Kolegė gal metus ar mažiau lanko Savicko klubą - labai patenkinta, kol kas nesiruošia keisti
QUOTE(Female @ 2012 07 02, 21:44)
ku ku help help, patarkit kas geriau - fitlife ar savicko?
rekomenduočiau "Savicko", seniau ten sportavau, puiki aplinka, geri treneriai.
Šiaip norėčiau grįžt, tik, kad brangu ten pas juos..
Laba diena .
nelabai siuo metu turiu laiko perskaityti visko .
Gal kas turi nuomoniu apie Vilniaus seipingo moteru sporto kluba?
Aciu
Aciu
QUOTE(Inguti @ 2012 07 05, 13:07)
Laba diena .
Aciu
Aciu
Teko girdėti, kad ten dar akmens amzius
Teko girdėti, kad ten dar akmens amzius
[/quote]
Pati aplinka: sales, dusai, persirengimo kambariai - akmens amziaus. Bet, pacios treniruotes man patinka, jei nekreipt demesio i aplinka
QUOTE(dowylka @ 2012 07 12, 21:47)
Pati aplinka: sales, dusai, persirengimo kambariai - akmens amziaus. Bet, pacios treniruotes man patinka, jei nekreipt demesio i aplinka
O treniruokliu daug?
Perskaiciau kelias temas , atsiliepimai labai ivairus ir skirtingi
As apie Seipingo kluba.
Nueisiu ryt i vienkartine treniruote ,paziuresiu ,ir nuspresiu ar pirktis 6 men abonimenta ar ne .
Ten man patogu, pagrinde laikas laisvas iki pietu ,tai gal daug zmoniu nebus .. Na ziuresim ..
As apie Seipingo kluba.
Nueisiu ryt i vienkartine treniruote ,paziuresiu ,ir nuspresiu ar pirktis 6 men abonimenta ar ne .
Ten man patogu, pagrinde laikas laisvas iki pietu ,tai gal daug zmoniu nebus .. Na ziuresim ..
Na ka, buvau siandien Vilniaus Seipingo klube .
Norejau paziuret ar patiks ,ar priimtinas man bus variantas ,tai nusipirkau vienkartini .
Man , pagrinde norejosi treniruokliu sales ,i aerobikas ,pilvo sokius ,zumbas -as nevaiksciosiu ..Baseinas ir pirtis irgi pagal laikus istaikyt reikia -tai atmeciau ..
Tad,manau,pasirinksiu si kluba , eisiu sportuot grynai ten ,ir man tikrai labai jau tokio atvratitelno vaizdo nesudare .Vyruku man ten nereikia ,svarbu sportas ir dusiukas .
Norejau paziuret ar patiks ,ar priimtinas man bus variantas ,tai nusipirkau vienkartini .
Man , pagrinde norejosi treniruokliu sales ,i aerobikas ,pilvo sokius ,zumbas -as nevaiksciosiu ..Baseinas ir pirtis irgi pagal laikus istaikyt reikia -tai atmeciau ..
Tad,manau,pasirinksiu si kluba , eisiu sportuot grynai ten ,ir man tikrai labai jau tokio atvratitelno vaizdo nesudare .Vyruku man ten nereikia ,svarbu sportas ir dusiukas .
QUOTE(lauryna @ 2012 07 03, 08:49)
Patarciau nusipirkti vienkartini pas Savicka. Esu kazkada sportavusi senai Fitlaife, bet man paliko siaip sau ispudi. Nera pirciu, info sauna maza kaip dezute vienam asmeniui.
As rinkciausi tik savicko kluba: naujas, svarus, kaina nebloga , treniruotes veda superinis trenerius Andzejus.
As rinkciausi tik savicko kluba: naujas, svarus, kaina nebloga , treniruotes veda superinis trenerius Andzejus.
kaip Andzejaus treniruotes? turbut super intensyvumo ane ir pradedanciam dar neit?
QUOTE(Female @ 2012 07 26, 21:37)
kaip Andzejaus treniruotes? turbut super intensyvumo ane ir pradedanciam dar neit?
Siulyciau pabandyti ir nueiti. Man asmeniskai intensyvios jo trefkes, bet labai labai patinka. O jau muzonas
QUOTE(lauryna @ 2012 07 27, 09:10)
Siulyciau pabandyti ir nueiti. Man asmeniskai intensyvios jo trefkes, bet labai labai patinka. O jau muzonas
Tikrai pameginsiu ir nueisiu, bet manau dar veliau, kai isivaziuosiu su mazesnio intensyvumo treniruotem kad per aukstai uzsirovus insulto negauciau
O siaip bendras ispudis labai neblogas, pats klubas patinka, isskyrus dusus - bent uzuolaideles galetu padaryt ar pan. nu nesmagu man taip atvirai praustis, nors tu ka norisi kazkiek privatumo