Įkraunama...
Įkraunama...

Sporto klubai Vilniuje- III

QUOTE(IDeina @ 2012 04 02, 09:23)
Nereikia kategoriško tikrai biggrin.gif  Radau, kad Vilniuje sporto klube "Shin" vyksta. Bet pati nebandžiau smile.gif

Labai geros treniruotės thumbup.gif http://www.shingym.lt/index.html
lauryna toliau stepo nieko nemato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marianela @ 2012 04 02, 11:00)
Labai geros treniruotės  thumbup.gif http://www.shingym.lt/index.html
lauryna  toliau stepo nieko nemato  lotuliukas.gif

O tikrai blush2.gif ax.gif Ar ten tik karate - niekaip nesuprantu pagal tvarkaraštį blush2.gif Ir kiek kainuoja abonementas - kainoraštis tik treniruoklių salės - apšvieskit mane nesusipratusią ax.gif
Atsakyti
Kiek aš suprantu pagal tvarkaraštį, tai TRX trenirotės vyksta du kartus per savautę. O su kainom ten nesusigaudau g.gif atskirai užsiemimai ir teniruokliai. Vasarį akcija vyko: 140 bendra kaina treniruočių ir treniruoklių.
Ir įdomu, ten bokso treniruotė kaip tae bo (kardeo) ar jau kaip kokie rimti kovos menai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDeina: 02 balandžio 2012 - 13:11
QUOTE(IDeina @ 2012 04 02, 14:04)
Kiek aš suprantu pagal tvarkaraštį, tai TRX trenirotės vyksta du kartus per savautę. O su kainom ten nesusigaudau g.gif   atskirai užsiemimai ir teniruokliai. Vasarį akcija vyko: 140 bendra kaina treniruočių ir treniruoklių.
Ir įdomu, ten bokso treniruotė kaip tae bo (kardeo) ar jau kaip kokie rimti kovos menai?

Treniruotė, kuri sukėlė susidomėjimą - su gumomis, absoliučiai jokio panašumo su Tae bo. Tik esminis skirtumas, lyginant su kitomis "guminėmis" treniruotėmis - jos pritvirtintos. Ar mes kalbam apie skirtingus dalykus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bezdžionė: 02 balandžio 2012 - 13:21
QUOTE(Bezdžionė @ 2012 04 02, 14:19)
Treniruotė, kuri sukėlė susidomėjimą - su gumomis, absoliučiai jokio panašumo su Tae bo. Tik esminis skirtumas, lyginant su kitomis "guminėmis" treniruotėmis - jos pritvirtintos. Ar mes kalbam apie skirtingus dalykus? g.gif

Oj, nepaminejau, kad čia apie bokso treniruote, kuri pagal tvarkarastį vyksta po TRX mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bezdžionė @ 2012 04 02, 14:19)

Nerealaus efektyvumo treniruotes thumbup.gif Man teko tureti 10 tokiu treniruociu kursa, tai galiu pasakyti, kad poveikis yra daugiau nei akivaizdus thumbup.gif Tiesa, as jas turejau asmenines, su kinezeterapeutu del nugaros problemu 4u.gif Kas svarbiausia, gali treniruot kiekviena konkretu raumeni, visiems kitiems visiskai nedalyvaujant. Pvz. guli ant grindu, viena koja ikista i tas virves ir treniruoji vien tik kaire puse, nes kita koja ir visas kunas ant zemes ir nedalyvauja pratimu daryme drinks_cheers.gif Pasak masazistes, mano nugara po 10 tokiu treniruociu, atrode, kaip po pusmecio treniruociu salej drinks_cheers.gif
Tik aisku malonumas nebuvo pigus, valandos treniruote gal 80 litu. Tai as po kurso daugiau tuom ir neuzsiemiau drinks_cheers.gif Ir yra pirkti pakabinamos lengvai ant lubu tokios virves, jei neklystu apie 800 lt kainavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IDeina @ 2012 04 02, 14:33)
Oj, nepaminejau, kad čia apie bokso treniruote, kuri pagal tvarkarastį vyksta po TRX mirksiukas.gif

Oi, sorry, ne ten pataikiau smile.gif Mane "guminės" domina ax.gif Laisvo kybojimo principu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linute23 @ 2012 04 02, 14:42)
Nerealaus efektyvumo treniruotes  thumbup.gif 

Tas tai taip 4u.gif Todėl ir domina Ar kas nors jau daro grupines ar tik individualiai? Aš bandžiau jogą panašiam variante, bet tai buvo tik vienkartinis užsiėmimas - tikrai fatastiška, žinau, kad panašūs mokymai vyksta kineziams, bet niekur nemačiau grupinių užsiėmimų, būtų labai šaunu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linute23 @ 2012 04 02, 13:42)
Ir yra pirkti pakabinamos lengvai ant lubu tokios virves, jei neklystu apie 800 lt kainavo  4u.gif

kur rasti galima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2012 04 11, 22:59)
kur rasti galima?  g.gif

Yra pirkti teidoj. Tik nezinau del kainos. Vadinasi tas naminis itaisas Terapijos įtaisas „Redcord Mini“
Man tai siule pirkti kineziukas pas kuri gydziausi.
Tai nezinau ar is tos pacios firmos, ar gauna kaip nors tiesiogiai is gamintoju 4u.gif
Atsakyti
Aerobika nebrangiai vyksta pirmadieniais 18h ir trečiadieniais 17h adresu Studentų g. 39. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
O gal kuri lankot Šeipingo klubą Kalvarijų g.? Yra tema, bet baisiai sena informacija, prieš kokius 15 metų ir aš ten lankiau, įdomu, kaip dabar biggrin.gif
Lankau kitą klubą, bet nu žiauriai sunku spėt po darbo į kokią nors treniruotę, nes darbas iki 18 val.
Atsakyti
Puikus yra Active gym Antakalnyje ir trenerė Sigita 4u.gif smile.gif
Atsakyti