Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(fernelle @ 2010 08 30, 15:23)
sveikos, merginos, gal kurios esat bandziusios supergym ir moteru klube effectus? kaip aerobikos treneriai? kokie butu atsiliepimai?  4u.gif

Lankiau 3 menesius, treneres labai nekvalifikuotos, keiciasi kone kas menesi, kas labai atstumia, sale gan maza, aerobikos saleje isvis nesuprantu kaip galima sokt doh.gif nepeikiu ju, kai tikrai reikejo grazint formas, o jis arciausiai namu tai ir lankiau, bet dabar renkuosi Impuls, kur ir pirtys ir baseinas, atgaiva ne tik kunui, bet ir sielai 4u.gif
Atsakyti
Kur sportuoti arciausiai lazdynu aerobika? kad nekainuotu kaip impulse 120 litu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 09 24, 11:52)
Kur sportuoti arciausiai lazdynu aerobika? kad nekainuotu kaip impulse 120 litu smile.gif

O kur Jūs Impulse tokias kainas matėt? blink.gif Šiaip jau dvigubai kainuoja, jei neribotas ir be jokių nuolaidų. 120 čia šiaip jau nedaug, jei neribotas pvz. Supergyme (Pašilaičiuose) galima sportuoti už 110 Lt per SM, neribotas
Atsakyti
Sveikos merginos, galvoju, kad reiktu pasportuoti siek tiek. Tiksliau, turiu siokia tokia beda, kad vis daugiau kuprintis pradedu, tai galvoju, gal reiktu pradeti, kokia joga uzsiimineti. Tai gal parekomenduotumet, kokia nors smagia vietele pradedancioms netoli pasilaiciu? g.gif
Atsakyti
Aš irgi nuo spalio d. pradėsiu sportuoti. Bandysiu sporto klubą skygym 7ww.skygym.lt, jei kam įdomu). Merginoms ir moterims ten 70 lt, todėl man atrodo labai priimtina kaina. Kaip suprantu, ten tik treniruokliai, bet man užtenka, nes yra ir kardiotreniruoklių smile.gif

Norėčiau, aišku, Impuls sportuoti, bet kad kaina tai tikrai kosmosas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 09 26, 09:24)
Tiesa sakot, pazejau kainas, 169 menesiui pigiausias, iki vidudienio  doh.gif  nenormalu. Tai gal zinot kur pigiau?

Prisijungus prie mūsų grupės toks abonementas kainuotų 135 Lt. Kaina jau atrodo patrauklesnė mano manymu. Be to, į tai įeina treniruotės, baseinas, pirtys, sporto salė.
Papildyta:
QUOTE(sigvezija @ 2010 09 26, 12:39)
Aš irgi nuo spalio d. pradėsiu sportuoti. Bandysiu sporto klubą skygym  7ww.skygym.lt, jei kam įdomu). Merginoms ir moterims ten 70 lt, todėl man atrodo labai priimtina kaina. Kaip suprantu, ten tik treniruokliai, bet man užtenka, nes yra ir kardiotreniruoklių smile.gif

Norėčiau, aišku, Impuls sportuoti, bet kad kaina tai tikrai kosmosas  doh.gif

Normalu, kad tik už treniruoklių salę, yra mokama tokia kaina.

Tačiau, kaip pavyzdys, prisijungus prie mūsų grupės, į geriausiu iš visų Impuls sporto klubų laikomą Kareivių Impuls'ą, įsigijant ryto/vidudienio abonementą 12 kartų (3 kartai per savaitę, manau, yra pakankamai) už 110 lt, galima nesunkiai įvertinti ką už papildomu 40 lt gauni. Gauni specializuotas treniruotes ir baseiną su pirtimi (kas yra tikrai sveika). Nesu tikras ar yra tokia vieta, kur už tokią priimtiną kainą galima būtų gauti tokias paslaugas mokant apie 3,5 Lt už apsilankymą baseine + pirtyje. Vien pirties valandos nuoma nemažai kainuoja.
Aišku, iš kitos pusės žiūrint kiekvienam pagal galimybes ir poreikius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaifux @ 2010 09 26, 12:59)
Prisijungus prie mūsų grupės toks abonementas kainuotų 135 Lt. Kaina jau atrodo patrauklesnė mano manymu. Be to, į tai įeina treniruotės, baseinas, pirtys, sporto salė.
Papildyta:

Normalu, kad tik už treniruoklių salę, yra mokama tokia kaina.

Tačiau, kaip pavyzdys, prisijungus prie mūsų grupės, į geriausiu iš visų Impuls sporto klubų laikomą Kareivių Impuls'ą, įsigijant ryto/vidudienio abonementą 12 kartų (3 kartai per savaitę, manau, yra pakankamai) už 110 lt, galima nesunkiai įvertinti ką už papildomu 40 lt gauni. Gauni specializuotas treniruotes ir baseiną su pirtimi (kas yra tikrai sveika). Nesu tikras ar yra tokia vieta, kur už tokią priimtiną kainą galima būtų gauti tokias paslaugas mokant apie 3,5 Lt už apsilankymą baseine + pirtyje. Vien pirties valandos nuoma nemažai kainuoja.
Aišku, iš kitos pusės žiūrint kiekvienam pagal galimybes ir poreikius smile.gif

Sky gym yra (bent jau buvo) pirtis, kuri taip pat įeina į abonemento kainą. Smagus, mielas, jaukus mažas klubelis smile.gif
Be to, jame dirba tikrai geri treneriai smile.gif

Atsakyti
kokia nuomone apie sporto kluba POWERGYM Raugyklos g.?
man sis klubas arciausiai prie namu ir kainos ten prieinamos visai, kaip treneriai ten? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 09 27, 17:25)
Sky gym yra (bent jau buvo) pirtis, kuri taip pat įeina į abonemento kainą. Smagus, mielas, jaukus mažas klubelis smile.gif
Be to, jame dirba tikrai geri treneriai smile.gif

hm... apie sky gym radau tik tiek
http://www.skygym.lt/
nieko neaisku, kokios treniruotes, kada ir pan.
supratau kad yra tik treniruokliu sale ir dusai. viskas

Papildyta:
ir dar- domina stiliepimai apie power gym.
ypac treniruociu sale ir kalanetika/pilates?
kaip treneriai?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2010 10 03, 20:49)
hm... apie sky gym radau tik tiek
http://www.skygym.lt/
nieko neaisku, kokios treniruotes, kada ir pan.
supratau kad yra tik treniruokliu sale ir dusai. viskas

O ko dar biggrin.gif Salė, kvalifikuoti treneriai (kuo retas klubas gali pasigirti), individualios programos pagal pageidavimus, todėl reikiamos treniruotės visada prasideda patogiu laiku, dušai, pirtis. Ir matriarchatas - vienintelis mano žinomas klubas, kur merginoms ir moterims pigesnis abonementas smile.gif
Anksčiau buvo grupinės, dabar - ne.

Papildyta:
QUOTE(taša @ 2010 10 03, 20:49)
ir dar- domina stiliepimai apie power gym.
ypac treniruociu sale ir kalanetika/pilates?
kaip treneriai?

Klubas kaip klubas, nieko ypatingo.
Šiaip tai - pasiimk vienkartinį dominančiam klube - pati nuspręsi, kas patinka, kas - ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau pasiklausyt atsiliepimu apie Vilniaus Seipingo Kliuba Kalvariju g.
Mergaites,kas lankosi dabar - papasakokit,kokia ten situacija.. 4u.gif ACIU!
Atsakyti
Merginos, o koks sporto klubas yra centre? Ar aplamai yra? 4u.gif
Atsakyti