Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(KERERA @ 2012 06 03, 08:05)
Sveiki, esu zalia Vilniuje:) gal kas gali rekomenduoti normalu sporto kluba, kad nebutu kitam miesto gale (gyvenu lazdyneliuose). Nes zinau tik Impuolies  biggrin.gif

as lankau ego forte. Vilkpedes rajone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2012 06 03, 21:44)
as lankau ego forte. Vilkpedes rajone  4u.gif

Manau uz tokia kaina tikrai neblogas variantas drinks_cheers.gif
Atsakyti
planuoju pradėti sportuoti smile.gif reiktų numesti apie 10 kg. pagal kainą visai tiktų moterų šeipingo klubas, bet gyvenu naujininkuose, tai tolokai. galbūt kas nors galėtų rekomenduoti kokį neblogą sporto klubą šalimais? ir ką galėtumėte pasakyti apie šeipingo sporto klubą? kokie atsiliepimai būtų? dar galvojau apie fitlife... būtų arčiau,, bet kainos truputoka kandžiojasi... tai ir net nežinau ką daryti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maba @ 2012 06 22, 23:19)
ir ką galėtumėte pasakyti apie šeipingo sporto klubą? kokie atsiliepimai būtų?

Puslapiu aukščiau surašiau savo įspūdžius:

QUOTE(Miaška @ 2012 05 02, 20:36)
Pakomentuosiu pati - apsilankiau treniruotėje smile.gif
Kadangi klubas paskelbė FB akciją - nemokamą treniruotę, pamaniau, kad man kaip tik to reikia. Tiesa, vos apsisukus neišėjau, nes moteriškė (administratorė ar kažkas kitas prie staliuko) neturėjo žalio supratimo, ko aš čia noriu, kokios dar nemokamos treniruotės??? doh.gif  Laimei, priėjo trenerė, tiesiog paklausė pavardės ir davė raktelį.

Salė - senutėlė, kondiškė - atviras langas, priemonės irgi senos, vietos mažai. Trenerė dirba be mikrofono, rėkia kiek gali, bet gale tikrai sunku susekt, ką rėkia. Salė siaura ir ilga, todėl gale stovėdama nei matai, nei normaliai girdi. Treniruotė - old school'as, bet man visai nieko. Tiesa, ėjau į step'ą pradedantiems, tai sušilau tik nuo tvankumos salėj, na bet pagrindinius judesiukus parodė. Vienok, nors treniruotė ir pradedantiems, per preso pratimus nieko neaiškino, nei kaip kojas pasidėt, nei kaip nugarą laikyt. Aš žinau, man nereikia, bet juk pradedančiųjų gali būti visokių... smile.gif

Dušai normalūs, rūbinės kelios nedidelės, bet vietos tikrai normaliai.

Po mėnesio lankymo labai konkrečiai - nerekomenduoju schmoll.gif
Užkniso nešvara ir trenerių neprofesionalumas.
Atsakyti
Miaska, ar jau lankai Bodygyma ? Kokie butu atsiliepimai ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 06 23, 21:08)
Miaska, ar jau lankai Bodygyma ? Kokie butu atsiliepimai ? biggrin.gif

Nia, finansinė kryzė pas mane - remontas ėda pinigus su didesniu apetitu, nei planuota doh.gif
Turiu dar tą kuponą nepanaudojus, tai gal susiruošiu kitą savaitę, o jau liepą - išsipirksiu abonementą.
O kame juokas? Gal nelankyt, blogai ten?? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 06 24, 10:23)
Nia, finansinė kryzė pas mane - remontas ėda pinigus su didesniu apetitu, nei planuota doh.gif
Turiu dar tą kuponą nepanaudojus, tai gal susiruošiu kitą savaitę, o jau liepą - išsipirksiu abonementą.
O kame juokas? Gal nelankyt, blogai ten?? blink.gif  lotuliukas.gif

Ne, viskas ok ten. 4u.gif Drasiai lankyk, tik norejau paklaust kokie tavo ispudziai. rolleyes.gif
Atsakyti
renkuosi sporto kluba, nezinau katra pasirinkti - anksciau sportavau fitlife, labai patiko, patiko kad dusai - atskiros kabinos, yra privatumo, ir nereik praustis prie ziurovu, taip pat del infrasaunos. galvoju apie savicko sporto kluba, ar vertas demesio? ar geriau grizti i fitlife? kaip savicko sporto klube aerobikos treniruotes, kokie dusai, persirengimo kambariai?
Atsakyti
ku ku biggrin.gif help help, patarkit kas geriau - fitlife ar savicko? help.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 07 02, 20:44)
ku ku  biggrin.gif help help, patarkit kas geriau - fitlife ar savicko?  help.gif

Sportuoju Fitlife, man patinka, darbuotojai draugiški, sąlygos neblogos.Sportuoju rytinėmis valandomis tai nebūna daug žmonių. Trenerių profesionalumu negaliu neabejoti, pataria, pamoko, sudarė programą, ko klausiu visada išsamiai paaiškina... Džiaugiuosi šituo klubu.
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 07 02, 20:44)
ku ku  biggrin.gif help help, patarkit kas geriau - fitlife ar savicko?  help.gif

Patarciau nusipirkti vienkartini pas Savicka. Esu kazkada sportavusi senai Fitlaife, bet man paliko siaip sau ispudi. Nera pirciu, info sauna maza kaip dezute vienam asmeniui.

As rinkciausi tik savicko kluba: naujas, svarus, kaina nebloga , treniruotes veda superinis trenerius Andzejus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 07 03, 08:49)
Patarciau nusipirkti vienkartini pas Savicka. Esu kazkada sportavusi senai Fitlaife, bet man paliko siaip sau ispudi. Nera pirciu, info sauna maza kaip dezute vienam asmeniui.

As rinkciausi tik savicko kluba: naujas, svarus, kaina nebloga ,  treniruotes veda superinis trenerius Andzejus. thumbup.gif

super, aciu uz atsakymus thumbup.gif
Atsakyti