaunu kuo pigiau. biggrin.gif Veiksmas Vilniuje. Ačiū!
Atsakyti
maksil jei nori tik i moteru kluba eiti patarciau Body Lounge...ten vien moterys ateina sportuoti, treneris tik vienas vyras...bet superinis...daugiau visos moterys...treniruotes pilatesas, kalanetika, superpress....taebo...kas dar?...kuno balansas...ai du treneriai vyrai...bet man ten super patiko:)

Adelepo...as bodyfleksa lankyciau pas tatjana, pradininke...labai kazkaip letai, bet gerai isaiskina ka daryti...kiek pas ka veliau lankiau, tai visos tikisi is naujokiu, kad labai greitai pagaus info:) arba palankyk savaite, ar dvi...ta pradziu pradzia ir paskui jau ziurek kur tau patogiau...beje kokiam rajone ieskai?
Atsakyti
QUOTE(JurgK @ 2012 08 30, 12:51)
Adelepo...as bodyfleksa lankyciau pas tatjana, pradininke...labai kazkaip letai, bet gerai isaiskina ka daryti...kiek pas ka veliau lankiau, tai visos tikisi is naujokiu, kad labai greitai pagaus info:) arba palankyk savaite, ar dvi...ta pradziu pradzia ir paskui jau ziurek kur tau patogiau...beje kokiam rajone ieskai?

O gal galima kontaktus gauti ar svetainę gal turi kokią? Visai pamiršau rajonus, man tinka centras, Žirmūnai, Antakalnis ir šalia esantys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adelepo @ 2012 08 30, 19:05)
O gal galima kontaktus gauti ar svetainę gal turi kokią? Visai pamiršau rajonus, man tinka centras, Žirmūnai, Antakalnis ir šalia esantys. smile.gif

Antakalnyje super active gym pas Sigitą
Atsakyti