Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(Miaška @ 2012 04 19, 11:47)
O gal kuri lankot Šeipingo klubą Kalvarijų g.? Yra tema, bet baisiai sena informacija, prieš kokius 15 metų ir aš ten lankiau, įdomu, kaip dabar biggrin.gif

Pakomentuosiu pati - apsilankiau treniruotėje smile.gif
Kadangi klubas paskelbė FB akciją - nemokamą treniruotę, pamaniau, kad man kaip tik to reikia. Tiesa, vos apsisukus neišėjau, nes moteriškė (administratorė ar kažkas kitas prie staliuko) neturėjo žalio supratimo, ko aš čia noriu, kokios dar nemokamos treniruotės??? doh.gif Laimei, priėjo trenerė, tiesiog paklausė pavardės ir davė raktelį.

Salė - senutėlė, kondiškė - atviras langas, priemonės irgi senos, vietos mažai. Trenerė dirba be mikrofono, rėkia kiek gali, bet gale tikrai sunku susekt, ką rėkia. Salė siaura ir ilga, todėl gale stovėdama nei matai, nei normaliai girdi. Treniruotė - old school'as, bet man visai nieko. Tiesa, ėjau į step'ą pradedantiems, tai sušilau tik nuo tvankumos salėj, na bet pagrindinius judesiukus parodė. Vienok, nors treniruotė ir pradedantiems, per preso pratimus nieko neaiškino, nei kaip kojas pasidėt, nei kaip nugarą laikyt. Aš žinau, man nereikia, bet juk pradedančiųjų gali būti visokių... smile.gif

Dušai normalūs, rūbinės kelios nedidelės, bet vietos tikrai normaliai.

Nežinau, kiek saugu palikti dviratį praktiškai gatvėje, viduje rėmų dviračiui nėra.

Kas dar... Klausimas: gal yra dar Žirmūnuose koks klubas, kur vyktų aerobikos užsiėmimai 19 val.? smile.gif Gal ir eisiu į tą Šeipingo klubą, bet nelikau sužavėta, jų privalumas (man) - tik treniruotės 19 val. ir vėliau, bei vieta šalia namų.
Atsakyti
Miaska, o kuom tau Bodygymas netinka ? Ten gi daug 19 val. trefkiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 05 02, 21:28)
Miaska, o kuom tau Bodygymas netinka ? Ten gi daug 19 val. trefkiu. blush2.gif

Na kad ne kažką... g.gif: Būtų 3 treniruotės per savaitę, ir sekmadienis vėlyvas labai... Ne, tas šeipingo klubas vis tik fenomenas, ten panorėjus kasdien rasčiau sau tinkamą treniruotę tinkamu laiku. Ko gero, bent mėnesį pamėginsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 08, 11:06)
Gal kas lankote Viva gyme aerobikos uzsiemimus?  blush2.gif Idomu kokie atsiliepimai po klubo atsinaujinimo ?

Aš ten sportuoju jau metai, tai galiu palyginti koks buvo sporto klubas prieš remontą ir po jo, tai kaip diena ir naktis. Sakyčiau dabar jis tapo labiau moteriškesnis, su labai daug grupinių užsiėmimų, nerealūs treneriai, kaip Edita, Aleksandras, Deimantas, Rita ir Tomas. Lankau 3-4 kartus per savaitę.
Šiaip labai jaukus sporto klubas, neveltui jų šūkis yra "jaustis visur kaip namuose karalių privilegija"(kažkas tokio).
Taip pat man buvo sudarę specialią mitybos sistemą, kurios dėka (aišku ir sporto) numečiau 7 kg thumbup.gif
Yra masažistė, pas kurią dar tik kartą buvau ax.gif
Galima lankyti ir individualias treniruotes, tai irgi išbandžiau, lankiau pas trenerį Artūrą thumbup.gif
O fainiausia tai, kad klubas vis ruošia naujoves, klausia lankytojų nuomones, kaip tik prieš savaitę buvo bandomoji Thai bo treniruotė, žiauriai patiko. Taip pat buvo bandomoji Body pump treniruotė, kurią vedė specialiai apmokytas treneris, nu nereali biggrin.gif
Nežinau ko dar nepaminėjau žvilgterkit jų internetiniame psl. Vivagym

QUOTE(fotostudija @ 2012 02 09, 14:13)
Nebuvau,bet zinai kad kainos nesveikos ir nieko ypatingo ten nera doh.gif

Jei nežinote, tai ir nekomentuokite nono.gif O dėl kainų tai tikrai yra įvairių abonimentų, ir tikrai kiekvienas gali pasirinkti kas prieinamiausia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zakiene: 21 gegužės 2012 - 16:18
Na bet kainos tai tikrai didelės, ir jokių nuolaidų, tik galima savaitė stabdymo, jei perki abonementą ilgesniam laikui... Aš visur perku neribotą, man kartinis netinka, dieninis - irgi, tai mokėti 249 Lt už mėnesį man yra žiauriai daug.
Palyginimui - Active gyme už neribotą mokėdavau 160 Lt, jei ilgesniam laikui - tada pigiau, dabar Šeipingo klube išsipirkau neribotą už 130 Lt pabandymui, jei patiks - imsiu trims mėnesiams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 05 23, 17:53)
Na bet kainos tai tikrai didelės, ir jokių nuolaidų, tik galima savaitė stabdymo, jei perki abonementą ilgesniam laikui... Aš visur perku neribotą, man kartinis netinka, dieninis - irgi, tai mokėti 249 Lt už mėnesį man yra žiauriai daug.
Palyginimui - Active gyme už neribotą mokėdavau 160 Lt, jei ilgesniam laikui - tada pigiau, dabar Šeipingo klube išsipirkau neribotą už 130 Lt pabandymui, jei patiks - imsiu trims mėnesiams smile.gif

Del kainu, pritariu 100% drinks_cheers.gif , be baseino, su simbolinę treniruoklių salė, o aerobikos trenerius kurie ten dirba, galima rasti kitose pigesniuose sporto klubuose! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marianela @ 2012 05 24, 11:18)
Del kainu, pritariu 100% drinks_cheers.gif , be baseino, su simbolinę treniruoklių salė, o aerobikos trenerius kurie ten dirba, galima rasti kitose pigesniuose sporto klubuose! mirksiukas.gif

Teks jiems nusileisti ant zemes , su tokiomis kainomis ilgai neissilaikysi konkurencingoje rinkoje.Dar man nepatiko, jeigu i treniruote neatvyksti reikia butinai pranesti pries 3 valandas. doh.gif Kazkoks marazmas...
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 05 25, 18:19)
Teks jiems nusileisti ant zemes , su tokiomis kainomis ilgai neissilaikysi konkurencingoje rinkoje.Dar man nepatiko, jeigu i treniruote neatvyksti reikia butinai pranesti pries 3 valandas. doh.gif Kazkoks marazmas...

blink.gif blink.gif cia gal tik pageidavimas, o ne butinybe?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 05 25, 19:19)
Dar man nepatiko, jeigu i treniruote neatvyksti reikia butinai pranesti pries 3 valandas. doh.gif Kazkoks marazmas...

Briedas. Jei jau negaliu nulėkti į planuotą treniruotę, dažniausiai tas paaiškėja prieš kokią valandą - matau, kad nespėsiu baigti darbų ar panašiai. Dar prieš savaitę užsipageidautų... laugh.gif

Aš tai vis dar pratinuosi prie to Šeipingo klubo. Nia nu, viskas pakenčiama, bet tai tikriausiai vienintelis Vilniaus klubas, kur aerobikos trenerės dirba be mikrofonų. Šiandien sako: tuoj aš jums paaiškinsiu, ir kaip kokioj komedijoj, prasideda garsus gabalas, ir visos žiūri, kaip trenerė žiopčioja... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2012 05 25, 18:44)
blink.gif  blink.gif  cia gal tik pageidavimas, o ne butinybe

Pageidavimas?
Apie neatvykimą į treniruotę privaloma informuoti mažiausiai prieš 3 val. Neinformavus ar neatvykus kartas bus užskaitomas! doh.gif
Ir taip toliau cia tikras briedas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2012 05 23, 16:53)

Čia kaip ir sakiau kiekvienam pagal pageidavimą, kieno kokie poreikiai biggrin.gif

QUOTE(lauryna @ 2012 05 25, 18:19)

QUOTE(AisteLalala @ 2012 05 25, 19:43)
Pageidavimas?
Apie neatvykimą į treniruotę privaloma informuoti mažiausiai prieš 3 val. Neinformavus ar neatvykus kartas bus užskaitomas! doh.gif
Ir taip toliau cia tikras briedas  blink.gif

O kas čia negerai, juk jei treneris atvyksta, o grupė nesusirenka, jam vis tiek reikia sumokėti, nes treniruotė vyksta jei susirenka bent trys žmonės. Bet taip nebūna, visada pilnos salės, šiaip ten ir yra ribotas norinčiųjų skaičius, daugiau nei 19-20 netilptų.

Kažkas rašė apie baseiną, man pvz. jo visai nereikia, kaip ir pirčių, kurios iš vis su sportu nederinamos doh.gif
Aš juk neperšu nei vienai, tiesiog pasidalinau savo įspūdžiais, man tai patinka, kad tai jaukus, mažas su "savu" kolektyvu sporto klubas, kuris yra man prienamoje vietoje, kai nereikia stovėti kamščiuose, greita ir patogu atvažiuoti 4u.gif
O dėl "nusileidimo ant žemės", nematau, kad jiems reiktų, nes panašu, kad norinčių sportuoti, ten visada yra.
Tiesa, dėl nuolaidų,žinau, kad tikrai jos buvo perkant metinį abonimentą 4u.gif Tikrai gavosi labai gera kaina bigsmile.gif
Gero sporto visoms, ten kur mums labiausiai patinka ir tinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zakiene: 26 gegužės 2012 - 10:33
Sveiki, esu zalia Vilniuje:) gal kas gali rekomenduoti normalu sporto kluba, kad nebutu kitam miesto gale (gyvenu lazdyneliuose). Nes zinau tik Impuolies biggrin.gif
Atsakyti